Kronostime Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 2 minutes ago, Borko said: Sa malicioznim, kojim drugim? Iskreno, nervira me kult licnosti koji se stvorio oko njega. Kao igrac je to zasluzio. Kao trener.. Ne bas. Mislim, ne vredjam ga, samo ne mislim da je dobar trener, valjda to nije flejmovanje. Kao trener nije, ali kao selektor... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Pljuvanje, naravno, nije ni moj manir, reč je upotrebljena više kao uobičajena ovde. Da ne dužimo više, brzo će tekma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 minute ago, Borko said: Sa malicioznim, kojim drugim? Iskreno, nervira me kult licnosti koji se stvorio oko njega. Kao igrac je to zasluzio. Kao trener.. Ne bas. Mislim, ne vredjam ga, samo ne mislim da je dobar trener, valjda to nije flejmovanje. Nije kult ličnosti, nego nema ko drugi. prosto. Kao kad bi ja došao na Tenis da kenjam kako ga svi bacate na Djokovića i stvarate kult ličnosti, a on slepac koje pase travu i ženina keva pola stare planine stavila u cevi... da ne pominjem onog balvana Srdjana... koji ste bre vi debosi i vaš kult ličnosti Novak Djoković... da je neki patriota platio bi porez... A u realnosti mi nemamo drugog tenisera o kom bi pisali. kontaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Pa smesno je zato sto postoje neki navijaci Nola koji svaku pricu o stetnom uticaju promocije stvari koje gura gospodja, i te stvari dodatne koje si pomenuo, shvataju kao atak na njega samog i objasnjavaju mrznjom prema istom. Nesto kao na ovom PDFu za neke druge stvari 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 2 minutes ago, McLeod said: Pa smesno je zato sto postoje neki navijaci Nola koji svaku pricu o stetnom uticaju promocije stvari koje gura gospodja, i te stvari dodatne koje si pomenuo, shvataju kao atak na njega samog i objasnjavaju mrznjom prema istom. Nesto kao na ovom PDFu za neke druge stvari 😄 Kakve to veze ima sa pisanjima na ovom forumu i mom ironičnio pisanju o Djokoviću? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Jel treba i ovu temu da userete istim stvarima? Ova tema upravo služi da se ti problemi reše a ne da se produbljuju. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Krecemo ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Jel se vraca uni za polufinale? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 4 minutes ago, Fantasy Fantasy said: Molim vas banujte me. Djordjevicu picko jedna celava. Neznalica jedna. Igrači, osim Bogdana - pičke jedne nesposobne. Amateri jedni. Pocrkali Trajno. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ja mu poslao Snickers da se pribere ali nije pomoglo izgleda. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 20 minutes ago, Nugetlija said: Moj zadnji post Sve je to gomila pički, najbolje da nađemo život i ne zamaramo se time. Da nam je suđeno već bi osvojili zlato. Ali ovi nemaju muda za to. Neko ima muda neko nema. Odbojkašice se 2 puta vraćaju u 5. setu protiv Italijanki i Turkinja i osvajaju SP i EP. Tijana Boškovićev je veliki patriot iz istočne Hercegovine koja igra za Srbiju sa srcem, a Jokić je obična pičkica iz Sombora koja guzi konje tamo. Jebe se njemu za Srbijom, pa i ovo je igrao preko volje samo da ga ne bi napadali navijači. Dovoljno kad mu vidim onu braću debile sa tetovažama. Đorđević je neznalica i sujetno govno. Kalinić, Milutinov. Svaki put kad bi stavio Bobija Tobija ubio bi nam momenat i ovi otišli na 5-10 razlike. Lik je glup ko kurac, zaostao u vremenu sa big ballom. Nije ni čudo da ga svako šutne, Panatinaikos kad je doveo Kuzmića i Pavlovića, Bayern kad je prosuo 20 razlike protiv nekoga. Bjelica, dečko, slobodno slomi nogu u nba za ovo šta si odigrao. Najbolji je delgado, koji se ni ne nervira oko ovih naših debila. 30 dana. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ovo je bukvalno post za trajni...Sramota je za ovo 30 dana. "Bjelice slobodno slomi nogu u nba..." "Jokic pickica iz Sombora koja guzi konje..." "...sujetno govno..." 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Sramota me samog sebe jer sam se dobro ismijao na ovaj post. 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 3 minutes ago, Sector said: Sramota me samog sebe jer sam se dobro ismijao na ovaj post. i ja sam, i hteo sam da lupim onaj "haha'' lajk, ali sam onda dosao do dela sa bjelicom i skenjo se. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 I meni taj dio bas pokvario uzitak. Ako nista dobro da je dosao na samom kraju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 15 minutes ago, Sector said: Sramota me samog sebe jer sam se dobro ismijao na ovaj post. 9 minutes ago, kalistenika u rutini said: i ja sam, i hteo sam da lupim onaj "haha'' lajk, ali sam onda dosao do dela sa bjelicom i skenjo se. Iskreno. Onaj deo sa konjima me je umalo ubio, umalo se nisam ugusio. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Mene kupio vec na startu sa - Moj zadnji post Bukvalno sam ga zamislio kako priprema vjesala 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Meni je smesno to sto je ovaj post dobio samo 30 dana.Da je neko drugi fasovao bi trajni, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 9 minutes ago, Milan33 said: Da je neko drugi fasovao bi trajni Ko drugi, molim te? Nemoj samo da pricas o nekoj protekciji Nugija. Za ovo prizeljkivanje povreda je uvek islo mesec dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 suma sumarum delgi opet pobedio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 2 hours ago, Sprivel said: Jel se vraca uni za polufinale? tesko, posao je peske na kosovo 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 2 minutes ago, delgado said: Pa dobro, četvrtfinale je lep uspeh , borili ste se , good Job good effort . Eto, bili ste i prvi favoriti po kladionicama spremni da oderete USA. Dobio vas je skola sa 40 godina, nikakva sramota . Očekujem puno od ove reprezentacije, bitna je budućnost. 1 hour ago, HAMMER said: suma sumarum delgi opet pobedio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Nije dobio trajni zato što je čovek mimer. Ubedljivo najbolji na ovom forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Nugetlija jako i do samo kraja. Al' pretera ga covek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts