threepwood Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 11 minutes ago, LayupFromTheMidget said: 3p dobar vam je ovo potez Sato za 10m godisnje... Pa recimo da sam zadovoljan, jedino sto mi je cudno sto je opet ugovor na 3 godine, a GarPax vec jace od godinu dana najavljuju opasan napad na 2021. FA. Moguce da ih je ova nesposobnost NY naterala da promene planove 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 1, 2019 Author Share Posted July 1, 2019 42 minutes ago, pepe sancez said: Moze li objasnjenje zasto je Dedmon bolji od WCS? Spejsing. Veoma dobar suter sa bacanja i trojke. U odbrani sasvim korektan igrac. Mislim da bi dosta ekipa trenutno ubilo za jednog slicnog igraca. WCS je potencijalno bolji, ali trenutno nije. Nije toliko zahvalan timski za ovo sto Kingsi pokusavaju. Sto ne znaci da ce mozda jednog dana da sazri. Verovatno bi trazio veci ugovor od Kingsa. Mislim da su ovim potezom Kingsi dali ceo moguci prostor Foksu da koristi svoju brzinu (kao sto bi trebalo uciniti sa Vestbrukom, Simonsom, Janisom), ili Begliju da bude tamo gde je korisniji. Jako je nezgodno imati u isto vreme Beglija, Foksa i WCS-a na terenu. Valja ocekivati nesto sto su igrali Baksi ove sezone otprilike. Bice nekih petorki tipa Fox - Bogi - Hild - Barns - Dedmon ili Fox (Kori) - Hild (Bogi) - Ariza - Bjeli - Begli. Veoma lepa pricica. Jos sad kad su doveli Korija kao rezervu Foksu, Dedmon im je jos vise potreban. Zaista dobar posao Divca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 1, 2019 Author Share Posted July 1, 2019 16 minutes ago, threepwood said: Pa recimo da sam zadovoljan, jedino sto mi je cudno sto je opet ugovor na 3 godine, a GarPax vec jace od godinu dana najavljuju opasan napad na 2021. FA. Moguce da ih je ova nesposobnost NY naterala da promene planove 😄 I ja bih bio, veliki fan Satoranskog sam. Uzeo bih ga u Fili u svakom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 I meni je Dedmon kul igrač i mislim da je ovo sasvim dobar ugovor za obe strane. WCS može da bude bolji, a sa druge strane, lik mi deluje neverovatno labilan, stvarno je rizično bilo šta dugoročno planirati sa njime. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 1, 2019 Author Share Posted July 1, 2019 1 minute ago, realno *w said: WCS može da bude bolji Moze, i te kako. Ali Begli + Ded je vec dovoljno dobro. Otvara im mnogo prostora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Niksi zavrsili posao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Realni, dovodite li belog Kevina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Nemoj da se zajebavamo WCS je : 1)glup kao noc, na terenu 2)izgleda i glup kao noc van terena 3)ciglar opasan 4)ultra busan C u odbrani. - Ocekujem i da Bjelici skrate minute ove godine, Ariza i Barnes mogu da krpe 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 1, 2019 Author Share Posted July 1, 2019 Niksi kao Boro kad ispadne iz trke za plejof pa skuplja fa igrace da oteza posao ovima sto se bore za titulu. 2 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Boston mora da dovede Looneya, nema vise tu opcija za C a izgubili su oba. Neki trenutni presek stvari Winners: Pels, Bkn, Juta + Indy Losers: La x2, Boston i NYK. Ostaje Kawhi da spase ove dva iz Lal i to mu je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 4 minutes ago, ... said: Niksi kao Boro kad ispadne iz trke za plejof pa skuplja fa igrace da oteza posao ovima sto se bore za titulu. I ove sezone ce biti zajebano birati Nikse na fantaziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 1, 2019 Author Share Posted July 1, 2019 3 minutes ago, Drakaris said: I ove sezone ce biti zajebano birati Nikse na fantaziju. Moj savet - nemoj. Fiz je nepredvidiviji od cesmovace u Crnoj Gori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 6 minutes ago, Drakaris said: I ove sezone ce biti zajebano birati Nikse na fantaziju. Sjebase value i Mitcha od neke 4/5 Runda sada je dole 7/8/9 Sem Bereta ostalo ce biti rizicno, doduse ni Beret nije siguran posto sam i od DSJ ocekivao ekspoloziju posle trejda kada ono samo petarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Rendla i Psiho Bobija bitam sto pre mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 24 minutes ago, Miki28 said: Niksi zavrsili posao Niksi su se verovatno pomirili sa dvogodišnjim statiranjem u kukuruzima, pa sada potpisuju solidno jake ugovore sa bezveznim likovima, na iste dve godine, jer moraju negde keš da potroše. Užasno leto vće sada za njih. 24 minutes ago, delgado said: Realni, dovodite li belog Kevina ? Nadam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Od WCS sam ja očekivao da bude MIP prošle sezone, ali čim sam video hobo frizuru, znao sam da od toga nema ništa... Eto njega u Evrokupu uskoro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Hoce li neko da kupi dres LBj iz prosloseznskog 17 18 klivlenda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Nov je kostao 7k, ja cu ga dati za 3k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Kako Delgi hasluje. Bar da je dres od nekog igraca a ne od tenkiste😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Ako Kawhi ne ode u Lal, bice ovo najotvorenija sezona sto se tice titule pa i finala verovatno ikada. Istok je otvoren, velika 4 plus Bkn,Indy i Heat koji su napravili ozbiljne korake napred. Zapad je jos otvoreniji verovatno na papiru je Juta jebano 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Kakav je Heat napravio korak napred? Oni su neka 6. ekipa Istoka i to max, maximuma... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 (edited) Sto se tice Jute ne znam iz kog su razloga trejdovali Fejvorsa. Ko ce li da im igra PF, a da ima povremene minute i na petici. Ne smem ni da zamislim situaciju u kojoj se Gober povredjuje, a ostali visoki igraci u timu su Evrokup nivoa. Ingls takodje moze imati povremene minute na PF, ali za tu poziciju treba neko snaznije gradje. Edited July 1, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Just now, LordOfTerror said: Kakav je Heat napravio korak napred? Oni su neka 6. ekipa Istoka i to max, maximuma... 10 =>6 Mislim da su to 3 koraka napred: 9mesto, 8mesto, 7 mesto. Da vidi stvarno. Heat 2020 pravi skokove napred i 2021. Posto se tada cisti kap ovo je samo baza za te poteze.. Jos da jave ko zvanicno ide za Butlera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 1, 2019 Author Share Posted July 1, 2019 Hoce li neko da javi Grofu da mu se fantazi sezona zavrsila. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 (edited) 6 minutes ago, LayupFromTheMidget said: 10 =>6 Mislim da su to 3 koraka napred: 9mesto, 8mesto, 7 mesto. Da vidi stvarno. Heat 2020 pravi skokove napred i 2021. Posto se tada cisti kap ovo je samo baza za te poteze.. Jos da jave ko zvanicno ide za Butlera. Pa oni su na pipiru i pre ove sezone delovali sigurni za play off pa na kraju nista ne uradise. Oni su se dovodjenjem Butler samo dodatno oslabili jer su rasterali pola roster a ostao im je Hassan. Edit: Doduse ne znam da li je Dragic otisao ili je ostao ali ni to nije toliko bitno... Edited July 1, 2019 by LordOfTerror Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts