Jump to content

NBA plejof mod

Kurc Emuchelo

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Just now, LayupFromTheMidget said:

Nemam pojma odakle Janisu 39 poena uopste nije tako izgledalo

Primetio sam da postoji velika razlika u tome koliko je dominacija igraca na tekmi primetna u zavisnosti od toga kako se postizu poeni.

Ako spamujes midrange kao Kawhi i Durant, svi ce biti odusevljeni i delovace kao da si sam dobio protivnika. Takodje, ako se Curry zapali na 3-4 minuta, delovace isto. Ali ako celu tekmu postizes poene na sve moguce nacine, cak i kao roll-man u pnr, ako dosta ides na liniju za bacanja i postizes vecinu poena u reketu, to ce uvek delovati kao tihi i neprimetni poeni.

Evo covek je veceras odigrao fenomenalnu tekmu, pored ovih uber-efikasnih 39 poena bio je fantastican u odbrani, vec dugo je uz Drejmonda najbolji help-defender u ligi. Ali ponovo, bez gledanja u statse niko ne bi stekao utisak da je ovo Kawhi - KD nivo dominacije iz prethodnih tekmi.

• Like 3

Just now, LayupFromTheMidget said:

Stephu Po pojeo sav IQ... Za samaranje je ovo sto igra. Valjda su Brada i KD ok

Imao je on uvek kratke periode gde je donosio glupe odluke al ovo traje mnogo duze nego sto bi trebalo.

Bas haos od utakmice, ali ocekivano, igraju 5D sah.

Izgleda da je Milvoki mnogo ozbiljnija ekipa nego što se misli. Čak mi je zaličilo da su ovo lagano odradili u drugom poluvremenu, uz činjenicu da su im Celtics-i u tome nesebično pomogli. Janis porobio, strašne brojke na kraju sakupio. :thumbsup:  Kyrie totalno razočarao. Nije gotovo, imaju Kelti priliku da se iskupe - samo je ta prilika na dugačkom štapu.

Malo istrgnuto iz konteksta (drugačija hijerarhija i usage), ali ovako se kretao PER i procenat uzetih šuteva za tri poena u odnosu na ukupan broj šuteva iz igre Brook-a Lopeza tokom karijere. Ne bi se reklo da je ovaj tip igre za njega efikasniji :kece:

Brook Lopez.jpg

• Like 3

Свиђа  ми се како Капела након одмотавања аутоматски гледа ка корнеру. Лијепо игра Хјустон кад Харден погађа ове тројке, доста се опција отвара

и након поста 4 посједа најгрђа могућа.

Edited by Big Ticket