Markoss Posted Tuesday at 09:18 PM Posted Tuesday at 09:18 PM Partizan u ovim post Blagojevic utakmicama ne igra nista spec. Ako ne dovedu trenera i bar dva pojacanja, te krenu all in na titulu - Zvezda ce ih u februaru prestici.
crni96 Posted Wednesday at 08:09 PM Posted Wednesday at 08:09 PM Djeluju dobri Kragujevčani, šteta što su sporo krenuli. Al vidim ih u PO.
Perkos2 Posted Wednesday at 10:35 PM Posted Wednesday at 10:35 PM 2 hours ago, crni96 said: Djeluju dobri Kragujevčani, šteta što su sporo krenuli. Al vidim ih u PO. Smena jednog trenera, tragedija sa drugim trenerom koja se odrazila na ceo klub pa se polako oporavljaju, zanimljivi za gledanje.
Tex_Willer Posted Thursday at 06:04 PM Posted Thursday at 06:04 PM Čim je ušlo vise stranaca podigao se koliko toliko kvalitet lige.
robespierre Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Komedija od lige, a uprava Partizana čak ne sme ni saopštenje da napiše, kamoli zapreti istupanjem.
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pa navikli su na ovakvu igranku, nekad bili bantski dvor i metalac sad imt i ofk, za koju godinu samo će promeniti uloge 2
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Banat, Hajduk kula, Metalac, Smederevo, Borac Čačak, Bsk Borča.. Nemojte da se pravimo naivni 😁 On 12/14/2025 at 4:57 PM, Petkovic Miroslav97 said: Bacih oko na tim Imt-a Brdo stranaca koji nisu kliknuli, ali dosta njih ima kvalitet. Imaju i supertalentovanog Novičića. Neće Partizanu biti lako sa Dunjićevim Imt-om, čak i mislim da će ih dobiti. ‘E sam rek’o?! 😂😂 1
robespierre Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Tad se jedna strana bunila, pisala se saopštenja, tražio se kalčopoli u srpskom fudbalu (haha). Ovo danas ima manji takmičarski integritet od WWE kečera. Arkan i gospoda iz Medeljina su se takmičili da budu šampioni, ovo je novo dno. Ko god ovo prati - nije normalan. Edited 5 hours ago by robespierre 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Srećom pa sam doživeo ta vremena da znam da nije tako kako pišeš. Zvezda je bila na ivici ambisa, bukvalno su je navijači držali na konopcima. 2009/10 je stalno visio ogroman transparentna istoku “Zvezda pripada zvezdašima, a ne tajkunima i mafijašima”. Navijači nisu bili plaćeni, (kao sada) na svakoj utakmici se iskazivala ogromna ljubav prema klubu. Torturu sa pandurima si imao iz kola u kolo, često su i žandari izazivali sukobe. Gostovanja su bila ona prava, navijačka. Mi iz unutrašnjosti smo vozom išli i često bude prepun cigana ludaka, koji žive za pobedu nad random Smederevom. Bilo je ozbiljnih navlačenja za Partizan ne toliko u direktnim duelima, ali je bilo u onim “manjim” utakmicama gde se i odlučivale titule. Zvezdinim igračima iz ovog ugla od te 2007 pa do titule 2014 apsolutno ništa ne zameram, pogotovo što su bili nekvalitetniji, ali su bre uvek davali 100% svojih mogućnosti! Brigel, Lekić, Ninkov, Jevta.. ginuli za Zvezdu! Ta generacija mi je nekako najdraža i sinonim za taj težak period sa “2344” sponzorom i neverovatnom borbenošću i pored silnih guranja Toletovog Partizana. Takodje, sezona 2013-2014 mislim da tu može film šta su sve igrači proživeli, Ninković koji u najboljim godinama dolazi u raspalu Zvezdu i daje sad već čuvenu izjavu “ Čovek koji udje u kuču koja gori, ili je lud ili je to njegova kuća “ Svakako, na ta saopštenja se odgovaralo Toletovim barjakom i iskreno, nije mi vas žao. E sad kad se kita više ne diže, daj da se bavimo poštenjem.. 👎
robespierre Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kao prvo ja navijam za Zvezdu, a kao drugo, nemam nameru da čitam ovaj čaršaf, demagogiju nalik sns-ovoj o žutim lopovima od pre 15 godina. Ako hoćeš da diskutuješ da kriminalac sa šipke sa severa ima svoj klub u ovoj komediji od lige diskutuj, ako nećeš ima drugih tema. I imam malo više godina od tebe tako da znam dobro šta se i kako radilo, kao što sam rekao novo dno nezabeleženo u svetskom fudbalu. Edited 4 hours ago by robespierre 1
goldberg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ko o cemu, navijaci kod nas o 2. ili 3. mestu na tabeli kao o "klub je bio na ivici ambisa, jadni nismo imali ni za hleb". Sta je problem da u nekom klubu nastupi kriza i da nekih par sezona nema rezultata? Jel to negde zabranjeno? Evo, recimo, zamislimo da neki navijac FKP ima 55 godina, poslednju titulu je video 2017. godine i vise nikada u svom zivotu nece videti svoj klub kao sampiona drzave? Pa? Zasto je to problem, pa navijaci 99% klubova u svim zemljama ce provesti citav zivot bez osecaja da su prisustovali osvajanju trofeja svog voljenog kluba. U Engleskoj je to slucaj, pa ljudi navijaju i za sve te klubove iz sredine tabele, sa dna tabele, u drugoj i trecoj ligi. Ispada da sport kod nas sluzi kao bensedin, kao imam problema sa pritiskom, boli me glava, nervozan sam, lose sam, zivot mi je uzasan, pa daj mi da moj FKP (ili ranije FKCZ) osvoji tu titulu pa da zaboravim na sve i spavam kao beba. Zato nam i ide ovako, zato sto mislimo da nista ne treba da se odluci na terenu ili u zivotu, nego se sve moze namestiti i stelovati.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 23 minutes ago, robespierre said: Kao prvo ja navijam za Zvezdu, a kao drugo, nemam nameru da čitam ovaj čaršaf, demagogiju nalik sns-ovoj o žutim lopovima od pre 15 godina. Ako hoćeš da diskutuješ da kriminalac sa šipke sa severa ima svoj klub u ovoj komediji od lige diskutuj, ako nećeš ima drugih tema. I imam malo više godina od tebe tako da znam dobro šta se i kako radilo, kao što sam rekao novo dno nezabeleženo u svetskom fudbalu. Ne moraš da čitaš, ne teram te. Svaka čast tebi i tvojim godinama, ali Toletova era je nešto nezabeleženo u srpskom fudbalu, doživeo sam i imam pravo da mislim tako. Sns? Sram te bilo za takvu uvredu, bolje da si me opsovao.
goldberg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ne moraš da čitaš, ne teram te. Svaka čast tebi i tvojim godinama, ali Toletova era je nešto nezabeleženo u srpskom fudbalu, doživeo sam i imam pravo da mislim tako. Sns? Sram te bilo za takvu uvredu, bolje da si me opsovao. Zasto? Ja bih rekao da je skor jednog kluba u regularnom delu sezone nesto sto skoro nigde u svetu nije zabelezeno: Sezona 2024/25 30 28 2 0 Sezona 2023/24 30 25 2 3 Sezona 2022/23 30 26 4 0 Sezona 2021/22 30 26 3 1 Sezona 2020/21 38 33 5 0 Sezona 2019/20 30 25 3 2 Sezona 2018/19 30 27 3 0 Sezona 2017/18 30 25 4 1 Vise sezona nego poraza, o cemu mi da pricamo? Jel postoji liga u kojoj je jedan klub imao ovakve rezultate vise sezona uzastopno? Nadji mi ligu u kojoj je jedan klub imao 4 od poslednjih osam sezona bez IJEDNOG poraza.
robespierre Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ne moraš da čitaš, ne teram te. Svaka čast tebi i tvojim godinama, ali Toletova era je nešto nezabeleženo u srpskom fudbalu, doživeo sam i imam pravo da mislim tako. Sns? Sram te bilo za takvu uvredu, bolje da si me opsovao. Još malo demagogije ala sns, uz uvrede i nemogućnosti da se shvati napisano, sve kao iz njihove kuhinje. Ali, džabe. Ništa se ne može porediti sa tim da lik sa šipke sa severa koji jedan evro u životu nije zaradio drugačije do uličnim kriminalom najgore vrste ima klub u prvoj ligi. No, kao što sam i napisao u prvom postu, najbedniji učesnik ove komedije je sns uprava FK Partizan koja o ovome čak ni saopštenjem ne sme da se izjasni.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, robespierre said: Još malo demagogije ala sns, uz uvrede i nemogućnosti da se shvati napisano, sve kao iz njihove kuhinje. Ali, džabe. Ništa se ne može porediti sa tim da lik sa šipke sa severa koji jedan evro u životu nije zaradio drugačije do uličnim kriminalom najgore vrste ima klub u prvoj ligi. No, kao što sam i napisao u prvom postu, najbedniji učesnik ove komedije je sns uprava FK Partizan koja o ovome čak ni saopštenjem ne sme da se izjasni. Čovek sam koji je išao na proteste protiv Žvalavog i još jednom, sram te bilo za uporedjivanje sa SNS-om..
robespierre Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Čovek sam koji je išao na proteste protiv Žvalavog i još jednom, sram te bilo za uporedjivanje sa SNS-om.. Ma i da si išao na Mars nakačio si mi se na post relativizacijama šta su radili Tole i Džomba , samo što nismo stigli do Šajberove afere i Suda udruženog rada. Šta me briga u 2025. godini šta su oni radili pre 15-20 godina, osim toga to ti je kao da upoređuješ Silvija Berluskonija i Pabla Eskobara. Ulaziš u diskusiju kao taj koga pominješ kad gostuje u studiju rts-a, da ja vas nešto pitam. Tako se ne diskutuje.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @Petkovic Miroslav97 ovo sto ti pricas za Toleta je kao kad iz SNS-a kazu a za vreme zutih(Tole) se kralo a sad kad smo mi ovde idemo napred.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, goldberg said: Zasto? Ja bih rekao da je skor jednog kluba u regularnom delu sezone nesto sto skoro nigde u svetu nije zabelezeno: Sezona 2024/25 30 28 2 0 Sezona 2023/24 30 25 2 3 Sezona 2022/23 30 26 4 0 Sezona 2021/22 30 26 3 1 Sezona 2020/21 38 33 5 0 Sezona 2019/20 30 25 3 2 Sezona 2018/19 30 27 3 0 Sezona 2017/18 30 25 4 1 Vise sezona nego poraza, o cemu mi da pricamo? Jel postoji liga u kojoj je jedan klub imao ovakve rezultate vise sezona uzastopno? Nadji mi ligu u kojoj je jedan klub imao 4 od poslednjih osam sezona bez IJEDNOG poraza. Malo ima i do same lige, Zvezda je jednostavno odskočila od ostatka da smo redovno tukli Superligaše sa po 6,7, čak i 8:0 (Pazar čini mi se) Nisam iskreno znao za ovaj podatak (svaka čast na izdvojenom vremenu) pa nemam ni vremena sad da tražim. Ovako na prvu verujem da je Šerif imao sličan niz. Zašto? Pa zato što su i oni imali pola lige kao svoju (nabrojah već Banat, Hajduk, Bsk, Smederevo, Bežanija, Metalac, Borac) Zato što su im igrači sudili penale ( Jojić Spartak čini mi se?) Zato što je protiv Jagodine sviran penal na 19 metara protiv Zvezde. Zato što je poništen čist gol Milijašu u derbiju gde momak nije ni bio ni blizu ofsajda, protiv Vojvodine sudi Danilo Grujic (grobari čokot) i lepi lagana dva crvena kartona. Zato što su bila ekipa protiv koja su u finalu kupa( u istoriji srpskog fudbala se nije dogodilo) osvojili kup tako što su igrači Vojvodine revoltirani sudjenjem napustili utakmicu i nisu se vratili… još milion stvari. Ljudi ovde slabo pamte, to je ovde glavni problem. 5 minutes ago, robespierre said: Ma i da si išao na Mars nakačio si mi se na post relativizacijama šta su radili Tole i Džomba , samo što nismo stigli do Šajberove afere i Suda udruženog rada. Šta me briga u 2025. godini šta su oni radili pre 15-20 godina, osim toga to ti je kao da upoređuješ Silvija Berluskonija i Pabla Eskobara. Ulaziš u diskusiju kao taj koga pominješ kad gostuje u studiju rts-a, da ja vas nešto pitam. Tako se ne diskutuje. Ne gledam Rts niti dotičnog. Vodi ga kući, mani me sa njim. Hvala. 2 minutes ago, Don Dusko said: @Petkovic Miroslav97 ovo sto ti pricas za Toleta je kao kad iz SNS-a kazu a za vreme zutih(Tole) se kralo a sad kad smo mi ovde idemo napred. Evo ga brat ,” steta sto ne udje ona prečka Tsc-a”
robespierre Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Malo ima i do same lige, Zvezda je jednostavno odskočila od ostatka da smo redovno tukli Superligaše sa po 6,7, čak i 8:0 (Pazar čini mi se) Nisam iskreno znao za ovaj podatak (svaka čast na izdvojenom vremenu) pa nemam ni vremena sad da tražim. Ovako na prvu verujem da je Šerif imao sličan niz. Zašto? Pa zato što su i oni imali pola lige kao svoju (nabrojah već Banat, Hajduk, Bsk, Smederevo, Bežanija, Metalac, Borac) Zato što su im igrači sudili penale ( Jojić Spartak čini mi se?) Zato što je protiv Jagodine sviran penal na 19 metara protiv Zvezde. Zato što je poništen čist gol Milijašu u derbiju gde momak nije ni bio ni blizu ofsajda, protiv Vojvodine sudi Danilo Grujic (grobari čokot) i lepi lagana dva crvena kartona. Zato što su bila ekipa protiv koja su u finalu kupa( u istoriji srpskog fudbala se nije dogodilo) osvojili kup tako što su igrači Vojvodine revoltirani sudjenjem napustili utakmicu i nisu se vratili… još milion stvari. Ljudi ovde slabo pamte, to je ovde glavni problem. Ne gledam Rts niti dotičnog. Vodi ga kući, mani me sa njim. Hvala. Evo ga brat ,” steta sto ne udje ona prečka Tsc-a” To što opravdavaš kriminalce iz 2025. godine postupcima nekih kriminalaca od pre 15 godina više govori o tvom karakteru od funkcionalne nepismenosti koju demonstriraš na ovoj i svakoj drugoj temi. Nažalost nije kažnjivo, pa ćemo morati da te pustimo da se sramotiš dalje.
goldberg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Malo ima i do same lige, Zvezda je jednostavno odskočila od ostatka da smo redovno tukli Superligaše sa po 6,7, čak i 8:0 (Pazar čini mi se) Nisam iskreno znao za ovaj podatak (svaka čast na izdvojenom vremenu) pa nemam ni vremena sad da tražim. Ovako na prvu verujem da je Šerif imao sličan niz. Sta znaci "malo ima do same lige"? Mislio si, "to je sve do lige i do toga sto je CZ odskocila jer je dobila pare od LS i LE"? Jer, to je argument koji se cesto koristi kada se pomenu ovakvi nizovi u ligi. Zasto je taj argument pogresan? Zato sto se u svim ligama desava da klub koji je ostvario prednost u odnosu na ostale raspadne u jednoj ili vise sezona i da se ta dominacija prekine. Dinamo iz Zagreba je skoro stalno bio sampion, imao je uvek najveci budzet u ligi jer je prodavao igrace, imao pod sapom sve resurse, pare od LS, pa to ne znaci da su se setali do titula, a kamoli da su ih stalno osvajali. Pominjes da je u ligi tada bio Metalac. Tebi je normalno da jedan klub kojeg vodi sin Terzica i sin Mrkele bude u istom takmicenju kao i klub kojeg vode taj Terzic i taj Mrkela? Tebi je normalno da predsednik vladajuce stranke ulazi u bilo cije klupske prostorije? Reci da su ostali u ligi neambiciozni i losi pa ih zato CZ vecno dobija je kao da neko tebi pre 15 godina kaze kako su Metalac, Smederevo ili ko vec neambiciozni i losi pa ih FKP uvek lagano dobija. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, robespierre said: To što opravdavaš kriminalce iz 2025. godine postupcima nekih kriminalaca od pre 15 godina više govori o tvom karakteru od funkcionalne nepismenosti koju demonstriraš na ovoj i svakoj drugoj temi. Nažalost nije kažnjivo, pa ćemo morati da te pustimo da se sramotiš dalje. Hhahhhahahahah 😂 ove tvoje uvredice takodje govore o tebi, ne želim da se spuštam tako nisko, ipak je ovo samo forum. Živ i zdrav ti meni bio, svako ti dobro želim. 😁
robespierre Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, goldberg said: Sta znaci "malo ima do same lige"? Mislio si, "to je sve do lige i do toga sto je CZ odskocila jer je dobila pare od LS i LE"? Jer, to je argument koji se cesto koristi kada se pomenu ovakvi nizovi u ligi. Zasto je taj argument pogresan? Zato sto se u svim ligama desava da klub koji je ostvario prednost u odnosu na ostale raspadne u jednoj ili vise sezona i da se ta dominacija prekine. Dinamo iz Zagreba je skoro stalno bio sampion, imao je uvek najveci budzet u ligi jer je prodavao igrace, imao pod sapom sve resurse, pare od LS, pa to ne znaci da su se setali do titula, a kamoli da su ih stalno osvajali. Pominjes da je u ligi tada bio Metalac. Tebi je normalno da jedan klub kojeg vodi sin Terzica i sin Mrkele bude u istom takmicenju kao i klub kojeg vode taj Terzic i taj Mrkela? Tebi je normalno da predsednik vladajuce stranke ulazi u bilo cije klupske prostorije? Reci da su ostali u ligi neambiciozni i losi pa ih zato CZ vecno dobija je kao da neko tebi pre 15 godina kaze kako su Metalac, Smederevo ili ko vec neambiciozni i losi pa ih FKP uvek lagano dobija. Daj uozbilji se i ti sa Terzićem, Mrkelom i Mamićem, naravno da se radi o tipičnim fudbalskim radnicima krimogene pozadine sa našeg podneblja, naročito u slučaju Terzića i Mamića. Kao i u svemu drugom kad se radi o sns-u, sve moraju da spuste na još niživi nivo i obesmisle u potpunosti, tako su ovde obezbedili banditu sa ulice da ima klub u prvoj ligi.
Recommended Posts