Henry Chinaski Posted Saturday at 05:17 PM Posted Saturday at 05:17 PM 17 hours ago, Maharaja said: Šta znam, meni je serija ok, gledano kao celina. Fotografija i tehnički aspekt je ostao na nivou. Scenario je imao uspone i padove, jbg. Klasični američki. Ali su zaokružili priču. Naravno, više bih voleo (i nadao sam se) da su završili seriju epilogom iz prve knjige - gde u budućnosti ide predavanje o Gileadu. Gde se vidi koliko je to društvo bilo zatvoreno, koliko se malo šta zna, i koliko se lako opet može ponoviti. Britanci bi napravili mnogo bolju seriju, još mračniju, mnogo realniju, ali samo Holivud može to da isfinansira. Pre par meseci je bila Atvud u našem malu gradu. Ona reče, izmesečarilo (sleep walking) se u Gilead kao što se izmesečarilo u Trampa. Posle toga je sve patnja. Biće spin off, zvaće se the testament, baviće se mnogo više unutrašnjom politikom Giljada, i kako izgleda život iznutra 2
DameTime Posted Sunday at 08:37 AM Posted Sunday at 08:37 AM Let's fucking go! Volume 1 - November 26 Volume 2 - Christmas Finale - New Year's Eve 1
DameTime Posted Sunday at 08:44 AM Posted Sunday at 08:44 AM Opa 😄 U S2 nam dolazi i Lady Gaga, koliko sam čula.
Eddard Posted Sunday at 08:55 AM Posted Sunday at 08:55 AM 11 minutes ago, DameTime said: Opa 😄 U S2 nam dolazi i Lady Gaga, koliko sam čula. A to je dobro zbog? 1
DameTime Posted Sunday at 09:01 AM Posted Sunday at 09:01 AM 4 minutes ago, Eddard said: A to je dobro zbog? Mene lično zanima kakav će biti njen lik. Iz American Horror Story već znam da joj leži ovakav žanr/stil, mislim da je za tu ulogu čak dobila Golden Globe Award.
Knipex Posted Sunday at 04:19 PM Posted Sunday at 04:19 PM 7 hours ago, DameTime said: Let's fucking go! Volume 1 - November 26 Volume 2 - Christmas Finale - New Year's Eve U formaciji 4-3-1 2
Rex Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago On 6/1/2025 at 11:01 AM, DameTime said: Mene lično zanima kakav će biti njen lik. Iz American Horror Story već znam da joj leži ovakav žanr/stil, mislim da je za tu ulogu čak dobila Golden Globe Award. Da, dokazala je da je odlična glumica, plus je u AHS bila fenomenalna. Sad, Wednesday je malo više PG i malo drugačija satira nego AHS, ali nema razloga da se sumnja. 1
DameTime Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 19 minutes ago, Rex said: Da, dokazala je da je odlična glumica, plus je u AHS bila fenomenalna. Sad, Wednesday je malo više PG i malo drugačija satira nego AHS, ali nema razloga da se sumnja. Ma biće sigurno neki ekscentričan lik. Mislim serija je takva sama po sebi, a i njoj uglavnom daju takve uloge.
Rex Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dobro, u Star is Born je pokazala da može drugačije. Što me podseti da nisam gledao House of Gucci. Tema me uopšte ne zanima, ali Ridli treba da se ispoštuje. Pa, možda je vreme, vidim da ga ima na HBO...
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 minutes ago, Rex said: Dobro, u Star is Born je pokazala da može drugačije. Ma da, ja gotivim Gagu, mislim da je odlična glumica i overall fantastična performerka. Ne znam je l' @Eddardu nešto smeta, pa je zato postavio ono pitanje 😄 6 minutes ago, Rex said: Što me podseti da nisam gledao House of Gucci. Tema me uopšte ne zanima, ali Ridli treba da se ispoštuje. Pa, možda je vreme, vidim da ga ima na HBO... Ne moraš uopšte da ga ispoštuješ, HoG je huge flop. Uspeo je da sa A-level castom i zanimljivom pričom napravi sranje od filma. Doduše, glumci su uglavnom uradili odličan posao, a možda je i do mene što sam očekivala previše. 4
alcesta Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) House of Gucci je jedan od najdosadnijih filmova koje sam u životu gledala. Stvarno je umeće napraviti takav film s odličnim glumcima i dobrom pričom. Mene je Ridli doduše i posle toga ipak navukao da pogledam novog Gladijatora u bioskopu, ali to je bilo dosta, i nemam više nameru da ga "ispoštujem" za svoje pare, negde treba podvući crtu. Dalje što bude snimao gledaću kad dođe na TV, tu mi bar nije teško da promenim kanal. Edited 17 hours ago by alcesta 3
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) On 6/1/2025 at 10:55 AM, Eddard said: A to je dobro zbog? Upravo. ... Nea'm pojma. Skroz jedna antipatična pojava. Bar meni. ... Šteta, baš je delovalo simpatično. Džena je baš gotivna cura. ( sve suprotno od Stefani.) ... 6 minutes ago, alcesta said: House of Gucci je jedan od najdosadnijih filmova koje sam u životu gledala. Stvarno je umeće napraviti takav film s odličnim glumcima i dobrom pričom. Mene je Ridli doduše i posle toga ipak navukao da pogledam novog Gladijatora u bioskopu, ali to je bilo dosta, i nemam više nameru da ga "ispoštujem" za svoje pare, negde treba podvući crtu. Dalje što bude snimao gledaću kad dođe na TV, tu mi bar nije teško da promenim kanal. ... Ja i zaboravio da je to Ridlijevo. ... Jeza. Jadan čovek. Edited 17 hours ago by Besni lala 1
Drug Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago alcesta, jel to gosn.Skot orobio i za Napoleona ili "samo" za Gladijatora dva?
alcesta Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Razmatrala sam Napoleona ali onda sam pročitala razne utiske pa sam odustala 2
Besni lala Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, alcesta said: Razmatrala sam Napoleona ali onda sam pročitala razne utiske pa sam odustala ... Možda si i mogla da pokušaš - meni je posle njega -Folie à deux,- baš legao ...nekako je bilo logike. ... Ne kažem da je to preterano racionalno - al šta ću.
Eddard Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 hours ago, Besni lala said: Upravo. ... Nea'm pojma. Skroz jedna antipatična pojava. Bar meni. ... @DameTime Ovo ^
DameTime Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, Eddard said: @DameTime Ovo ^ Dobro, ne možeš ni ti biti uvek u pravu... 😜 Spoiler Šalim se, naravno, skroz je ok ako ti je antipatična 😁 1
dekifisher Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Verovatno je bilo: American Primeval Brutalno, u svakom smislu. Preporuka
Jezebel Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da prijavim i ja 2 serije = nesto malo drugacije, pravo osvezenje sto bi rekli oni botovi sa IMDB... finska 'Queen of Fucking Everything' 2O25 black comedy series ... A successful real estate agent wakes up one day to find out that her husband is gone, leaving her with millions in debt. In order ... https://www.imdb.com/title/tt33338105/ & britanska 'Spent' 2O24 ... Model Mia may have a world class skincare regime but the catwalk queen's career has crashed down to earth. Uplifting comedy drama/black comedy with Michelle De Swarte https://www.imdb.com/title/tt32828581/
Recommended Posts