NikadProtivKaline Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 zasto ne igra milutinov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 (edited) 2 minutes ago, Swift Pancakez said: zasto ne igra milutinov? igrao samo 4ipo min a raduljica nula. da li selektor proteyira bobana bez obzira na sve ??? Edited August 17, 2019 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 odgledao sam meč... meh. Dobra je ekipica, nedostaju Kalina i neki plej imho, ja nešto teško prihvatam tandem Jović Micić... Gudira i Simon mi deluju jako kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 3 minutes ago, freethrow said: ... meh. Dobra je ekipica, nedostaju Kalina i neki plej imho, nedostaje i lučic na ovoj tekmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 nedostaju tacno dvojica koji “znaju zasto”al jbg, trojka hrvatima 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 (edited) Najviše me obradovala odlična partija Micića, konačno to liči na ono što smo gledali prošle sezone. Vidi se da mu je Sale dao maksimalnu slobodu. Jako nam je bitno da se on razigra, jer bi mogli da upadnemo u problem kada naiđemo na neku defanzivno jaku ekipu, a sa Jovićem na kecu. Ne znam da li su Joviću prošla 3-4 pika na ove 4 tekme, svi ga brane iza bloka i tu nema kazne nikakve. Generalno, izgledamo jako dobro, lopta savršeno kruži, imamo strašno puno opcija u napadu, trčimo dobro i primarni i sekundarne kontre sa šutem. U stanju smo da damo 10ak poena za minut i po, da protivnik ne zna šta ga je snašlo. Nije Italija neka ekipa, posebno ne u ovom sastavu, ali nisu baš ni toliko loši da ih mi, igrajući sa kapacitetom koji je daleko od maksimalnog, velikom rotacijom igrača, eksperimentisanjem sa postavama, dobijemo 32 razlike. Indeksi 119-58. ps. da ne zaboravim i Guduru, takođe očigledno forsiranje od strane Đorđevića u odlčna partija zauzvrat. 13+4a, par ukradenih, sve ok. Edited August 17, 2019 by realno *w 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 da, vasilis konacno lici na prvog pleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 meni Vasa ne deluje tako dobro, tek na momente 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 1 minute ago, Del Piero said: meni Vasa ne deluje tako dobro, tek na momente ja lično od vase ne očekujem efes čuda, tako da mi je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 @del piero Naravno, ali na ovoj tekmi je bilo dosta tih momenata, što je najvažnije za početak - promenio je onaj pasivni stav koji smo videli u prve dve, tri tekme. Na ovoj tekmi konstantno napadanje čuvara, konstantno probijanje, taj jak prvi korak, baš ono što treba da radi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 mislim da treba da se pomirimo sa tim da nemamo vise tea, i da ocekivanja od prvog pleja svedemo na neku razumniju meruu toj konstelaciji, vasa je odigrao tacno ono sto trebaako moze konstantno da igra ovo od veceras, plus da ubaci i nesto spolja - bombonica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Realno, Micic-Jovic kombinacija je odlicna za narednih 4-5 godina, samo neka ih posluzi zdravlje. Ipak, Teo jos uvek nije rekao svoju poslednju rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 25 minutes ago, realno *w said: @del piero Naravno, ali na ovoj tekmi je bilo dosta tih momenata, što je najvažnije za početak - promenio je onaj pasivni stav koji smo videli u prve dve, tri tekme. Na ovoj tekmi konstantno napadanje čuvara, konstantno probijanje, taj jak prvi korak, baš ono što treba da radi. Meni je Vasa u nekim trenucima delovao i malo nestrpljivo, probijao je na silu i nekoliko puta nakon prodora nije imao kome da doda jer je krenuo bez jasne ideje, sto se u Efesu desavalo mnogo retko. Sa druge strane, ovo gore sto sam napisao je stav koji mi se vise svidja od onog pasivnog gde slabo sta i pokusava. Tako da je pomak tu. Jos da nadje neku sredinu i izbalansira izmedju ta dva, to ce biti dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Znaci nista od okrsaja Giannis vs Jokic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Aaaaaa zašto baš sada bez Jokića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Kako je Aca utempirao govor... nije džabe Suza u UO KSS. Hvala joj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Opa Milutinov nadskocio Janisa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 I vi odmah sa teorijama zavere... Misli Aca na nas. ❤ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Salo jaci od preCednika. Sad dosta o tome. Ajmo nasi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Link? Onaj FIBA ne radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Pustili na RTS-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Kalates i Janis po trojku dali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Dao i Jovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Nervira me svaki put kad celavi mediokritet da kos. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 (edited) Na jedoj strani odbraniš printezisa, u kontri izvučeš prvom centru Grčke faul za bacanja. Marko, igram ozbiljan basket iz drugog plana, Simonović. Edit: I onda opet odbraniš Printezisa 2 na 2 sa Larincakisom. Kakvo kucanje. Zver. Edited August 18, 2019 by Stondisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts