sasha arsenal Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago @Prijatelj Mitar,odgledao i drugu sezonu.Vrhunska serija.Iako nije završena, dobila je svoj epilog.Baš sam prijatno iznenađen.Gluma,likovi,scenario...sve je to lepo upakovano. Topla preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ja završio From ekspresno, za vikend. Primio se, nema šta. Zbog ljudi koij su tek počeli, neke impresije u spojlerčinu... Spoiler Glavna zamerka ide često nepotrebnim ili suvim dijalozima, kao u igrici gde si već sprcao 30+ sati i znaš šta će se desiti u dijalogu kada uđeš na vrata, pa samo skipuješ. Ovde sam jednostavan čovek, najbolji aspekt serije mi je uloga "čudovišta", tj. način na koji se ponašaju, a počinje da mi se sviđa i njihova pozadadina. Oživljeni batica je najjači lik u seriji, od prve scene gde se pojavio sam rekao dragoj da se nadam da će biti protagonista na njihovoj strani. Vidim da su ga mnogi zgotivili, ja odslušao nekoliko klipova gde priča o seriji i ulozi, deluje povučeni dobrica. Odličan smešak ima. Teorije, povezanosti, isečci iz šica i prve sezone... odgledao sam nekoliko klipova, ali ovo je Dark all over again. Držim stvari jednostavnim, zanimljivo mi je kako ljudi udaraju glavom i generalno nemam pojma šta se dešava. Neke teorije su mi top, neke meh, a najbolja mi je da je Randall zapravo čovek u žutom. I ona bucka da je drukara iz Community House-a. Ko voli, udrite. Serija mi baš vuče na neku fuziju Losta i Walking Dead. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts