Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izbindžovao Dexter: Original Sin, da bi "spreman" dočekao Dexter: Resurrection. Jedva čekam, uz osećaj da je stara omiljena serija ponovo oživela u mom sećanju baš onakva, kakva je bila. Adiktivna i beskrajno zabavna. 🙂

Posted (edited)

Ljudi, ja obožavam Sci-Fi I Alien-a, ali brate ne znam šta vi vidite u ovoj seriji. Pa ovo je teška budalaština. Mislim, početna premisa je idiotska, šalješ decu bez dana bilo kakve obuke u nekakvu opasnu misiju, i to ne decu tipa tinejdžere, već decu malu decu u telima odraslih, onaj fake Zuckerberg kao Mitrović sa Temu-a, a Alien liči na Džima Kerija i ubije ga devojčurak sa malo većim nožem. Pa one ostale životinjke kao iz lošeg crtanog filma... Ne znam. Meni je ovo potpuno amaterski.

Ova serija je uvreda za lik i delo Elen Ripli.

Edited by Eddard
  • Thanks 3
Posted

Završila Moonstone. Not great, not terrible. Moglo je ovo bolje, ali kad su ekranizacije generalno u pitanju, videla sam i mnogo gore. Uglavnom je OK, ali nije nešto što bih gledala ponovo.

Posted (edited)

za alien: earth, slazem se da je inicijalna premisa previse naivna, no ovo je sf/horror, suspension of disbelief se podrazumeva

ne znam zasto nisu mogli da ih naprave da su malo stariji, npr teens 13-14 do 18

ovako su bas nekako previse deca i ispada da svaki plot mozes da izvrtis na osnovu toga

to jeste najslabija tacka

s druge strane, atmosfera, world building, fotografija i sve ostalo mi je spot on

btw, devojcurak sa malo vecim nozem je zapravo vrlo mocna masina, koja bi verovatno izvukla kicmu elen ripli predator stajl, tako da mi ta opaska ne stoji

Edited by NikadProtivKaline
Posted
1 hour ago, NikadProtivKaline said:

btw, devojcurak sa malo vecim nozem je zapravo vrlo mocna masina, koja bi verovatno izvukla kicmu elen ripli predator stajl, tako da mi ta opaska ne stoji

Naglasak je na devojčurak, na godine, imanje dete. Bez ikakve combat obuke, protiv najstrašnijeg predatora koje je čovečanstvo ikad videlo. Da, telo joj je moćna mašina, ali mozak je dečiji.