Stiletto Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 33 minutes ago, Besni lala said: Ćao E, sad - moja sramota je što sam prestao da čitam strip poodavno ... U vreme kada sam čitao Metova majka baš i nije bila preterano prisutna ni pominjana - davno beše. Mislim da je simpatično to što su uradili u seriji. Meni se dopada. Malo nategnuto ali mi se dopada. Da završim sa pitanjem ... Da li je ona lik i u savremenim stripovima o DD ? Ili se pojavila u seriji? Megi se prvi put u stripu pojavila 1985. kad je Daredevila pisao Frenk Miler. Prilično kasno ako znamo da je Nebojša krenuo još 1964. Ne sećam se da li su te epizode izlazile u Eks Almanahu, on je pokrivao 60-te i 70-te što se tiče Marvela. https://marvel.fandom.com/wiki/Margaret_Murdock_(Earth-616) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago ... sećam se Milerovog Nebojše ... onih epizoda kad traži Kingpinovu Vanesu po kanalizaciji... Raskoš bato... Miler u punoj snazi - tek se vratio iz Japana. Ali zaista ne pamtim Megi Verovatno je do mene ... izvinjavam se. Otkrio sam je u seriji... i malo mi je nategnuta ta cela priča - ali kontam otprilike zašto je tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago E sad sam malo zbunjen ... ne mogu nigde da nađem nijednu tablu iz te epizode... a zaista sam pokušao... Druga stvar je to što je moguće da nije još bio na doškolovavanju kod samuraja.... U tem slučaju - moram da priznam da mi se sviđao još tada - pre Japana. Kriv sam jbga... al ne mogu protiv sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Malo paranoje nije na odmet... Dizni nas jebeno prati Ok. Im in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 34 minutes ago Share Posted 34 minutes ago Karen, Fogi i Paniša sa bradurinom, prvi put na ekranu Beli Tigar (da li je to Hektor Ajala iz stripova 70-tih ili sestra mu u skorašnjim stripovima ne vidi se), a tu je i Muse (novi negativac, ušao u stripove tek pre nekoliko godina, vrlo krvoločan lik iz svojih razloga, da ne spojlujem). Kao što se i očekivalo Kingpin gradonačelnik, da li će koliko-toliko da se drže neke stripske priče ili su izmislili sasvim novu, videćemo u devet epizoda prve sezone (priča se i o drugoj od isto 9 epizoda). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts