Malkolm Brogdon Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Pa nema nikakve logike u tome da Kemba / Kajri / Kavaj odu tamo s obzirom da imaju 23M u capu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 kad ste kod sakramenta, ide rumour da nisu nesto zainteresovani za vucevica. navodno im se ne uklapa u brzhu igru koju ce nastaviti da forsiraju. nije da imaju bas sirok izbor raspolozivih igraca na poziciji sem dedmona i donekla deandrea ili ostanak vilija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 1 hour ago, Malkolm Brogdon said: Falkon odbio player option, izgleda da ce dogovarati long term deal sa Kingsima. Ako ostane, morace bata da da ozbiljniji doprinos sledece sezone. Ima najbolje godine i vrv dobru lovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Kako bi bilo mocno da Lakersi dovedu mog niggu Danny Boya, ionako drugo poluvreme redovno startuju FVV-Lowry, a imaju tu i OG-a u rotaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 11 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Pa nema nikakve logike u tome da Kemba / Kajri / Kavaj odu tamo s obzirom da imaju 23M u capu. A mi to znamo kako da imaju 23 mil $? Pazi, cak je i taj Woj prvo raspalio da je trejd dogovoren za 6 jul a onda za sat vremena ipak stavio da ce vtvt tad biti ugovoren. E sad se ceka da se vidi sa Pelikanima da li ce da trejduju taj #4 pa da se pregovara sa tom ekipom koja uzme taj pik ili sa Pelikanima ako ga zadrze. Mogu da ubace jos i nesto kesa ako bude stani pani oko tog pomjeranja datuma. Dejvis ce se po meni odreci tog trejd bonusa da se napravi dobra ekipa, nadoknadice mu Lejkersi to svakako. Nisu oni Boston, kvazi lojalna fransiza. I da bude najgora opcija, 23.6 mil $ je divoljno za 2 ili 3 dobra igraca, onda se ima room exception, imaju se vet minimalci. Moze to da se sklopi ko bombonica da bude. @delgado Brogdon, KCP, Ariza, Lebron, AD a McGee, Kuzma i jos neki sa klupe. Pakuj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Mislim da je Woj vec reportovao (mozda i neko drugi), kako Davis ne planira da se odrekne trade kickera, iako meni to nema mnogo smisla ako zeli da Lejkersi naprave sto bolju ekipu. Takodje, sumnjam da ce Grifin cekati do kraja jula da trejd prodje. U svakom slucaju, mislim da je mnogo bolje potrositi te pare na dubinu nego na jednog igraca pa puniti roster minimalcima. Sa raspadom Dubsa, nije vise potrebno da imas 3 AS lvl igraca da bi bio konkurentan za titulu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Za ova 3 sto su ostala GS-u i Igi je dovoljan Lebron a kamoli jos AD😂 Klej i KD posebno su zajebani, ovo ostalo i tenkista cisti sam... Kawhi ili dubina, uvijek prvo. Za ostale da se porazmisli, vrvt dubina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 (edited) Jbg, za ovo ce bas trebati mnogo muke. 125/3 je mnogooooooo Edited June 18, 2019 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Riley nemoj da se zajebavas i da dovuces ovog dedu Kancera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Riley nemoj da se zajebavas i da dovuces ovog dedu Kancera. Butler i Paul, name a better cancer duo, I'll wait.. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 45 minutes ago, Miki28 said: Jbg, za ovo ce bas trebati mnogo muke. 125/3 je mnogooooooo Ovo cak ni Malkolm ne zna kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 @Miki28 Jos jednom da cestitam i zahvalim na nadimku 'Tenkista'. Covek lepo ishaslovao 4. pik, doveo Obrvu, a sledece sezone ce taj tenk da se napuni gorivom i pregazi ovo sto je ostalo od Stejta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 2 hours ago, stefan81888 said: Butler i Paul, name a better cancer duo, I'll wait.. Evo zbog tvog loseg humora ide Al, a Irving je vec kod Jay Z.... Ti si kriv 😄 Igrace Tatum i Timelord po 48 minuta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Bas bi bilo cool da ode u Buckse Horford. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 (edited) mislim da ne mogu da priušte tih 100 miliona. možda ako uspeju da trejduju iljasovu i snella (još dve godine ugovora) i izaberu između brogdona i middletona, pojma nemam Edit @Miki28 Edited June 19, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 5 hours ago, LayupFromTheMidget said: Evo zbog tvog loseg humora ide Al, a Irving je vec kod Jay Z.... Ti si kriv 😄 Igrace Tatum i Timelord po 48 minuta. Pretvaramo se polako u Majami jebote. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 U koga se pretvarate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 16 minutes ago, uini said: mislim da ne mogu da priušte tih 100 miliona. možda ako uspeju da trejduju iljasovu i snella (još dve godine ugovora) i izaberu između brogdona i middletona, pojma nemam Edit @Miki28 Da niste vi upetljani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 U Majami, je l treba jos 2 puta da napisem? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Sad ce ovi sto nisu ispratili u lajvu misliti da sam pijan dosao da napisem nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Sad ce ovi sto nisu ispratili u lajvu misliti da sam pijan dosao da napisem nesto. A za mene da sam bezobrazan. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 4 minutes ago, Miki28 said: Da niste vi upetljani? ne bi trebalo, nisu expiring ugovori Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 10 minutes ago, stefan81888 said: Pretvaramo se polako u Majami jebote. 😕 Ako nastavis sa spamovanjem istog posta, bicete NYK ne Majami... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts