ZiS Posted Sunday at 07:50 PM Posted Sunday at 07:50 PM Gleda se pozicija nakon završenog regularnog dela… Ispade TSC, šteta zbog infrastrukture, milina je tamo gostovati, pristojni, normalni ljudi… Al zato mrtvi Lučani opstaju… Nije dzaba Neško mobilisao tamo sve, dovukao Vučevića… bagra
crni96 Posted Sunday at 07:55 PM Posted Sunday at 07:55 PM Ode TSC, nisam ih ljubitelj al svakako šteta zbog finog stadiona. Zato IMT ostade 😅
Milko Miller Posted Sunday at 09:59 PM Posted Sunday at 09:59 PM TSC od odlaska Lazetica ne izgleda bas najbolje, ali ove sezone su stvarno bili katastrofalni. Svaki novi trener gori od prethodnog, izgubili silne nosioce od Stanica do Pantovica a zamene bas skromnog kvaliteta. I opet pored svega dovoljno je bilo da ne izgubiš kući protiv Mladosti ili Radničkog da ne ispadneš, ali ako izgubiš oba puta i to još posle vodstva, onda si i zasluženo ispao. 1
McLeod Posted Sunday at 10:10 PM Posted Sunday at 10:10 PM Moram da kazem da me je veceras bilo sramota. Pojedini Djavoli su dosli sa namerom da isprovociraju prekid utakmice i da se obracunaju sa nekim igracima. Kojima su i pretili tokom sezone. Deca sa zapada su uletela na teren i htela da se slikaju sa igracima, da uzmu dres. Huligani su uleteli i poceli da jure igrace, deca su se razbezala. Ristic je prosao najgore, pocepali su mu usnu i pretrpeo je bar desetak udaraca u glavu i telo. Posle soka, igraci su se skupili i zajedno sa nekim PRAVIM navijacima sa zapada uzvratili, pa su se huligani razbezali.
dali_man Posted Sunday at 10:21 PM Posted Sunday at 10:21 PM 10 minutes ago, McLeod said: Moram da kazem da me je veceras bilo sramota. Pojedini Djavoli su dosli sa namerom da isprovociraju prekid utakmice i da se obracunaju sa nekim igracima. Kojima su i pretili tokom sezone. Deca sa zapada su uletela na teren i htela da se slikaju sa igracima, da uzmu dres. Huligani su uleteli i poceli da jure igrace, deca su se razbezala. Ristic je prosao najgore, pocepali su mu usnu i pretrpeo je bar desetak udaraca u glavu i telo. Posle soka, igraci su se skupili i zajedno sa nekim PRAVIM navijacima sa zapada uzvratili, pa su se huligani razbezali. Ovome se od Kragujevcana uopste nisam nadao
Barkley#34 Posted Sunday at 11:12 PM Posted Sunday at 11:12 PM Čekaj, neki huligani su uleteli da biju igrače a onda su im uzvratili igrači udruženi sa navijačima sa zapada, a huligani su odmah ubacili u rikverc? Zajebavaće ih ceo grad, već vidim.
Perkos2 Posted Sunday at 11:14 PM Posted Sunday at 11:14 PM (edited) Biće zanimljivo ako se tu otvori priča do kraja,Kragujevčani su bili ciljani da ispadnu zato im je i poslat Matić. Đavoli su bili uvek uz klub i dok su bili u trećoj ligi pa mi tu sve nešto smrdi.Ne verujem obično u zvanične verzije. Dan pre utakmice pružili su punu podršku igračima. Nisam gledao meč ali me začudilo da nisu pobedili Javor. Edited Sunday at 11:18 PM by Perkos2
McLeod Posted Monday at 06:37 AM Posted Monday at 06:37 AM 7 hours ago, Barkley#34 said: Čekaj, neki huligani su uleteli da biju igrače a onda su im uzvratili igrači udruženi sa navijačima sa zapada, a huligani su odmah ubacili u rikverc? Zajebavaće ih ceo grad, već vidim. Bilo je mnogo cudno ja ono nisam ocekivao. Prvo, pojedini su ubacivali baklje ceo mec i to kad mi napadamo, to sam odmah primetio. Uglavnom su cutali, ali to je bilo nebitno jer je zapad bas navijao. Kad se zavrsila utakmica mnogo ljudi je uletelo u teren, vecina da slavi, nije bilo jasno sta se desava. Nije cela tribina uletela, velika vecina Djavola je ostala na tribini. Napali su prvo one na terenu ali i na klupi. U jednom trenutku mi se cinilo da targetiraju strance, Isa je uspeo da se izmigolji od trojice, cetvorice, razmenili su udarce i onda im je ovaj pobegao nisu mogli da ga uhvate logicno mnogo je brz 😄 Druga komicna scena je bila neka zena koja je sisla sa zapada i gurnula jednog huligana i rekla mu sram te bilo ajde udari me, ovaj je bio zbunjen verujem pa je uhvatio sturu jer je krenula masa sa zapada i igraci da se grupisu. 7 hours ago, Perkos2 said: Biće zanimljivo ako se tu otvori priča do kraja,Kragujevčani su bili ciljani da ispadnu zato im je i poslat Matić. Đavoli su bili uvek uz klub i dok su bili u trećoj ligi pa mi tu sve nešto smrdi.Ne verujem obično u zvanične verzije. Dan pre utakmice pružili su punu podršku igračima. Nisam gledao meč ali me začudilo da nisu pobedili Javor. Bila je dobra utakmica za nasu ligu. Sokler je promasio dve-tri dobre sanse, oni su pored dva gola imali mozda jos jednu sansu. Trebalo je da dobijemo ali igrali smo 60 minuta sa igracem manje. Na kraju je mogao i penal nad Isom da svira ali nije. 1 1
Petkovic Miroslav97 Posted Monday at 07:38 AM Posted Monday at 07:38 AM Opstali u ligi, ali ipak su ih tukli? Bas lepu sliku dali buducim strancima koji treba ovde da dodju.
Petkovic Miroslav97 Posted Monday at 08:00 AM Posted Monday at 08:00 AM Ne razumes. Ni da su ispali ne bi imali razloga da ih tuku, ali huligani to cesto rade svuda u svetu, cak i u zapadnim zemljama. Ali ovde su opstali i ko zna sta je u pitanju. Ima ljudi iz Kg-a koji prate Radnički, verujem da će nam neko približiti situaciju iz prve ruke. I da, igrači Radničkog nisu pičkice, umeju da stanu u gard i protiv trojice, ili četvorice, da uzvrate udarac , ali i da im dodaju još jedan. 👏 1 1 1 1 1
McLeod Posted Monday at 11:23 AM Posted Monday at 11:23 AM Ovde se vidi kako su napali Isu ali je uzvratio i uspeo onda da pobegne. Ubrzo posle ovoga su neki ljudi sa zapada upali a onda se i policija smilovala da intervenise.
Mile1 Posted Monday at 11:37 AM Posted Monday at 11:37 AM Nista ne cudi od publike u Kragujevcu, kada se setim na kosarci one grupe Kabasti sta su sve radili i kako su prolazili protivnicki treneri. Ima za njih pravo ime, ali bi zavrsio u banovini
Del Piero Posted Monday at 11:44 AM Posted Monday at 11:44 AM Ja sam utakmicu pratio preko flashscorea i tamo je i tokom meca, a i nakon zavrsetka pisalo da je Radnicki ispao, odnosno da je ispod TSC-a zbog gol razlike. Uopste nije nemoguce da su drogirasi iz grupe pomislili da je klub ispao, pa zato upali na teren. Previse je od njih ocekivati da znaju propozicije takmicenja. Nije im to nikakvo opravdanje naravno, da je srece da su im kornjace govnari ispomerali bubrege, ali njih nece da mlate, cuvaju se za druge stvari. Stvarno jedna sizofrena sezona Radnickog. Uradili reflektore, najavljivali svasta, unapred odredili cene ulaznica za sve utakmice u sezoni?? (poredjali protivnike po atraktivnosti), sto su kasnije sigurno menjali jer ko ce da ti plati da gleda borbu za opstanak protiv prosecne JSL ekipe za 500 dinara. Prva evropska utakmica na Cika Daci, ispali od Klasvika bez datog gola. Od 100 do 0 za nedelju dana. Taman kad su poceli da igraju dobro premine trener u sred utakmice. Dodje Bandovic, nista. Dodje Matic i zavrsi bez poraza, ali uz jednu pobedu i 9 neresenih! Jedna jedina pobeda u februaru, martu, aprilu i maju. I za kraj batinanje sopstvenih igraca.
Azazelkg Posted Monday at 12:12 PM Posted Monday at 12:12 PM Bio sam na stadionu. Neverovatno mi zvuči teorija da su pomislili da smo ispali pa krenuli da biju redom. Iz dva razloga: burno je pozdravljen remi TSC (utakmica je završena 5+ minuta pre utakmice na Čika Dači) i poslednja 3-4 minuta se skandiralo igračima Javora jer potpuno jasno nisu pokazivali želju da napadnu i eventualno daju gol koji bi Radnički oterao u drugu ligu. Teško da ove dve stvari nisu bile primećene. Šta je u pitanju znaju oni koji su uradili ovakvu budalaštinu.
Perkos2 Posted Monday at 12:57 PM Posted Monday at 12:57 PM Ko zna kakve se igre tu igraju, starija ekipa Đavola je kontra hulje i režima, onaj njihov bubnjar je pratio šetnje studenata širom Srbije, moguće da se preuzima tribina od neke podobne grupe koja će biti spremna da maltretira Šumadince kojin e podržavaju vlast. druga opcija su struje u klubu, počev od matorog Marjanovića večitog sps-igrača pa do novih investitora koji sad grade po KG, tu su i partijaši raznbi bivši igrtači spremni na sve kombinacije. Šteta bi bilo da Radnički propadne ali koliko vidim mnogi aktovno rade na tome umesto da se udruže i naprave solidan klub.
Volter Posted Monday at 07:45 PM Posted Monday at 07:45 PM 8 hours ago, McLeod said: Ovde se vidi kako su napali Isu ali je uzvratio i uspeo onda da pobegne. Ubrzo posle ovoga su neki ljudi sa zapada upali a onda se i policija smilovala da intervenise. Realno onaj huligan da se zahvali ortacima, inače bi ga Isa izlemao.
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 07:43 AM Posted yesterday at 07:43 AM Kaze trener Radnickog igraci placu u svlacionici. I onda malo pre izlazi snimak gde bukvalno grme uz picu i pivo, naravno neku random seljačku numeru, ovaj put “ Iskoristi moje mane” Toliko o plakanju 😂
Perkos2 Posted yesterday at 07:59 AM Posted yesterday at 07:59 AM 14 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Kaze trener Radnickog igraci placu u svlacionici. I onda malo pre izlazi snimak gde bukvalno grme uz picu i pivo, naravno neku random seljačku numeru, ovaj put “ Iskoristi moje mane” Toliko o plakanju 😂 da ovi što sad igraju u KG su baš vezani pupčanom vrpcom za Radnički, jedan od najvećih ološa srpskog fudbala je baš taj trener matić koji gde god je radio unosio je razdor i imao loš rezultat,sad ovo prestavlja kao veliki uspeh 1
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 08:33 AM Posted yesterday at 08:33 AM Pazite sad “bonus pravilo” koje stupa na snagu i sledeće sezone. Bonus igrači su momci rođeni 04’ i mlađi. Pa tako će bonus igrač imati 23 godine! 😂😂😂
crni96 Posted yesterday at 08:44 AM Posted yesterday at 08:44 AM Sledece sezone ce biti zanimljiva pls. Uz TSC, Spartak, Napredak i Javor kad dodamo Metalac, Borac Čačak i Smederevo, Voždovac 😊 + ti neki projekti tipa Loznica, Bor. 1
McLeod Posted yesterday at 08:48 AM Posted yesterday at 08:48 AM Mislim da je stvarno nekorektno pricati ovako, niste bili tamo niti u njihovoj kozi. I da su ispali ne zasluzuju da se huligani ovako ponasaju prema njima. Borili su se i cele sezone su igrali maksimalno, uglavnom. Konverzija sansi ove sezone je bila tragicna, cak i sa Soklerovim izuzetnim doprinosom u drugom delu sezone. Odlazak Fedje, pa smrt Zizovica, mnogo stvari se izdesavalo i na kraju je opstanak puna kapa. Ovaj tim ima kvalitet. Nadam se da ce se klub stabilizovati i sledece sezone da ne dolazimo u ovu situaciju.
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 08:49 AM Posted yesterday at 08:49 AM 2 minutes ago, crni96 said: Sledece sezone ce biti zanimljiva pls. Uz TSC, Spartak, Napredak i Javor kad dodamo Metalac, Borac Čačak i Smederevo, Voždovac 😊 + ti neki projekti tipa Loznica, Bor. I derbi, Grafičar - Teleoptik 😁 1
pendulum Posted yesterday at 09:32 AM Posted yesterday at 09:32 AM Vidim da se u nekim komentarima na netu spominje i kladža kao razlog upada jer je masa igrala keca 🙃
Recommended Posts