Borko Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Btw.. Federera nikada niko nije dobio vise od pet puta uzastopno. Nadal je imao niz od 5 pobeda koji je prekinut u Madridu 2009, Djokovicev trenutni je 5. Hoce li Roki dokazati da ga je nemoguce pobediti 6 puta uzastopno, kao sto je Nadal pokazao dva puta da ga nije moguće pobediti osam puta uzastopno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) Aman više s ovim duplim postovima... Halep i Osaka uz dosta muke, žao mi Azarenke. Pitanje je treba li ovo Simoni sad pred USO, možda bolje da se ugleda na Serenu i povuče da se zaleči kako treba. Edited August 14, 2019 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Jedan dan propustis, nijedan normalan rezultat na turniru, da li je i to moj efekat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) Evo i intervju ovde: http://www.tennis.com/pro-game/2019/08/miomir-kecmanovic-alexander-zverev-cincinnati-second-round-milestone-thiem/84364/ Edited August 14, 2019 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Kirgiros potpuno pomahnitao protiv Hacanova gore neko ikada. Mislim da je zaista vreme da bude odstranjen iz tenisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Quote Quote Ircu kažeš da je krompir I meč završi tako što pljune ka sudiji: Dajte sad opet malo komentara kako je Nik veliki car Momak, potraži pomoć, samo sebi škodiš.... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Ko je rekao da je Giros car, da ga banujem odmah? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Nego...bas zajeban žreb Miši...da je bilo ko drugi a ne Bagut sada, mogao bi lagano do polufinala. Teži protivnik od zlatokose juče. Inače, Miša se baš baš popravio tokom sezone. Ja sam ga gledao više puta, još od Brizbejna/Sidneja gde je već igrao sa Raonićem. Bukvalno je ritern imao na nivou lošeg juniora. Za jako kratko vreme je značajno popravio taj segment igre i mnogo lakše pravi brejkove. Stoji da i dalje nema neko izrazito jako oružje već igra na hustle. Videćemo da li će raditi dodatno na servisu, to mi deluje sada kao prioritet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 2 hours ago, NMX said: Nego...bas zajeban žreb Miši...da je bilo ko drugi a ne Bagut sada, mogao bi lagano do polufinala. Teži protivnik od zlatokose juče. Inače, Miša se baš baš popravio tokom sezone. Ja sam ga gledao više puta, još od Brizbejna/Sidneja gde je već igrao sa Raonićem. Bukvalno je ritern imao na nivou lošeg juniora. Za jako kratko vreme je značajno popravio taj segment igre i mnogo lakše pravi brejkove. Stoji da i dalje nema neko izrazito jako oružje već igra na hustle. Videćemo da li će raditi dodatno na servisu, to mi deluje sada kao prioritet. Servis mu stvarno jeste najveci problem, mozda mu ne bi bilo lose da se posavetuje i malo radi sa Tipsom koji je imao dosta dobar, iako je jos nizi od Miomira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Ja mogu jedino da ponovim ono što sam napisao poslednji put kada sam ga gledao. Na koju foru, osim “iznuđivanja” UE on dobija tehnički potkovane protivnike? #MišaMisterija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Forhend mu je juče bio sjajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 I meni je, but still ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Bas neverovatna statistika Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Lepo ja primetih još kod FAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) On i Puj braca rodjena koliko su rodjeni pod srecnom zvezdom. Ja kad god ga gledam nemam utisak da napreduje, pogotovo se ne slazem u vezi riterna. Bolji je u smislu da vise loptica vraca u teren, ali to je i dalje samo vracanje, bez ikakvog pritiska na servera. Zamisli napravis 20 duplih u mecu pa jebote kako. Edited August 15, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Odgovor je vrlo jednostavan i glasi ALEKSANDAR ZVEREV. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Mek samo nastavi :d I avansno da trazis od Misinog menadzera 20% od nagrade za prvi slem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) Inače...lepa Elena je znala napravit i skoro 30 po meču i isti dobiti. Edited August 15, 2019 by Yi Sun Shin Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 S tim sto je ona bila vrhunska igracica u svoje vreme, a to malo sto joj je falilo je smetalo da dodje do slema. Slicno kao i Jankovicki. Kod Kecmanovica ne postoji nista za sta bi rekao da je iole prosecno za igraca na njegovoj poziciji na listi. Dok je u gotovo svemu u top 5 najgorih igraca u top 100, ne samo u top 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 15, 2019 Author Share Posted August 15, 2019 (edited) 6 hours ago, NMX said: Ircu kažeš da je krompir I meč završi tako što pljune ka sudiji: Dajte sad opet malo komentara kako je Nik veliki car Momak, potraži pomoć, samo sebi škodiš.... Ko je pitao ko stoji iza ove iznenadne bromanse Kirios-Tsitsipas? Ovo je objavljeno pre 54min, posle svega sto se nocas izdesavalo... plus ATP Tour Retweeted Nedostatak svakog moralnog kompasa... Edited August 15, 2019 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) ja sam pitala . posle ovoga nocas niko ne moze da me ubedi da njemu nije potrebna strucna psihijatrijska pomoc, ne preterujem uopste. samo mi je malo krivo sto ga neki reket ne opali kad ih lomi onako divljacki . Edited August 15, 2019 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 1 hour ago, Yi Sun Shin said: Inače...lepa Elena je znala napravit i skoro 30 po meču i isti dobiti. Najlepsa teniserka Kurnjikova 31 protiv Saeki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 15, 2019 Author Share Posted August 15, 2019 13 minutes ago, vanjabarsa said: ja sam pitala . posle ovoga nocas niko ne moze da me ubedi da njemu nije potrebna strucna psihijatrijska pomoc, ne preterujem uopste. samo mi je malo krivo sto ga neki reket ne opali kad ih lomi onako divljacki . Interesantno je kako on odlicno zna koga sme da napada, a koga ne, kako zna savrseno da se ponasa s Tsitsipasom sada (kada su deo promotivne kamanje za LC), a ranije ga je podj... na tviteru... Kako nikada nema ovakve ispade protiv Federer ili Endija (tada mu ne smetaju ni sudije, ni publika, ni peskiri), vec protiv drugih igraca i to kad oseti da gubi koncentraciju i pada u igri (pokusavajuci zapravo da svojim ponasanjem poremeti protivnika ili da obezbedi alibi za poraz). Pisalo se o Tsitsipasu koji pokusava da poremeti ritam protivnika, pa je receno da je to podmuklo. A ovamo se Kiriosu sve oprasta pod izgovorom da mu treba psihijatrijska pomoc (ne mislim na tebe ovde Vanja). Sinoc je savrseno znao da izadje s terena da u hodniku izlupa reket a ne na terenu, da ne bi izgubio gem. Sto znaci da nije sve "spontano" i "u zaru borbe", vec da savrseno zna sta radi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) nego, ko je trener kecmanovicu ? znam da je u usa i nista vise. Quote Sinoc je savrseno znao da izadje s terena da u hodniku izlupa reket a ne na terenu, da ne bi izgubio gem. Sto znaci da nije sve "spontano" i "u zaru borbe", vec da savrseno zna sta radi. a jos strasnije, vidim po tw. ljudi kace njegove mozdane ekskurzije i jos im je smesno, da ne kazem uzivaju . Edited August 15, 2019 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Meni Miomir nikako nije građen za tenisera. Nekako zdepast, jake i kratke noge, nisko težište, padaju mi na pamet mnogi drugi sportovi gde bi to mogao bolje da koristi. Ali eto, on takav, postade top 50 teniser sa nepunih 20 godina, mogu samo da kažem bravo dečko. Priznajem da sam ga tek protiv Zvereva prvi put malo duže gledao. Udarci sa osnovne linije su mu sasvim pristojni i to mu je dobro oružje. Iako ne deluje kao gazela par puta je imao odličan rad nogu i brzo se izvukao na inside/in i inside/out forhende. Defanziva mu jeste slabija strana, mada je sinoć uspevao neke odlične udarce da izvuče iz trka i van balansa. Ovde je već naređao Delisijana, AA i Zvereva, puna kapa. Stvarno bih se iznenadio da uspe i protiv RBA da odigra konkurentan meč, ali ne bi bio prvi put da me prijatno iznenadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts