Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, Miki28 said:

Ostade u Toronto😂😂😂

Pa veceras pregovara sa njima valjda, mada mislim da ce ostati tamo, najrealnije je 

Edited by Maverick88
Posted

Mislio sam da je Kavai vec zavrsio razgovore sa Torontom negde drugde...

+

Kazins ne moze da nadje nikakav Dil, (by Voj), nema ni MLE nidje.

Vlade, reaguj 😶

Posted
11 minutes ago, Miki28 said:

Ma sastanci su svakako trebali da budu u Toronto... Znaci vcrs ce biti zanimljivo

Nzm imam osecaj da ce ostati u Torobtu, sad sta ce LAL u tom slucaju bice zanimljivo 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Maverick88 said:

Nzm imam osecaj da ce ostati u Torobtu, sad sta ce LAL u tom slucaju bice zanimljivo 

Vjerovatno će potpisati ove prošlogodišnje vedete, Ronda, KCP-a, McGee-a i ostale

Posted (edited)

jel se desilo nekad da igrac odradi sastanke i na kraju se vrati u isti tim. cini mi se da ko god krene da sastanci taj i ode a ovi sto ostaju odmah potpisu bez ovih razgovora sa drugim klubovima. opet to je lenrd kod njega nema pravila.

Edited by riviera
Posted

Suštinski bih voleo da ode u Lejkerse i da ih pregazi neki napaljeni Denver ili Portland u prvom, drugom krugu. Ništa protiv LBJ-a, on je vlasnik i menadžer, nego me užasno iritira ovaj ceo fazon i šou... Idem da gledam hajlajce Larija Birda i Roberta Periša.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted
55 minutes ago, freethrow said:

Suštinski bih voleo da ode u Lejkerse i da ih pregazi neki napaljeni Denver ili Portland u prvom, drugom krugu. Ništa protiv LBJ-a, on je vlasnik i menadžer, nego me užasno iritira ovaj ceo fazon i šou... Idem da gledam hajlajce Larija Birda i Roberta Periša.

Ok

Posted

Dzejlen Rouz kaze da Kavaj 99% ostaje u Torontu. Lenard drama-queen... 

Korver ce da bira izmedju Siksersa, Baksa i Lejkersa. Mada me ne bi cudilo da Dzejms malo lobira tu 😄

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...