Jump to content

O serijama

dali_man

Recommended Posts

Ja završio From ekspresno, za vikend.

Primio se, nema šta. Zbog ljudi koij su tek počeli, neke impresije u spojlerčinu... 

Spoiler

Glavna zamerka ide često nepotrebnim ili suvim dijalozima, kao u igrici gde si već sprcao 30+ sati i znaš šta će se desiti u dijalogu kada uđeš na vrata, pa samo skipuješ. 

Ovde sam jednostavan čovek, najbolji aspekt serije mi je uloga "čudovišta", tj. način na koji se ponašaju, a počinje da mi se sviđa i njihova pozadadina. Oživljeni batica je najjači lik u seriji, od prve scene gde se pojavio sam rekao dragoj da se nadam da će biti protagonista na njihovoj strani. Vidim da su ga mnogi zgotivili, ja odslušao nekoliko klipova gde priča o seriji i ulozi, deluje povučeni dobrica. Odličan smešak ima.

Teorije, povezanosti, isečci iz šica i prve sezone... odgledao sam nekoliko klipova, ali ovo je Dark all over again. Držim stvari jednostavnim, zanimljivo mi je kako ljudi udaraju glavom i generalno nemam pojma šta se dešava. Neke teorije su mi top, neke meh, a najbolja mi je da je Randall zapravo čovek u žutom. I ona bucka da je drukara iz Community House-a.

Ko voli, udrite. Serija mi baš vuče na neku fuziju Losta i Walking Dead.