Polivalentni Stevica Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jezivo koliko Gobeljić iz Portugalije ne zna ništa. 2 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Grijesice sigurno ali mislim da imamo no1. Sa obje noge igra, odise nekom sigurnoscu. Evo sada i ova sjajna odbrama 3 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Jezivo koliko Gobeljić iz Portugalije ne zna ništa. Uzasan, odvratan. Upravo je on sa onim pasom dao jedinu sansu Liverpulu u kontri 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja zaista ne znam kako saigraci ne isamaraju idiota. On ne bi izdrzao jedan jebeni trening sa Keanom a kamoli utakmicu. Zvog njegove gluposti Casemiro mora da sijece kontru.
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Visi gol u vazduhu... Ovo je deja vu utakmica, pitanje je vremena kad će crveni da okrenu...
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Issey said: Visi gol u vazduhu... Ovo je deja vu utakmica, pitanje je vremena kad će crveni da okrenu... Vidjecemo. Amorim ne koriguje nista nego ide na sve ili nista, da zada udarac. 1
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ma već je trebalo 2-3 da prime, sreća pa ovi danas loše šutiraju... Ima još vremena... Edit: Ma idi... Gore se brane nego reprezentacija Srbije... Edited 6 hours ago by Issey
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Trebao je Mainoo par minuta ranije. Onaj kapiten ne zna dje bije Toooooooo glavonja 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Na totalnu ofanzivu Liverpoola nije popustio, htio da ide na 3 boda. Izveo Bruna? Rubene, to se trazilo pa sta god da bude
BattleBender Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Dozivotni ugovor za glavatog titana, kapitena, cara. 2
Howie Roseman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Glavni utisak ove utakmice mi je da konačno imamo golmana. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Posle horora sa Onanom i Bayindirom kako je dobro imati golmana da se ne stresiras kod ispucavanja i ubacivanja. Edited 4 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 2
BattleBender Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Cunha je preeeeeecool fudbaler. Old school bajča koji oseća fudbal. 2
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, BattleBender said: Cunha je preeeeeecool fudbaler. Old school bajča koji oseća fudbal. Cunha je baš onaj fudbaler koje smo voleli u mladosti a sada ih je sve manje. Zna sve, može sve, igrač van šablona koji zna da proda vic i povuče ekipu. Sa druge strane opet svoj i pomalo divlji. Svaka čast na pobedi! 1
BattleBender Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Tottifirmino je Cunha. Potpuno van šablona modernih (dosadnih) fudbalera. Kako oseca guzve, i kakav njih ima. Bukvalno mi se gleda fudbal ponovo kad ga vidim kako igra. Mbuemo, sa druge strane, je dobar igrač. Ali on je baš instanca modernog šablon igrača, zato ga i manje gotivim od Cunhe. Iako je skroz dobar igrač.
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, BattleBender said: Tottifirmino je Cunha. Potpuno van šablona modernih (dosadnih) fudbalera. Kako oseca guzve, i kakav njih ima. Bukvalno mi se gleda fudbal ponovo kad ga vidim kako igra. Mbuemo, sa druge strane, je dobar igrač. Ali on je baš instanca modernog šablon igrača, zato ga i manje gotivim od Cunhe. Iako je skroz dobar igrač. Ja sam Vukove prošle sezone često gledao baš zbog Kunje, odličnu sezonu je imao uz par velikih gluposti. Ali definitivno je igrač koji traži slobodu, msm da bi bio očajan kod Gvardiole recimo. I Mbuemo je zverka, ali kao što reče igrač mng više po šablonu. Žao mi što nije nastavio karijeru kod Frenka, msm ds bi bio još bolji.
BattleBender Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Sad baš procitah kako je neko na tviteru napisao da je Cunha maverick u ovoj stale era fudbala. Ne moze biti tacnije. 1
mr clutch Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prelep dizajn ove vase bele garniture dresova. Btw cestitke na pobedi 😉 1 1
Recommended Posts