Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakva gomila neznalica... Redovno primaju po 4 komada...

Al su doveli trenera svaka im čast... Mada ovoj gomili nemača pojma ni Gvardiola ne bi pomogao..

Posted

Što vam ne valja komentator? Jeste junajtedovac, ali meni je cool što je ložana, takav je i u drugim prenosima kada treba.

Krasotica, ne simpatišem nijednu ekipu i nadao sam se penalima kao klimaksu drame, ali ako je neko dao drago mi je da je Megvajer.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, kendrick duckworth said:

Što vam ne valja komentator? Jeste junajtedovac, ali meni je cool što je ložana, takav je i u drugim prenosima kada treba.

Krasotica, ne simpatišem nijednu ekipu i nadao sam se penalima kao klimaksu drame, ali ako je neko dao drago mi je da je Megvajer.

Ma daj, preterano bre. Evo i ja sam fan UTDa, ali brateeee.... Pa onaj prvi gol je bila reakcija, kao tipa gol u zaustavnom vremenu, finala SPa...

Posted
22 minutes ago, realno *w said:

Ma daj, preterano bre. Evo i ja sam fan UTDa, ali brateeee.... Pa onaj prvi gol je bila reakcija, kao tipa gol u zaustavnom vremenu, finala SPa...

Priznaću da sam osluškivao veći deo utakmice, priključio se tek pri kraju regularke. Ali znam komentatora iz dosta prenosa ranijih, meni paše. I ono pred kraj što je skrojio - Bruno je dao Junajtedu veštačko disanje, a Hari Megvajer potpunu reanimaciju... bomba 😄 

• Like 2
Posted

Preteran je komentator, ali neka je. Bolje i to nego mrtve patke. Lik voli posao koji radi, vidi se da mu je stalo, paz’ da ne bacim respect za to u vreme ove moderne sterilnosti. Danasnji fudbal je jedan sterilan babl ničega, bez ikakvog narativa, festival mediokriteta koji se ponasaju, j komentarisu, kao rezervisana gospoda sa dvora. A nemaju kapaciteta da budu to, ni u snovima.

Nikad nisam mogao da razumem kad ljudima smeta otvorena pristrasnost komentatora? Sta to ugrozava nekog? Ako je nesto nedolicno, to mi je onda kad su kao korektni, a zapravo su maliciozni ili perfidni.

Pogotovo mi se gadi sto u poslednje vreme komentatori se ponasaju cinično. Bro, radis posao koji retko ko da hoce da radi sad, svako ko malo vise zna fudbal, radi neku online analitiku fudbala za vece pare. Nisi uopste neka faca, a cinični su do bola, ismevaju fudbalere i trenere…

• Like 4
Posted

Nije uopste stvar da li je komentator pristrasan ili ne. Problem je bio sto je bila odlicna utakmica za gledanje, a on na sve nacine narusavao ugodjaj preteranim i preizrazenim reakcijama. Ono razvlacenje svake poslednje reci u recenici i sva ona patetika u komentarima, kao da prenosi teletabise dok dozivljava penetraciju u isto vreme.

Posted

Ovih dana se pisalo da je zavrsen posao oko Osimhena.

Danas se pominje Cunha iz Wolvsa.

Vise bih volio Osimhena, mislim da je on tip napadaca za Amorima.

Svakako mozda i najbitniji prelazni rok je pred nama.

@BattleBender Zirkzee je dobar igrac, steta sto nije 6 ali kao napadac nije ono sto nam je potrebno. Mlad, moze se i dalje uzeti fina lova za njega. Bez sumnje prodati

Posted
21 minutes ago, BattleBender said:

Zirkzee bi bio bombona da nam igraju Amad i jos jedan ozbiljniji krilni igrač, da bude slična rola kao Firmino.

Jel Klopp trener ili Amorim? 

Zirkzee nije napadac za Amorima i njegov sistem igre.

Osimhen bi vec bio druga prica

Posted

Ispasti nećemo..ni Ligu Evrope nećemo osvojiti.
I protiv Sosijedada i protiv Liona sam bio optimista, ali Bilbao je klasa iznad njih i nas. Tu će se naš nastup završiti.

Da vidimo kako će biti odrađen prelazni rok.