Мџе Posted Thursday at 08:57 PM Posted Thursday at 08:57 PM Ruben ima prosek 1,78 datih i 1,72 primljenih golova u MU, dok je ETH imao 1,83 i 1,41. Epski raspadi u odbrani Amorima.
BattleBender Posted Thursday at 08:58 PM Author Posted Thursday at 08:58 PM Kakv retard od golmana je Onana. Prvi gol, i njegova Kretnja pokazuju kolko on nema pojma da brani.
Don Dusko Posted Thursday at 09:16 PM Posted Thursday at 09:16 PM Au bokte sa igracem vise primiste gol...
Issey Posted Thursday at 09:26 PM Posted Thursday at 09:26 PM Kakva gomila neznalica... Redovno primaju po 4 komada... Al su doveli trenera svaka im čast... Mada ovoj gomili nemača pojma ni Gvardiola ne bi pomogao..
Don Dusko Posted Thursday at 09:27 PM Posted Thursday at 09:27 PM Za ovo Ruben nema opravdanja.Ma koliko god da nije njegov tim prosuti 2 komada + 2 dok imaju igraca vise...
holden c. Posted Thursday at 09:42 PM Posted Thursday at 09:42 PM Fantasticna tekma, steta sto je komentator potpuno nepodnosljiv 1
BattleBender Posted Thursday at 09:54 PM Author Posted Thursday at 09:54 PM Koliko mi drago zbog Megvajera…. Kakve budaletine, ovaj tim… 1 1 1
kendrick duckworth Posted Thursday at 09:56 PM Posted Thursday at 09:56 PM Što vam ne valja komentator? Jeste junajtedovac, ali meni je cool što je ložana, takav je i u drugim prenosima kada treba. Krasotica, ne simpatišem nijednu ekipu i nadao sam se penalima kao klimaksu drame, ali ako je neko dao drago mi je da je Megvajer. 3 1 1
realno *w Posted Thursday at 10:06 PM Posted Thursday at 10:06 PM 9 minutes ago, kendrick duckworth said: Što vam ne valja komentator? Jeste junajtedovac, ali meni je cool što je ložana, takav je i u drugim prenosima kada treba. Krasotica, ne simpatišem nijednu ekipu i nadao sam se penalima kao klimaksu drame, ali ako je neko dao drago mi je da je Megvajer. Ma daj, preterano bre. Evo i ja sam fan UTDa, ali brateeee.... Pa onaj prvi gol je bila reakcija, kao tipa gol u zaustavnom vremenu, finala SPa...
Issey Posted Thursday at 10:12 PM Posted Thursday at 10:12 PM Lud ko struja komentator, vraćam poslednjih 5 minuta već treći put... Ludilo od utakmice...
kendrick duckworth Posted Thursday at 10:30 PM Posted Thursday at 10:30 PM 22 minutes ago, realno *w said: Ma daj, preterano bre. Evo i ja sam fan UTDa, ali brateeee.... Pa onaj prvi gol je bila reakcija, kao tipa gol u zaustavnom vremenu, finala SPa... Priznaću da sam osluškivao veći deo utakmice, priključio se tek pri kraju regularke. Ali znam komentatora iz dosta prenosa ranijih, meni paše. I ono pred kraj što je skrojio - Bruno je dao Junajtedu veštačko disanje, a Hari Megvajer potpunu reanimaciju... bomba 😄 2
BattleBender Posted Thursday at 10:31 PM Author Posted Thursday at 10:31 PM Preteran je komentator, ali neka je. Bolje i to nego mrtve patke. Lik voli posao koji radi, vidi se da mu je stalo, paz’ da ne bacim respect za to u vreme ove moderne sterilnosti. Danasnji fudbal je jedan sterilan babl ničega, bez ikakvog narativa, festival mediokriteta koji se ponasaju, j komentarisu, kao rezervisana gospoda sa dvora. A nemaju kapaciteta da budu to, ni u snovima. Nikad nisam mogao da razumem kad ljudima smeta otvorena pristrasnost komentatora? Sta to ugrozava nekog? Ako je nesto nedolicno, to mi je onda kad su kao korektni, a zapravo su maliciozni ili perfidni. Pogotovo mi se gadi sto u poslednje vreme komentatori se ponasaju cinično. Bro, radis posao koji retko ko da hoce da radi sad, svako ko malo vise zna fudbal, radi neku online analitiku fudbala za vece pare. Nisi uopste neka faca, a cinični su do bola, ismevaju fudbalere i trenere… 4
BattleBender Posted Thursday at 10:37 PM Author Posted Thursday at 10:37 PM Imace pogledajte kretnju Casemira kod njihovog treceg gola… Jos na sve to, Dalot. Muka mi je od ta 2 lika.
Lav93 Posted Friday at 02:36 AM Posted Friday at 02:36 AM Nije uopste stvar da li je komentator pristrasan ili ne. Problem je bio sto je bila odlicna utakmica za gledanje, a on na sve nacine narusavao ugodjaj preteranim i preizrazenim reakcijama. Ono razvlacenje svake poslednje reci u recenici i sva ona patetika u komentarima, kao da prenosi teletabise dok dozivljava penetraciju u isto vreme.
Polivalentni Stevica Posted Friday at 07:56 AM Posted Friday at 07:56 AM Ruku na srce,Kazemiro je odigrao odlično u produžetku. Iznudio penal,plus dve sjajne asistencije. Fantastična utakmica,sve što ljubitelj fudbala voli da vidi. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ovih dana se pisalo da je zavrsen posao oko Osimhena. Danas se pominje Cunha iz Wolvsa. Vise bih volio Osimhena, mislim da je on tip napadaca za Amorima. Svakako mozda i najbitniji prelazni rok je pred nama. @BattleBender Zirkzee je dobar igrac, steta sto nije 6 ali kao napadac nije ono sto nam je potrebno. Mlad, moze se i dalje uzeti fina lova za njega. Bez sumnje prodati
BattleBender Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Zirkzee bi bio bombona da nam igraju Amad i jos jedan ozbiljniji krilni igrač, da bude slična rola kao Firmino.
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 21 minutes ago, BattleBender said: Zirkzee bi bio bombona da nam igraju Amad i jos jedan ozbiljniji krilni igrač, da bude slična rola kao Firmino. Jel Klopp trener ili Amorim? Zirkzee nije napadac za Amorima i njegov sistem igre. Osimhen bi vec bio druga prica
Drug Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ispasti nećemo..ni Ligu Evrope nećemo osvojiti. I protiv Sosijedada i protiv Liona sam bio optimista, ali Bilbao je klasa iznad njih i nas. Tu će se naš nastup završiti. Da vidimo kako će biti odrađen prelazni rok.
Recommended Posts