Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 2/23/2020 at 8:54 AM, Constantin said:

Ma jok. U Niš je pio samo viski. Možda zbog suspenzije, ko zna 😉

Expand  

Šta misliš i novom treneru? Meni je čudno da se angažuje lik koji je najveće uspehe imao u tajlandskim nižim ligama. Baš čudno da su njega odabrali.

Posted
  On 2/23/2020 at 3:40 AM, Constantin said:

Nadaš se da će tada prestati navlačenje i krađe ? Ništa od toga. U tim VAR sobama će biti, opet, neki ljudi koji će umiriti na jedno oko...

Expand  

Bio sam ironican naravno.

Inace, davno ne procitah nista na tu temu od one vesti da je Terza Jr. postavljen na celo radne grupe koja ce obezbediti uvodjenje VAR-a. Jel stvarno u planu da se koristi sledece sezone? Zna li neko nesto vise?

Posted
  On 2/23/2020 at 1:59 PM, Don Laki Juan said:

Šta misliš i novom treneru? Meni je čudno da se angažuje lik koji je najveće uspehe imao u tajlandskim nižim ligama. Baš čudno da su njega odabrali.

Expand  

Mislim da Tončev "završava" posao. Ne sećam se kako je s Vojvodinom išao, ali sasvim je nebitno ko je trener u Radničkom. Mislim da će i ove sezone da se Tončev oslanja na "drugare" tako da i ja bi moga da budem trener u Nišu....i to kakav. :smiley60:

On 2/23/2020 at 3:08 PM, RatzenStadt said:

Bio sam ironican naravno.

Inace, davno ne procitah nista na tu temu od one vesti da je Terza Jr. postavljen na celo radne grupe koja ce obezbediti uvodjenje VAR-a. Jel stvarno u planu da se koristi sledece sezone? Zna li neko nesto vise?

Expand  

Pa ne znam ni ja, aLI ZNAM DA SE MATORI SPREMA DA OD kOKIJA PREUZME FOTELJU I BUDE NA ČELU fss.

Posted

Koja je povreda u pitanju kod Vucica iz Vozdovca? Vidim koleno, nadam se da nije obnovljena povreda, ako jeste tesko ce on nazad na teren.

Posted
  On 2/25/2020 at 11:59 AM, Markoss said:

Obnovio. Nema srece decko. 

Expand  

Bas velika steta, znam da je imao neke ponude da ode iz Srbije, kako sam cuo bas je bio blizu Japana, al na kraju odlucio da ostane u Srbiji..

Posted
  On 2/28/2020 at 9:41 PM, 21Barkley said:
Expand  

Ne bih se složio sa Gosn. Miloševićem da smo "preko noći" postali ne talentovani za moderan fudbal... Mslim da sam više puta napisao da je problem u trenerima mladjih kategorija, njihovom ne znanju i treninzima koji nisu prilagođeni uzrastu i pravilnom, kako fizičkom tako i tehničkom napretku dece... 

Jednom rečju, nemamo "školovane" trenere kao ni sistem.

On 2/29/2020 at 6:31 AM, krzna said:

Ono kad polupismen svet drzi predavanje studentima. Koji stepen strucne spreme imaju ova dva gonica lopte po livadi?

Expand  

Ne s#ri.

• Like 1
Posted
  On 2/29/2020 at 3:02 PM, John Dies at the End said:

Ne bih se složio sa Gosn. Miloševićem da smo "preko noći" postali ne talentovani za moderan fudbal... Mslim da sam više puta napisao da je problem u trenerima mladjih kategorija, njihovom ne znanju i treninzima koji nisu prilagođeni uzrastu i pravilnom, kako fizičkom tako i tehničkom napretku dece... 

Jednom rečju, nemamo "školovane" trenere kao ni sistem.

Ne s#ri.

Expand  

Hvala, takodje.

Posted (edited)

Neznanje. 

Slažem se, iziskuje smeh.
2020, internet, pametni telefoni pa ipak nepismenost.

Edited by T.L.T.I
  • Ha-ha 1
Posted

Kolko je propao ovaj mali Mesarovic Vosin. Gledao sam ga sad kad su igrali Graficar i Kabel, debeljuskast, nema snage, nema ga nigde u igri, izasao posle sat vremena. 

A bas su ga maksimalno gurali kao talenta.