gggggggg Posted Sunday at 06:31 PM Posted Sunday at 06:31 PM pre neki dan sam zavrsio sa gledanjem ocajnih domacica. odlicna serija, sve preporuke. 1 2
Besni lala Posted Monday at 07:45 AM Posted Monday at 07:45 AM Svidela mi se "Sreda". Jes' da malo ne priliči mojim godinama i da ima par detalja koji su mi odbojni ali ... fino. Nije ovo prvi Bartonov rad koji mi je dopadljiv - u stvari, pratim ga još od "Vinsenta" - na preporuku velikog Gospodina Munitića* , Bog da mu dušu prosti. Lepa karijera i život obeležen lepim ženama ... Zavist je jaka. Neću ništa o seriji - Odlična je, gledajte je. ... Sve ovo na 'ćerinu preporuku. Hvala 'ćeri. *- u,takođe, pokojnom "Sirijusu"...Legendarna publikacija. 1
gggggggg Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago On 9/7/2025 at 8:31 PM, gggggggg said: pre neki dan sam zavrsio sa gledanjem ocajnih domacica. odlicna serija, sve preporuke. sta je smesno
Markoss Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Odgledah Snowfall. Nerealno mi da nisam cuo za seriju pre nego sto sam random naleteo na HBO. Sve preporuke. Dobro vozi, dobra akcija, dobra prica, dobri zapleti.
Drug Crni Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Prime video radi na razvoju tv serije "Dorothy" inspirisanom kultnim klasikom Čarobnjak iz Oza. Kreatorka je Gina Matthews, a jedna od izvršnih producentkinja će biti pevačica (ex No Doubt) Gwen Stefani. Bilo je nekih informacija da bi smo mogli dobiti reboot filma sa Emmom Stone u glavnoj ulozi, ali umesto toga ide se u razvijanje tv serije. Meni ovo zvuči kao promašaj u najavi..sem brodvejskog mjuzikla "Wicked" te njegove filmske adaptacije, ja ne znam je li išta drugo od filmova i serija iz ovog dela, doživelo uspeh? 1
melankolic Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) On 9/5/2025 at 4:50 PM, Ne sam Safete said: Nego, ima li neko ko je jos uvjek na torentima? Netflix mi je srozao kriterijume, HBO odgledao sve sto sam mislio. Jesi odgledao 1. epizodu serije “Task” na HBO Max? Ja sam počeo ali mi je nekako spora. Ima li neko da je odgledao i šta misli? Edited 15 hours ago by melankolic
Ne sam Safete Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam gledao a hocu sigurno. Brad Ingelsby ima dovoljno kredita, Muslim da ce to biti dobro. Povrh svega Rufalo mi je skroz gotivan. *mislim
Recommended Posts