realno *w Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Deluje mi kao pomalo očajnički potez Bostona, nakon što im je postalo jasno da ostaju bez Kajrija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Zbog cega ocajnicki? Posto je valjda sada svima jasno da je Kajri psihijatriski slucaj zameniti njega kao kansurcinu Kembom deluje kao jack pot. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Mogu se sloziti. Ne vidim sta je tu ocajnicki, tom rokadom u najgorem slucaju ostaju na nuli. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Idemo jos jedna runda, Kyrie ili Kemba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 27, 2019 Author Share Posted June 27, 2019 7 hours ago, delgado said: Randle-Bugi centarska linija za Nikse, solidno. Mogli bi da poteraju i Rejmonda Feltona i Jr-a za minimalce.. Felton/Frenchie IsoZo/Jr Lance Thomas, igrac X Julius Randle, Knox, UniCornet Bugi/Mravojed 7 hours ago, uini said: Edit @delgado šta si uradio sa dsjom, jel ga pojeo felton? dje ti je dotson, postao bugijeva rezervna kolena?? Ti ako do sad nisi skontao da je Delgado Pelinkin alter ego kad pretera sa belim. Legenda kaze da je Delgado preuzeo Finiks na dan drafta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Samo da nije Vučević, to bi baš bilo panično. Može Kemba, uzeće nam silne novce i opet nismo broj 1 na Istoku ali valja probati. Možda i od Hejvorda izvučemo nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Kakva je situacija mogla biti za Boston, ovo je odlicno. Sada imaju PO ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 32 minutes ago, Miki28 said: Idemo jos jedna runda, Kyrie ili Kemba? Pa da, na to se svede. Zbog toga sam i napisao onaj komentar, jer meni njih dvojica nisu ista klasa uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 5 minutes ago, realno *w said: Pa da, na to se svede. Zbog toga sam i napisao onaj komentar, jer meni njih dvojica nisu ista klasa uopšte. Šta bi ti na mestu Bostona? Ozbiljno pitam, prošlo mi je kroz glavu par ideja u poslednjih desetak dana ali ne vidim neko mnogo bolje rešenja a da je realno(realno *w). Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) Ne znam iskreno, ali pre bih i Džimija Batlera doveo, nego Kembu, iako mi je jasno da im po poziciji više odgovara plej, nego 2/3 igrač. Plus Jonasa kao zamenu za Hoforda. edit: ne znam da li sam propustio neki info za Džimija, da ide negde drugo? Edited June 27, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) 20 minutes ago, realno *w said: Ne znam iskreno, ali pre bih i Džimija Batlera doveo, nego Kembu, iako mi je jasno da im po poziciji više odgovara plej, nego 2/3 igrač. Plus Jonasa kao zamenu za Hoforda. I ja bih pre video Batlera u Bostonu, nismo mi gadljivi na te što znauj da prave probleme u i oko svlačionice, ali nije Boston poželjna destinacija za top10 igrače. Ne sumnjam da će top FA igrači dobiti po koji poziv od Bostona ali tu će se završiti priča, voleo bih i ja Lenarda ili Batlera na primer ali realnost su im Klipersi, Lejkersi, Neko iz NY ili da osnanu gde su(Lenard). Za Jonasa preko toga svakako nemamo para, u bilo kom slučaju, on traži takođe vrlo jak ugovor a Boston ima nešto iznad 30 miliona, ne mogu sad da se seti mcifre, i to ako se odrekne prava na Roziera valjda ide na 37. Najbolji posao je Boston mogao da napravi produženjem Horforda pa Kajrija ali taj je voz otišao pa sad te milione možemo da spucamo u najbolju ruku na all-stara koji, jebi ga, nije top10 igrač lige. Tako je, kako je, makar su kod Stivensa jedinice igrale dobro pa se nadam da će Kemba biti na nivou ako makar njega potpišemo. 20 minutes ago, realno *w said: edit: ne znam da li sam propustio neki info za Džimija, da ide negde drugo? Interesuje se Hjuston sa sign&trade sa Filom pošto nemaju mesta u capu a i odavno ide priča da bi on sa drugarom Kajrijem negde, možda u Bruklin. Edit: Nisam računao cap hold za pikove s ovog drafta, tako da brojke idu otprilike ovako: Edited June 27, 2019 by stefan81888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 To bi bas bila fora da zamene Irvinga sa Butlerom. Prosto se ne zna ko ima veci haos u glavi, ako nista Irving je samo lud dok je Butler bezobrazan i agresivan. Mislim da ce max Butleru biti jedan od najvecih zajeba gde god zavrsi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Dzimi jeste problematican, ali ne toliko. Lepo se pokazao u Fili imho. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 15 minutes ago, LordOfTerror said: To bi bas bila fora da zamene Irvinga sa Butlerom. Prosto se ne zna ko ima veci haos u glavi, ako nista Irving je samo lud dok je Butler bezobrazan i agresivan. Mislim da ce max Butleru biti jedan od najvecih zajeba gde god zavrsi... kod butlera je jedini ali bitan problem kako će njegova igra da "ostari". ovo ostalo može da bude ali i jok, više je stvar konteksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Idemo Kembiceeee :** Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 37 minutes ago, Horium said: Dzimi jeste problematican, ali ne toliko. Lepo se pokazao u Fili imho. Lepo se pokazao i vec je stigao da se pokrvi sa Embidom i pogotovu Simmonsom kojeg ima da otera ako kojim slucajem ostane u Fili. Mislim kapiram da KAT,Wiggins,Simmons i donekle Embid nemaju radnu etiku na njegovom nivou ali ako vec to ne moze da podnese neka sad izabere veteransku ekipu kad su mu odresene ruke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 27, 2019 Author Share Posted June 27, 2019 1 hour ago, realno *w said: ne znam da li sam propustio neki info za Džimija, da ide negde drugo? Nema filozofije oko njega. 5 godina ugovor = ostaje. FO 76ersa planira da mu ponudi to. 22 minutes ago, LordOfTerror said: Lepo se pokazao i vec je stigao da se pokrvi sa Embidom i pogotovu Simmonsom kojeg ima da otera ako kojim slucajem ostane u Fili. Ovo je bas zanimljiva prica... steta sto je nisam cuo do sada. Prava je steta da ostane samo na forumu kad vec imas dobre insajd informacije. Valjda Simons i Dzoel vole kad ih neko maltretira, pa zato bi zeleli da Batler ostane. Ja se npr. uvek druzim sa takvim ljudima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 27, 2019 Author Share Posted June 27, 2019 Je l' znate za onu cuvenu pricu kad je Batler izvadio noz na Breta Brauna jer nije nacrtao akciju u kojoj Dzimi dribla vazduh 20 sekundi i onda gazi liniju za tri i sutira preko ruke? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 2 hours ago, Miki28 said: Idemo jos jedna runda, Kyrie ili Kemba? Pa sad kad ga potpishu videcemo konacno i 1 za svagda :) 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 28 minutes ago, ... said: Je l' znate za onu cuvenu pricu kad je Batler izvadio noz na Breta Brauna jer nije nacrtao akciju u kojoj Dzimi dribla vazduh 20 sekundi i onda gazi liniju za tri i sutira preko ruke? Jel bi prihvatio Gordon+PJ i nekoliko pikova za Jimmy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 27, 2019 Author Share Posted June 27, 2019 21 minutes ago, Miki28 said: Jel bi prihvatio Gordon+PJ i nekoliko pikova za Jimmy? Ne. Koji ce nam pikovi? Nismo u toj poziciji da nam bilo sta znace trenutno. Dakle, za Dzimija bih prihvatio igraca tog ranga u zamenu (Bil, Dzru), ili Gordon+PJ+treci dobar igrac koji se dobija od 3. tima za Kapelu. Sve ostalo je sranje. Batler zeli 5 godina ugovora, to dobija iskljucivo od nas. Ko ga zeli, morace dooobro da plati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) Tristan kupio vilu u LA 👀 .. Šta kažeš @delgado Edited June 27, 2019 by Threekola Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 3 hours ago, Miki28 said: Idemo jos jedna runda, Kyrie ili Kemba? Kajrica. Ali kao sto rekose, taman cemo videti sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 7 minutes ago, Threekola said: Tristan kupio vilu u LA 👀 .. Šta kažeš @delgado Pa logicno, kad je udat za Kardashianku. Tog raspaliteta ni za minimalac ne bih pozeleo vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts