Jump to content

O serijama

dali_man

Recommended Posts

33 minutes ago, Besni lala said:

Ćao :classic_smile:

E, sad - moja sramota je što sam prestao da čitam strip poodavno ... U vreme kada sam čitao Metova majka baš i nije bila preterano prisutna ni pominjana - davno beše.

Mislim da je simpatično to što su uradili u seriji. Meni se dopada. Malo nategnuto ali mi se dopada.

Da završim sa pitanjem ... Da li je ona lik i u savremenim stripovima o DD ? Ili se pojavila u seriji?

Megi se prvi put u stripu pojavila 1985. kad je Daredevila pisao Frenk Miler. Prilično kasno ako znamo da je Nebojša krenuo još 1964. Ne sećam se da li su te epizode izlazile u Eks Almanahu, on je pokrivao 60-te i 70-te što se tiče Marvela.

https://marvel.fandom.com/wiki/Margaret_Murdock_(Earth-616)

... sećam se Milerovog Nebojše ... onih epizoda kad traži Kingpinovu Vanesu po kanalizaciji... Raskoš bato... Miler u punoj snazi - tek se vratio iz Japana. :classic_happy:

Ali zaista ne pamtim Megi :classic_sad:

Verovatno je do mene ... izvinjavam se.

Otkrio sam je u seriji... i malo mi je nategnuta ta cela priča - ali kontam otprilike zašto je tu.

E sad sam malo zbunjen ... ne mogu nigde da nađem nijednu tablu iz te epizode... a zaista sam pokušao...

Druga stvar je to što je moguće da nije još bio na doškolovavanju kod samuraja.... :classic_happy:

U tem slučaju - moram da priznam da mi se sviđao još tada - pre Japana.:classic_smile:

Kriv sam jbga... al ne mogu protiv sebe :heart:

Karen, Fogi i Paniša sa bradurinom, prvi put na ekranu Beli Tigar (da li je to Hektor Ajala iz stripova 70-tih ili sestra mu u skorašnjim stripovima ne vidi se), a tu je i Muse (novi negativac, ušao u stripove tek pre nekoliko godina, vrlo krvoločan lik iz svojih razloga, da ne spojlujem). Kao što se i očekivalo Kingpin gradonačelnik, da li će koliko-toliko da se drže neke stripske priče ili su izmislili sasvim novu, videćemo u devet epizoda prve sezone (priča se i o drugoj od isto 9 epizoda).