Howie Roseman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Garnacho nakon izmjene otišao direktno u svlačionicu, sad mi neće biti žao ni njega da prodamo na ljeto. 1
ojzibb66 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 9 hours ago, Howie Roseman said: Garnacho nakon izmjene otišao direktno u svlačionicu, sad mi neće biti žao ni njega da prodamo na ljeto. Nimalo timski potez, kapiram da si ljut, al majstore ostalo vas je 10 na terenu, ti si uz Hojlunda bio najlogicnije rjesenje, zrtva jbg... Hojlund opet veliko nista, samopouzdanje kao i cijelom timu je jako nisko, u igri ga nema, u sanse ne ulazi, a redovno guli po 60-70 minuta. Zabrinjavajuce. Zao mi Dorgua, odlicno je krenuo u Junajtedu, sinoc prvo ona greska kod gola a onda i zasluzen crveni. Ovaj tim generalno vapi za jednim kvalitetnim pripremama, ono sto Amorim stalno ponavlja jeste da mora basics da im objasnjava oko kretanja, postavke itd. Mora se ovaj roster iscistiti (pozajmice, prodaja, sta god) kako bi se moglo raditi sa onima sa kojima ima svrhe raditi, a i ovi jedaci plata (Kazemiro,So i ekipa) bez doprinosa na terenu moraju biti bivsi jos juce. Onana djeluje toliko neartikulisano, ne bih nikad ni rekao da je golman, niti ima golmanske poteze. Ono njegovo bacakanje u mjestu kao kod drugog gola... Dalo toliko nefudbalskih poteza, cime on zavredjuje ovolike minute osim sto je zemara nikako mi nije jasno. Ok nema ko drugi, ali ovoliko fudbalske nepismenosti, apsolutno ni u jednom segmentu on nema doprinos na terenu, uzasan je. Guruci problem definitivno (mada ima jaku konkurenciju, problemi na sve strane), Dorgu djeluje kao dobro rjesenje na drugoj strani. Slusam sinoc onog komentatora na Areni (mada ja to nisam po medijima upratio) da se kao zbog losih rezultata Amorima tiho razmatra i Xavi za ljeto kao novi trener. Iskreno cisto sumnjam, mada sa danasnjim ludilom u klubu nikad nisi nacisto... 4
Miki28 Teoljub Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Hojlund🤦♂️ Garnacho nakon meca. Katastrofa. @ojzibb66 navijaci su u potpunosti iza Amorima, konacno vide kakve primadone imamo u klubu. Na ljeto ce ici cistka kao nikada. 1
BattleBender Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Rutinski, za osiguran opstanak u ligi. Valjda.
Recommended Posts