dr sleep Posted January 17 Share Posted January 17 https://www.instagram.com/reel/DE54Alnsvcm/?igsh=Z2hsNmljOWs4aHow Kakav napredak u saglddavanju utakmice u odnosu na celavog. Zirkzee bas cudan igrac, kad se krece izmedju linija bas mi se svidja kako zna da podijeli pas,bas ne znam sta da mislim o njemu. Nisam vidio odavno ponizavanje kao yoro sinoc u duelu sa sulejmanijem 🙂 Lisandro prelagano ispada. Danac je uzasan, on nista ne moze. Nakon promasaja sinoc tesko da cemo uvaljati brazilsku prevaru ikada ikome. Sve u svemu jedan veliki meh, sreca pojavio se cirkuzant na golu i amad i preskocismo nekako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi641 Posted January 17 Share Posted January 17 19 hours ago, Drug Crni said: Koja su to dvojica,bolja i/ili talentovanija od njega,rado bih pročitao. A da pri tome klub koštaju kao on. (Garnacho prima oko 2,6 miliona funti godišnje,što je smehotresno malo) ako uspiju dobiti trazenu cifru za njega (cca 70 miliona) bi sigurno nasli nekoga tko bi bolje legnuo u Amorimov sistem( npr. Patrick Dorgu, Nene Dorgeles). Da se mene pita bi ga poslao na posudbu u championship da ocvrsne malo i da pronade svoj ritam. Jos je rano za prodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 18 Share Posted January 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 08:32 AM Share Posted Sunday at 08:32 AM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 03:36 PM Share Posted Sunday at 03:36 PM Jbn odvratni cirkusant na golu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr sleep Posted Sunday at 03:38 PM Share Posted Sunday at 03:38 PM Necu vise pogledati nijedne utakmice dok je ugljesa na golu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 04:04 PM Share Posted Sunday at 04:04 PM Krivicno goniti onog celavog nesrecnika. Onana, Antony itd itd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 04:10 PM Share Posted Sunday at 04:10 PM (edited) Errors leading to goals for Man United Onana : 10 (in 2 years) Klovn na golu. Sto prije se rijesiti, dati pare nekom da ga uzme. Edited Sunday at 04:21 PM by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted Sunday at 04:39 PM Share Posted Sunday at 04:39 PM Mučno mi je više da gledam ovakav Junajted. Navijam za dva kluba, ne zna se koji je gori, Utd ili Milan 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Sunday at 04:56 PM Share Posted Sunday at 04:56 PM Sabratime moj napaćeni! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 05:40 PM Share Posted Sunday at 05:40 PM Auuu kakve izjave Amorima posle meca. Ok, podrska maksimalna ali brat ide na mac sa 2 ostrice. Spoiler Ruben Amorim on whether it will be difficult for a while: "That is clear. With me, that is clear. Because I'm not going to change the way I see the game. I'm very clear on that. The players are going to suffer, I'm really sorry, the fans are going to suffer. "I have one way of doing things, I know it's going to [bring] results. But we have to suffer these moments. I think it's very clear for everybody what we are going to do." Spoiler Rúben Amorim: “We are being the worst team maybe in the history of Man United, we have to acknowledge that”. Spoiler Rúben Amorim on Rashford out: “No matter what, I am NOT going to put a player I do NOT believe is the best for the team”. “Marcus is out of this moment because he is not playing”, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted Sunday at 06:50 PM Share Posted Sunday at 06:50 PM Svaka čast za izjave, mnogo više cijenim brutalno iskrenog Amorima nego Ten Haga koji bi i nakon današnjeg meča govorio da smo bili bolji, da su momci dali sve od sebe bla bla. Biće to sve dobro, samo da izborimo opstanak ove sezone.😅 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted Sunday at 07:07 PM Share Posted Sunday at 07:07 PM 15 minutes ago, Howie Roseman said: Svaka čast za izjave, mnogo više cijenim brutalno iskrenog Amorima nego Ten Haga koji bi i nakon današnjeg meča govorio da smo bili bolji, da su momci dali sve od sebe bla bla. Biće to sve dobro, samo da izborimo opstanak ove sezone.😅 I kako je osvojio dva kupa. 😃 Ten Hag sa svojim pojačanjima je žestoko ukanalio Junajted,ovde polovina su za neki Lester. I nek teraju ovog Onanu u tri lepe materine,dovedi golmana koji može nešto odbraniti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Sunday at 10:16 PM Share Posted Sunday at 10:16 PM Mančester je 10 godina u kanalu. Nenormalna ulaganja a ekipa se raspada iz sezone u sezonu. Mojes, Murinjo, Van Gal, Solskjer, Ragnik, Hag, sad ovaj Portugalac. Neće baš biti da su sve ovo neznalice i da niko ne odgovara. Prije da je nešto duboko unutar kluba jako trulo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Monday at 11:04 AM Share Posted Monday at 11:04 AM Ode. Aj bar nek nesto odigra da se moze na ljeto uzet nesto para. Jel pratio neko ovog igraca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojzibb66 Posted Tuesday at 10:48 AM Share Posted Tuesday at 10:48 AM Dorgu ima tek jednu sezonu u Italiji, mada je stvarno orao po toj strani, moze i beka i WB igrati. Ima potencijal, fiziku za englesku, ali mi je premali uzorak godina u italiji, u Danskoj kad je bio tesko da ga je ko pratio, Lece ga uzeo za 200k... Sigurnije varijante kostaju vise, a veliko je pitanje koliko ManUtd ima novca za Januar... Bitna stvar u ovim pozajmicama nije razigravanje Rasforda i Antonija, nego koliko ce ManUtd da olaksa platnu listu. Betis sigurno nece pola Antonijeve plate preuzeti (spekulisem), a i Rasford tesko da ce dobiti kintu van Engleske koju ima u ManUtd, lets see... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted Tuesday at 03:50 PM Share Posted Tuesday at 03:50 PM Sve sam sigurniji da će Ruben biti uspješan ovdje, a maksimalno 3 igrača iz sadašnje grupe igrača će učestvovati u njegovim uspjesima, ostali će ubrzo biti otjerani i trunuti u nekom AEK-u, Betisu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Tuesday at 04:05 PM Share Posted Tuesday at 04:05 PM Ako ga ne oteraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Tuesday at 04:17 PM Share Posted Tuesday at 04:17 PM Jaka je ta svlacionica. Mogu da ga izbuse na milion nacina. Kad su mogli Murinja i Gala sto ne bi ovoga? Treba na leto procistiti dobro. Jasan signal ce biti tretman Bruna. Ako ga se otarase mozda i izadju iz ovo analogne petlje u kojoj su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted Tuesday at 06:33 PM Share Posted Tuesday at 06:33 PM Prodaju Garnacha u Napoli mogu svariti, ali ako ga prodaju u Chelsea to je neoprostivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Tuesday at 06:42 PM Share Posted Tuesday at 06:42 PM 5 minutes ago, Howie Roseman said: Prodaju Garnacha u Napoli mogu svariti, ali ako ga prodaju u Chelsea to je neoprostivo. Ma kakav Chelsea, oni su samo zbog cijene ukljuceni. Chelsea ni sam ne zna koliko ima krilnih napadaca. Kaze DiMarzio da trazimo oko 65 mil za njega, Napoli nudi oko 50 tako da ce naci tu negdje oko 60 mil. Zao bi mi bilo da ode ali jednostavno nema njega u sistemu Amorima. Win win situacija za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted Wednesday at 09:47 AM Share Posted Wednesday at 09:47 AM Ja bi u iz sadasnjeg tima, ostavio Mainoa, Ugartea, Dialoa, i mozda Hojlunda, ali kao drugog napadaca. I to je to. Nemoguce je toliko igraca oterati, ali sto vise igraca ode, bice bolje i Amorimu. Jos neki igraci bi mozda bili dobri da ostanu, ali samo kao rezerve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Au pa ovaj INEOS je svorc Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Ovaj Mancester ne bi bio prvi ni u Skotskoj ligi. Neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts