McLeod Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Hladan kao spricer. 25 poena od 77 svoje ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaSRB93 Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Nešto se Grcima zamerio sudija Glišić 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 3 minutes ago, Beonegro said: Interesantno (ne)viđenje košarke, Satoranski ore teren 40 minuta na obje strane i konačno uradio nešto Totalno je izdominirao sa alibi pasovima i sklanjanjem u cosak dok su Grci pravili seriju. Da ne pogodi Bohacik onu dugu dvojku i trojku sve jedan na jedan oranjem bi odveo Cehe do -20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Kakve su kalkulacije Ceske za prolazak u 1/4 finale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Dakle navijamo za Australiju. Obe ekipe će sigurno da grizu ne bi li izbegli Amere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) braca su puno bolje izgledala na onom akropolis kupu u sklopu priprema protiv nas. tad im je bas dosta toga ulazilo sa spoljnih pozicija pa je i janis mogao lakse do svoje ulaz igre nego ovde na prvenstvu. Edited September 9, 2019 by riviera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Ajmo jos Australija 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Nije neka steta za Grke, nista nisu pokazali, a ne deluje da su neka ekipa koja ce naprasno da krene da igra opasan basket, kao mi npr. 2014. Tako da iz mog ugla njih bi AUS oprala sa 25+ razlike u QF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Starjesi braha Sta ako Brazil pobedi sa manje od 22? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 2 minutes ago, Princeton said: Kakve su kalkulacije Ceske za prolazak u 1/4 finale? Samo SAD da dobije Brazil. Ako Brazil dobije, prolaze Brazilci i Amerikanci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Just now, Princeton said: Kakve su kalkulacije Ceske za prolazak u 1/4 finale? Sad reče komentator da Brazilu treba pobjeda od 22 razlike da bi prošli, tako da je Češka praktično sigurna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Just now, pantelia24 said: Starjesi braha Sta ako Brazil pobedi sa manje od 22? Nebitna je razlika na tom mecu. 3-2 imaju i Grci i Cesi sad. Ako Brazil dobije, ima 4-1 kao i SAD. Ako izgubi, imaju 3-2, gleda se kos razlika u krugu, a tu je Brazil najgori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Satoranski je vec par godina ubedljivo najbolji plej u Evropi tj. iz Evrope Strasan igrac, sve radi na terenu. Cei vec sad najprijatnije iznenadjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 2 minutes ago, Beonegro said: Sad reče komentator da Brazilu treba pobjeda od 22 razlike da bi prošli, tako da je Češka praktično sigurna Lupa lik. Brazil ima 1 poraz, Češka 2, tako da u slučaju da Brazil pobedi uzima tu grupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) Česi imaju 4-1 Edit. Nemaju. Izvinjavam se. Imaju 3-2 Edited September 9, 2019 by Kastel Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) Ta razlika bi bila bitna da su Cesi dobili. Jer onda bi se u slucaju pobede Brazila nad Amerikom pravio drugi krug izmedju Ceha, Brazilaca i Amerikanaca jer bi svi imali 4-1. Nisam gledao sta kome treba tu jer se ne bi desilo, a sad su Cesi izgubili tako da nije ni vise bitno. Uglavnom, Brazil ako dobije, oni su prvi a Ceska je cetvrta. Ako izgubi, cetvrti su, a Ceska je druga. Edited September 9, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 3 minutes ago, Kastel said: Česi imaju 4-1 Cesi su izgubili danas, iako ne izgleda tako 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Just now, Del Piero said: Cesi su izgubili danas, iako ne izgleda tako Bukvalno sam zato pogrešio😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Quote Permutations: If USA and Czech Republic win: USA and Czech Republic qualify; If USA and Greece win: Greece win by up to 11 points: USA and Czech Republic qualify; Greece win by 12 points or more: USA and Greece qualify; If Brazil and Czech Republic win: Brazil win by 21 points or less: USA and Czech Republic qualify; Brazil win by 22 points or more: Brazil and Czech Republic qualify; If Brazil and Greece win: Brazil and USA qualify. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 49 minutes ago, Pavaroti said: Dobro, videcemo danas klip..iz sto uglova. Lik se kretao manje vise unazad i u njegovu liniju kretanja..ne znam stabi ti jos...ali eto videces kasnije.. Ok, ja sam video samo jednom i mislim da je faul u napadu. Ali moram ti reći i pre toga - (ne)kretanje odbrambenog igrača uopšte nije toliko bitno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) 13 minutes ago, realno *w said: Ok, ja sam video samo jednom i mislim da je faul u napadu. Ali moram ti reći i pre toga - (ne)kretanje odbrambenog igrača uopšte nije toliko bitno. Naravno da je bitno .Balvin se kretao unazad i uleteo je u pravac Janisa. Skolski primer faula u odbrani. Mislim,napisi svoje impresije oko tog faula? Sta je tu bio faul, mislis da se Balvin na vreme postavio? Edited September 9, 2019 by Pavaroti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Nije se ni postavio Balvin, povlacio sa unazad, Kunbo usao u njega spustenim ramenom kao vo Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 1 hour ago, McLeod said: Ta razlika bi bila bitna da su Cesi dobili. Jer onda bi se u slucaju pobede Brazila nad Amerikom pravio drugi krug izmedju Ceha, Brazilaca i Amerikanaca jer bi svi imali 4-1. Nisam gledao sta kome treba tu jer se ne bi desilo, a sad su Cesi izgubili tako da nije ni vise bitno. Uglavnom, Brazil ako dobije, oni su prvi a Ceska je cetvrta. Ako izgubi, cetvrti su, a Ceska je druga. naci grci ispali, pa su ispali? a sta treba za plasman na oi? citam da se vec ove neke azijske i africke repke kvalifikovale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Dve evropske najbolje valjda, bice neke dodatne kvalifikacije, to me mrzelo da gledam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 4 minutes ago, n4l1m said: naci grci ispali, pa su ispali? a sta treba za plasman na oi? citam da se vec ove neke azijske i africke repke kvalifikovale? Evropa i Amerika imaju po dva mesta na ovom SP, tako da će danas verovatno Argentina i SAD da overe vize. Sa druge strane, u julu 2020 su dodatne kvalifikacije. Igra se 4 turnira i samo najbolji će ići na Igre, ali te kvalifikacije bi trebalo izbeći, pošto ne verujem da ćemo imati sreće kao sa prošlim kv što se tiče sastava grupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts