Jump to content

O serijama

dali_man

Recommended Posts

11 hours ago, leki bg said:

Celu seriju te voze ko je najgori od svo troje (pa I cetvroro) dece I taman kad pomislis da mozda Ken I nije toliki mentol, opet te provozaju dalje.

Zakljucak: svi su iskomplexirani mentoli koji ne bi mogli da zadrze ni posao u Meku duze od 3 dana.

Edit: repriziram je pa sam opet pod utiskom.

Da da ali mi Ken deluje da bi možda i mogao da vodi firmu iako nije kao Logan, Roman i Šiv nema šanse da bi bili uspešni. Šiv misli da je najpametnija a ustvari je daleko od toga što se i videlo više puta dok je Roman samo lud. Sve u svemu baš dobra serija, mislio sam da je precenjena pa je nisam hteo gledati ranije.

Edited by Урош19
  • Like 1

Gledam "Absentia" sa Stanom Katić. Mračan misteri triler sa tmurnom atmosferom Bostona. Prva sezona jako dobra, na sredini sam druge i za sada još nemam predstavu u kom pravcu će gurati priču. Sve u svemu, zadovoljan sam viđenim.

Edited by drgnk
  • Like 1

4 hours ago, alcesta said:

Ja ovo što sam videla izgledalo mi je mračno ali baš bukvalno mračno, sve u nijansama sivkastotamnoplave :classic_biggrin: nego ajde računam ipak je serija a ne film, valjda nisu sve epizode takve...

Tmurno, kišovito, hladno pa su i kadrovi otprilike takvi. Šta ćeš, Boston je u pitanju, a ne Majami. 😂

Ono što se znalo je da će Matt Reeves snimiti svoju filmsku The Batman trilogiju.
Pingvin je bila spin of serija između prva dva dela. U međuvremenu su autori objavili da će i između drugog i trećeg nastavka filma biti snimljena još jedna spin of serija,ali ne o Pingvinu i drugačijeg žanra.

Međutim,

Spoiler

Colin Farrell se malo izlanuo nedavno,potvrdivši da je potpisao ugovor sa producentima i za treći film što jasno implicira da će njegov lik Pingvina preživeti drugi deo. To može (ali i ne mora) da znači da će i The Pengiun možda dobiti drugu sezonu iako je planiran samo kao jedna sezona mini-serija.

U svakom slučaju,vrlo zanimljiv pristup Matt Reevesa i Lauren LeFranca u ekranizaciji ovog stripa..za sada sa vrlo kvalitetnim delima koja smo dobili..:thumbsup:

• Like 1