Mina D. Harker Posted yesterday at 09:38 AM Posted yesterday at 09:38 AM Hacks Ovo je sjajno, dugo nisam naišla na tako zrelo i inteligentno napisanu dramediju. Generacijski jaz, (stend ap) humor koji prolazi test vremena i društvenih promjena, odlična dinamika između glumačkih veterana i mladih snaga. Na prvoj sam sezoni, nadam se da neće doći do zamora materijala.🤞Kako sad stvari stoje, lagana preporuka.
fancy Posted yesterday at 10:41 AM Posted yesterday at 10:41 AM Dept. Q - Posle 2 epizode mi se sviđa, Matthew Goode (standardno) odličan. 1
kojan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nova iteracija Dextera poprilicno dobro vozi (iako mi je pocetak bio malo cudan). Ceka se da se vidi kako ce opet uspeti da useru kraj 1
Alek The Great Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, kojan said: Nova iteracija Dextera poprilicno dobro vozi (iako mi je pocetak bio malo cudan). Ceka se da se vidi kako ce opet uspeti da useru kraj Dexter kida. Nije na nivou trinity sezone, ali sasvim dobar. Malo sam se razocarao posle onog New blood, pa nisam ni gledao Original sin. Najavili su da ce sigurno biti jos 2 sezone. 1
kojan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, Alek The Great said: Dexter kida. Nije na nivou trinity sezone, ali sasvim dobar. Malo sam se razocarao posle onog New blood, pa nisam ni gledao Original sin. Najavili su da ce sigurno biti jos 2 sezone. Ja koji tek sad izvaljujem da postoji Original sin Ali in the same boat sto bi se reklo, razočarenje posle new blood-a me je navelo i da se neckam oko ressurectiona.
Eddard Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) WTF is Original sin 🤨? New blood je bio sranje, Resurrection je odličan za sad. Edited 14 hours ago by Eddard
Alek The Great Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 hours ago, Eddard said: WTF is Original sin 🤨? Prequel.
Sector Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) Krenula Alien: Earth. Edited 36 minutes ago by Sector
Recommended Posts