Jump to content

MMA - Mixed Martial Arts (UFC, Bellator, ONE FC...), Kickboxing


BattleBender

Recommended Posts

1 hour ago, Zvezdinho said:

Ako su ga pokrali kad ne zna da prica i ne razume engleski ni mrvicu. A u UFC-u je od 2018.

 

A i totalno degutantno je bilo proglasiti ovu borbu, za borbu za privremeni pojas.

 

Nije ovo spellingbee takmičenje, nego mixed martial arts. Jednom nam smeta što rusi i brazilci neznaju engleski. Drugi put nam smeta što laprdači kao što je Paddy Pimblet dobijaju povlašteni tretman. Jbg, nemože oboje.

 

Mislim da borba čak nije bila za privremeni pojas nego pravi. Prochazka nije hteo da zadržava diviziju, dok se oporavlja od povrede, pa je predao pojas. Sve mi se više sviđa taj lik 🙂

Link to comment
Share on other sites

Pa dobro, ima dosta izmedju naučiti reč i raditi intervju na stranom jeziku. A i da nije naučio ni reč, po meni opet nije opravdano da se nekoga zbog toga pokrade u sportu.

 

Slažem se da je Glover trebao da se bori, ali verovatno umesto Jana. Ali koliko sam pratio, on je nešto odbijao ponude pa su ga preskočili.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Naravno da nije trebao da bude revans. Do juce bilo neka su pokrali Ankalaeva nije marketabilan, ali zato hoces revans dve matore starkelje, bas marketabilan mec, pogotovo posle sramnog nastupa Jana u prvom.
Jan je bio sampion zato sto je bio na pravom mestu u pravom trenutku, stvoren vakum u najtanjoj diviiziji posle odlaska Jonesa i taj mec sa Izijem je dobio zato sto je isti mislio da protiv njega jedino ima sanse u LHW diviziji, to je otisao bez nabijanja kilaze i imao ~10kg manje od Jana.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
1 hour ago, Zvezdinho said:

 

 

realno, odličan marketinški potez PFL-a. Ovim su privukli masu novih fanova, koje pre toga nije zanimao MMA.

 

Ne verujem da če ovaj da se šora sa pravim borcima. Verovatno če iči tu neki KSW fazon, gde če ove poznate face koje su nove u MMA-u da se bore odvojeno, bez rankinga i izvan turnira za milijon dolara.

Tipa, prvo mu daju nekog CM punka ili slično da ga izbije iz cipela. Onda možda neki Andrew Tate. Pa tek onda možda neko staro MMA, a da nije grappler naravno.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
45 minutes ago, L' Imperatore said:

 

kakav metak je izbegao Jones...

Slažem se. Daleko bolji matchup mu je Gane. Mada i dalje tipujem da Jones neće slavno da se provede u HW diviziji. 

 

Bas sam diskutovao sa kolegom ishod meča između Jonesa i Nganua. On je tipovao na Bonesa (mada je često pristrasan u prognozama), a ja sam na Fransisa. Toliki mi je favorit bio da sam mu rekao da ga vodim na večeru u restoranu po želji ako JJ pobedi u borbi. 

Link to comment
Share on other sites

Ma da. Čovek se nije borio 3 godine. Poslednje dve borbe: Split decision protiv Santosa bez jedne noge i diskutabilna pobeda protiv Reyesa. I što je još gore, izgledao je mnogo sporije nego ranije.

 

I sad posle 3 godine pauze, menja diviziju i bori se sa najboljim teškašima sveta... Žao mi je samo što je izbegao Francisa i Stipu, jer bi ga prebili ko kera. Videčemo kako če protiv Gane-a

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...