Klotzen Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Jel Anđus živ ? Nema ga od onog hapšenja na medijima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Gostovao je par puta nakon toga kod Djuke bizona. Kaze nije bio u zatvoru, nego na ljetovanju u Dubrovniku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Njegove emisije su legendarne posebno kad gostuje BardПослато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 (edited) Dobre su sad i YT emisije Zeljka Pantica kad vec nema Andjusa. Dobar je sa ovim korona emisijama Edited April 21, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Pretjerivanje sa pohvalama za trecu sezonu serije Ozark,vrijedna gledanja ali nista vise od toga.Klise,ubacis neki kartel,pranje novca,droga i eto ti seriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Idi gledaj Juzni vetar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 37 minutes ago, Sprivel said: Idi gledaj Juzni vetar. Zao mi je mlada sto si se nasla uvrijedjena ali to ti je sto ti je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Idi gledaj Juzni vetar. Ti izgleda ozbiljno nešto imaš protiv domaće kinematografijeПослато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 A sada nesto sasvim drugacije http://www.trailerparkboys.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 On 4/6/2020 at 10:35 AM, Chaos Is Me said: Izbindžovah za vikend The young pope i drugu sezonu pod nazivom The new pope. Sorentino je majstor, možda i najveći esteta u svetu filma danas. On 4/17/2020 at 12:39 PM, jedibojan said: Devs finale, jako do samog kraja. Brinuo sam za izvedbu s obzirom na jako ambicioznu premisu, ali mi se svidja kako su sve raspetljali (uslovno receno raspetljali - serija otvara mnogo pitanja) opasan je devs, samo bih dodao da estetski nimalo ne zaostaje za sorentinom ovaj baja što ga je pravio obavezno pogledati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 (edited) Dao Ozarku drugu sansu, vade se wild cardovi levo i desno, do kraja 1. sezone ocekujem da slete krijumcari sa Sirijusa 5 😄 Salim se, nije truba ali moglo je i bolje Edited April 22, 2020 by Krava kaze mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Odgledao Devs, baš dobar i estetski i filoSofski ... pohvale i za muziku. Hvala na preporuci @jedibojan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Sedamdesete, muzicki biznis, malo droga, dzidzi midzi i tako to, mogao bih opet da pogledam https://www.imdb.com/title/tt3186130/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 @Chaos Is Me PS. There is more. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Gledam Narkos na rts-u i danas jedna antologijska scena. Iako su verujem ovde to svi vec gledali stavicu u spolier, ali realno i sad se smejm, a gledao sam pre 3-4 sata 😂 Spoiler Nemacki carinici vracaju Pablovu zenu, decu i majku sa Frankfurtskog aerodruma jer im vlasti nisu dozvolile ulazak zemlju na sta zena protestvuje recima:"Ovo je necuveno, tretirate nas kao neke kriminalce" 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Odlična peta sezona Better Call Saul.Napokon nešto da vidimo blizu ranga BB-a.Moglo je ovo i ranije,ali dobro,vredelo je čekati. edit:sad napadam Mr Robot 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Završio sam drugu sezonu "Babylon Berlin". Ovo je odlična serija, odlična priča i odlični glavni likovi, odnosno dvojica od tri. Gereon i Bruno su odlično osmišljeni likovi. Šarlota je nekako do pola, čini mi se da su po svaku cenu hteli žensku glavnu ulogu i da je to sve što je ona radila mogla i neka sporedna uloga da odigra. No pretpostavljam da njeno vreme tek dolazi i da će imati mnogo veću ulogu nadalje, mada bi voleo i da neko vaskrsne 🙂 . Prvi serijal je malo sporiji nego što je to po mom ukusu ali u drugom su sve nadoknadili. Serija je u neku ruku Nemačka verzija "Senki". Serije su snimane u isto vreme (prvi serijali) što je interesantno obzirom na sličnost. Obe serije su smeštene u istorijski kontekst ali su priče i glavni junaci izmišljeni. Koristi se dosta stvarnih osoba ali kao i u Senkama to je samo da se pojača utisak. Preporuka 100%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 7 minutes ago, sasha arsenal said: Odlična peta sezona Better Call Saul.Napokon nešto da vidimo blizu ranga BB-a.Moglo je ovo i ranije,ali dobro,vredelo je čekati. edit:sad napadam Mr Robot 🙂 Je li ima negdje 10 epizoda 5 sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 @ Survivor Spoiler Stop, stering... Or, caps gona vin it, aGejn! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 19 minutes ago, Jerotije Pantic said: Je li ima negdje 10 epizoda 5 sezone? 1337X torrent-tu sam skinuo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 2 minutes ago, sasha arsenal said: 1337X torrent-tu sam skinuo. hvala,u medjuvremenu sam nasao online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 22 hours ago, Krava kaze mu said: Dao Ozarku drugu sansu, vade se wild cardovi levo i desno, do kraja 1. sezone ocekujem da slete krijumcari sa Sirijusa 5 😄 Salim se, nije truba ali moglo je i bolje Biće bolje 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 44 minutes ago, sasha arsenal said: Odlična peta sezona Better Call Saul.Napokon nešto da vidimo blizu ranga BB-a.Moglo je ovo i ranije,ali dobro,vredelo je čekati. edit:sad napadam Mr Robot 🙂 Tek sad? Covece, videces na kakve si serije tracio vreme dok je ovo remek-delo cekalo u zapecku. Jel dobra serija BCS? Meni je onaj glumac mnogo smesan kao pojava, ne znam, video sam samo neke trejlere, imam utisak da je serija prilicno komicna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 1 hour ago, Romantik said: Gledam Narkos na rts-u i danas jedna antologijska scena. Iako su verujem ovde to svi vec gledali stavicu u spolier, ali realno i sad se smejm, a gledao sam pre 3-4 sata 😂 Reveal hidden contents Nemacki carinici vracaju Pablovu zenu, decu i majku sa Frankfurtskog aerodruma jer im vlasti nisu dozvolile ulazak zemlju na sta zena protestvuje recima:"Ovo je necuveno, tretirate nas kao neke kriminalce" 😂😂😂 To se stvarno i desilo samo kao i sve u seriji je amerikanizirano, sa sve onim Tatinim prepoznavanjem Marfija u avionu i gordim obracanjem... https://apnews.com/ce2a09568b84875dc7a3c2c649814b60 Inace jako losa serija, dao sam joj ovde 6 ali kako se priblizava finale 2 sezone na RTS ocena je jedva 5. Bas bih voleo da neko od onih koji su odusevljeni podeli razloge za to, nesto mi ocigledno promice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 @ Survivor Spoiler Stop, stering... Or, caps gona vin it, aGejn! Jel si video doktorsku partiju starog vuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts