drgnk Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Izbindžovao Dexter: Original Sin, da bi "spreman" dočekao Dexter: Resurrection. Jedva čekam, uz osećaj da je stara omiljena serija ponovo oživela u mom sećanju baš onakva, kakva je bila. Adiktivna i beskrajno zabavna. 🙂
Nenson Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Samo kako iritantnu facu ima ovaj Dexterov sin... cim se pojav u kadru pozelim ugasiti... 1
Eddard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ljudi, ja obožavam Sci-Fi I Alien-a, ali brate ne znam šta vi vidite u ovoj seriji. Pa ovo je teška budalaština. Mislim, početna premisa je idiotska, šalješ decu bez dana bilo kakve obuke u nekakvu opasnu misiju, i to ne decu tipa tinejdžere, već decu malu decu u telima odraslih, onaj fake Zuckerberg kao Mitrović sa Temu-a, a Alien liči na Džima Kerija i ubije ga devojčurak sa malo većim nožem. Pa one ostale životinjke kao iz lošeg crtanog filma... Ne znam. Meni je ovo potpuno amaterski. Ova serija je uvreda za lik i delo Elen Ripli. Edited 7 hours ago by Eddard 3
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Završila Moonstone. Not great, not terrible. Moglo je ovo bolje, ali kad su ekranizacije generalno u pitanju, videla sam i mnogo gore. Uglavnom je OK, ali nije nešto što bih gledala ponovo.
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) za alien: earth, slazem se da je inicijalna premisa previse naivna, no ovo je sf/horror, suspension of disbelief se podrazumeva ne znam zasto nisu mogli da ih naprave da su malo stariji, npr teens 13-14 do 18 ovako su bas nekako previse deca i ispada da svaki plot mozes da izvrtis na osnovu toga to jeste najslabija tacka s druge strane, atmosfera, world building, fotografija i sve ostalo mi je spot on btw, devojcurak sa malo vecim nozem je zapravo vrlo mocna masina, koja bi verovatno izvukla kicmu elen ripli predator stajl, tako da mi ta opaska ne stoji Edited 3 hours ago by NikadProtivKaline
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, NikadProtivKaline said: btw, devojcurak sa malo vecim nozem je zapravo vrlo mocna masina, koja bi verovatno izvukla kicmu elen ripli predator stajl, tako da mi ta opaska ne stoji Naglasak je na devojčurak, na godine, imanje dete. Bez ikakve combat obuke, protiv najstrašnijeg predatora koje je čovečanstvo ikad videlo. Da, telo joj je moćna mašina, ali mozak je dečiji.
Recommended Posts