Урош19 Posted Sunday at 09:16 AM Share Posted Sunday at 09:16 AM (edited) 11 hours ago, leki bg said: Celu seriju te voze ko je najgori od svo troje (pa I cetvroro) dece I taman kad pomislis da mozda Ken I nije toliki mentol, opet te provozaju dalje. Zakljucak: svi su iskomplexirani mentoli koji ne bi mogli da zadrze ni posao u Meku duze od 3 dana. Edit: repriziram je pa sam opet pod utiskom. Da da ali mi Ken deluje da bi možda i mogao da vodi firmu iako nije kao Logan, Roman i Šiv nema šanse da bi bili uspešni. Šiv misli da je najpametnija a ustvari je daleko od toga što se i videlo više puta dok je Roman samo lud. Sve u svemu baš dobra serija, mislio sam da je precenjena pa je nisam hteo gledati ranije. Edited Sunday at 09:21 AM by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted Sunday at 09:30 AM Share Posted Sunday at 09:30 AM (edited) Gledam "Absentia" sa Stanom Katić. Mračan misteri triler sa tmurnom atmosferom Bostona. Prva sezona jako dobra, na sredini sam druge i za sada još nemam predstavu u kom pravcu će gurati priču. Sve u svemu, zadovoljan sam viđenim. Edited Sunday at 11:43 AM by drgnk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted Sunday at 01:23 PM Share Posted Sunday at 01:23 PM Htela sam da gledam kad je išla na nekom kanalu ali naravno nisam uhvatila početak a nisam imala pojma u koju sam epizodu i sezonu upala. Koliko to sezona ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Sunday at 02:04 PM Share Posted Sunday at 02:04 PM Ima 3 sezone po 10 epizoda. Skoro sam naleteo na neku recenziju, ali nisam se još odlučio za gledanje. Nešto mi ne uliva poverenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted Sunday at 02:28 PM Share Posted Sunday at 02:28 PM Ja ovo što sam videla izgledalo mi je mračno ali baš bukvalno mračno, sve u nijansama sivkastotamnoplave nego ajde računam ipak je serija a ne film, valjda nisu sve epizode takve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted Sunday at 07:18 PM Share Posted Sunday at 07:18 PM 4 hours ago, alcesta said: Ja ovo što sam videla izgledalo mi je mračno ali baš bukvalno mračno, sve u nijansama sivkastotamnoplave nego ajde računam ipak je serija a ne film, valjda nisu sve epizode takve... Tmurno, kišovito, hladno pa su i kadrovi otprilike takvi. Šta ćeš, Boston je u pitanju, a ne Majami. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Sunday at 07:28 PM Share Posted Sunday at 07:28 PM 5 hours ago, Knipex said: Ima 3 sezone po 10 epizoda. Skoro sam naleteo na neku recenziju, ali nisam se još odlučio za gledanje. Nešto mi ne uliva poverenje... Ja sam odgledao samo prvu sezonu i bila mi je ok ali ne znam što nisam nastavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted Sunday at 10:05 PM Share Posted Sunday at 10:05 PM Prva sezona ok, kasnije su prilicno zasrali. Ali napeto je, moze da se odgleda. Samo ne treba imati neka prevelika ocekivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted Sunday at 11:16 PM Share Posted Sunday at 11:16 PM Pilot epizoda serije The Day of the Jackal zaista obecava.Najavljeno je deset epizoda pa da vidimo.Odlicni Eddie Redmayne je glavni lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted Monday at 09:20 PM Share Posted Monday at 09:20 PM Izbindžovao sam i drugu sezonu Absentie. Još luđa i napetija od prve. I taman kad sam pomislio da je prva sezona dala odgovor na misteriju, kad ono, ne lezi vraže. 😀 Šta li će biti u trećoj sezoni, bog sveti zna. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Monday at 11:30 PM Share Posted Monday at 11:30 PM Brutalan završetak Pingvina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Stvarno dobar. 9/10 serija što se mene tiče. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Ono što se znalo je da će Matt Reeves snimiti svoju filmsku The Batman trilogiju. Pingvin je bila spin of serija između prva dva dela. U međuvremenu su autori objavili da će i između drugog i trećeg nastavka filma biti snimljena još jedna spin of serija,ali ne o Pingvinu i drugačijeg žanra. Međutim, Spoiler Colin Farrell se malo izlanuo nedavno,potvrdivši da je potpisao ugovor sa producentima i za treći film što jasno implicira da će njegov lik Pingvina preživeti drugi deo. To može (ali i ne mora) da znači da će i The Pengiun možda dobiti drugu sezonu iako je planiran samo kao jedna sezona mini-serija. U svakom slučaju,vrlo zanimljiv pristup Matt Reevesa i Lauren LeFranca u ekranizaciji ovog stripa..za sada sa vrlo kvalitetnim delima koja smo dobili.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts