riviera Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 9 minutes ago, Ječmendo said: U prva dva kruga plej-ofa Gasol ima matchup-ove po mjeri (Vučević i Embiid kao glavni protivnički igrači) i zbog svoje defanzive bukvalno je najvažnji šraf u igri Raptorsa. To što je napadački poprilično impotentan uopšte nije važno. S druge strane, u slučaju prolaska dalje protivnici više nemaju klasičnog post-up centra i tu će njegov značaj biti znatno manji, pa će Toronto morati da se prilagođava. Čini mi se ipak da previše osciluju u igri da bi bili šampionski materijal. tanka klupa, nepouzdan sut za 3p, skok. hou-gsw finale pre finala i dve najbolje ekipe u ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Boze koliko su ocajni u defanzivnom skoku Rapsi. U Torontu niko sem Lenarda ne moze da ubode. Meeks sam kao duh otvorenu trojku bije u prvi obruc. Slabo gledljiva utakmica. I generalno sve dosad. Toronto je relativno lako kontrolisao ceo mec u prvoj, Boston ojadio Buckse, GSW - Hou je bila jedina onako neizvesna tekma, ali ocajna do bola. Ova ce verovatno dokraja biti skroz neizvesna, ali generalno losa utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Van Vleet mi je najveće razočarenje u Rapsima. Ne može ništa da ubode, ko da je suviše mekan za PO nivo košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Ali sta igra ovaj Simmons? Tacno je on od onog game 2 sa Bruklinom samo bio agresivniji jer je protiv onih mucenika bilo dovoljno samo da se zatrci ka kosu za polaganje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Just now, mr clutch said: Van Vleet mi je najveće razočarenje u Rapsima. Ne može ništa da ubode, ko da je suviše mekan za PO nivo košarke. To sto ne moze da ubode nista i moze da se prezivi, ali decko nema ideju kako da "run the offense". Cak i sa ovom hamburger verzijom Lowryja deluju 10x bolje ofanzivno samo zato sto apsolutno niko ne moze da kreira nista van njega i Gasola sa posta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Slažem se Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Nikad gori plejof, ovo je strasno sta gledamo... Ajmo Toronto jedna statement cetvrta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Pre nekih godinu i par meseci, bio sam ubedjen da Rapsi imaju najbolju klupu u ligi i definitivno nisam bio jedini. Medjutim ovo sad je cisti uzas, vise lice na Fili sa odlicnih startnih 5 i par trash igraca sa klupe koji sluze cisto da odmore startere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 9 minutes ago, riviera said: hou-gsw finale pre finala i dve najbolje ekipe u ligi. Što se tiče igre, ne i potencijala, meni najbolje djeluje Boston. Njihova igra je najsmislenija, prilagođavaju se protivniku i situaciji, uvijek imaju gameplan, kao i rezervnu opciju. Zaista se nadam da će da izađu sa Istoka, jer mi se čini da imaju najviše šansi protiv GSW-a. Second unit Toronta baš katastrofičan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Lowry definitvno postaje bure sala i dostojni naslednik Feltona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Just now, LordOfTerror said: Lowry definitvno postaje bure sala i dostojni naslednik Feltona. Deluje kao da se ugoji 2 kila izmedju svake 2 utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Nzm što Nurse ne gurne u igru Ogja, pa i Lina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 3 minutes ago, mr clutch said: Nzm što Nurse ne gurne u igru Ogja, pa i Lina. OG je crko, vraca se tek za eventualni ECF valjda. Lin je samo ispao iz rotacije, doduse bio je prilicno krs u minutima koje je dobio, nista bolji od Fredija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Amir Johnson malo je poceo da preteruje Brown... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Ja ne znam sta sportklub izvodi. Gde nadjose ovu dvojicu da spoje da rade ove prenose? Mihajlo jeste relativno dobar NFL komentator, ali ovaj drugi katastrofican. Dajte Radojevica i Plavsica majku mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Ko Koštunica sam. Šteta za OGija Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 BUCKETS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Dobi Phila ovo bez Embida...neverovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Mogao bi Kavaji da klacuje sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Izhaslova Pascal poslednja dva minuta do poslednjeg centa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Deni Grin cava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Uh, imao je ovde Deni odlicnu priliku. Imamo seriju! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 E moj Deni siso... Dobro, bice ovo zanimljivija serija. Sad PTB@DEN ipak dosta bolja tekma u najavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 JIMMYGBUCKET >>>> Embiid + Simmons! Valjda sada imamo seriju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Green 1/6 trojke svaka bila otvorena sem one koju je pogodio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts