Jump to content

Recommended Posts

https://www.instagram.com/reel/DE54Alnsvcm/?igsh=Z2hsNmljOWs4aHow

Kakav napredak u saglddavanju utakmice u odnosu na celavog.

Zirkzee bas cudan igrac, kad se krece izmedju linija bas mi se svidja kako zna da podijeli pas,bas ne znam sta da mislim o njemu.

Nisam vidio odavno ponizavanje kao yoro sinoc u duelu sa sulejmanijem 🙂

Lisandro prelagano ispada.

Danac je uzasan, on nista ne moze.

Nakon promasaja sinoc tesko da cemo uvaljati brazilsku prevaru ikada ikome.

Sve u svemu jedan veliki meh, sreca pojavio se cirkuzant na golu i amad i preskocismo nekako.

19 hours ago, Drug Crni said:

Koja su to dvojica,bolja i/ili talentovanija od njega,rado bih pročitao.
A da pri tome klub koštaju kao on. (Garnacho prima oko 2,6 miliona funti godišnje,što je smehotresno malo)

ako uspiju dobiti trazenu cifru za njega (cca 70 miliona) bi sigurno nasli nekoga tko bi bolje legnuo u Amorimov sistem( npr. Patrick Dorgu, Nene Dorgeles). Da se mene pita bi ga poslao na posudbu u championship da ocvrsne malo i da pronade svoj ritam. Jos je rano za prodaju.

Auuu kakve izjave Amorima posle meca. Ok, podrska maksimalna ali brat ide na mac sa 2 ostrice. 

Spoiler

Ruben Amorim on whether it will be difficult for a while:

"That is clear. With me, that is clear. Because I'm not going to change the way I see the game. I'm very clear on that. The players are going to suffer, I'm really sorry, the fans are going to suffer.

"I have one way of doing things, I know it's going to [bring] results. But we have to suffer these moments. I think it's very clear for everybody what we are going to do."

Spoiler

Rúben Amorim: “We are being the worst team maybe in the history of Man United, we have to acknowledge that”.

Spoiler

Rúben Amorim on Rashford out: “No matter what, I am NOT going to put a player I do NOT believe is the best for the team”.

“Marcus is out of this moment because he is not playing”,

15 minutes ago, Howie Roseman said:

Svaka čast za izjave, mnogo više cijenim brutalno iskrenog Amorima nego Ten Haga koji bi i nakon današnjeg meča govorio da smo bili bolji, da su momci dali sve od sebe bla bla. Biće to sve dobro, samo da izborimo opstanak ove sezone.😅

I kako je osvojio dva kupa. 😃

Ten Hag sa svojim pojačanjima je žestoko ukanalio Junajted,ovde polovina su za neki Lester.

I nek teraju ovog Onanu u tri lepe materine,dovedi golmana koji može nešto odbraniti.

• Like 3

Mančester je 10 godina u kanalu. Nenormalna ulaganja a ekipa se raspada iz sezone u sezonu. Mojes, Murinjo, Van Gal, Solskjer, Ragnik, Hag, sad ovaj Portugalac.

Neće baš biti da su sve ovo neznalice i da niko ne odgovara. Prije da je nešto duboko unutar kluba jako trulo. 

• Like 4

Dorgu ima tek jednu sezonu u Italiji, mada je stvarno orao po toj strani, moze i beka i WB igrati. Ima potencijal, fiziku za englesku, ali mi je premali uzorak godina u italiji, u Danskoj kad je bio tesko da ga je ko pratio, Lece ga uzeo za 200k... Sigurnije varijante kostaju vise, a veliko je pitanje koliko ManUtd ima novca za Januar...

Bitna stvar u ovim pozajmicama nije razigravanje Rasforda i Antonija, nego koliko ce ManUtd da olaksa platnu listu. Betis sigurno nece pola Antonijeve plate preuzeti (spekulisem), a i Rasford tesko da ce dobiti kintu van Engleske koju ima u ManUtd, lets see...

5 minutes ago, Howie Roseman said:

Prodaju Garnacha u Napoli mogu svariti, ali ako ga prodaju u Chelsea to je neoprostivo.

Ma kakav Chelsea, oni su samo zbog cijene ukljuceni.

Chelsea ni sam ne zna koliko ima krilnih napadaca. 

Kaze DiMarzio da trazimo oko 65 mil za njega, Napoli nudi oko 50 tako da ce naci tu negdje oko 60 mil. 

Zao bi mi bilo da ode ali jednostavno nema njega u sistemu Amorima. Win win situacija za sve.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...