Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

Cesitke svima nama koji navijamo za toronto.
Ja sam secam kada sam ja poceo da navijam za njih bilo je to veoma davno, evo celih 16 dana su prosla...
Cestitke pravim navijacima Toronto valjda ih ima bilo je par na bivsem.

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Ne bi se lepo proveo, prema svemu viđenom, Toronto, da je Klej ostao do kraja. Kakva šteta, upropaštena utakmica, koja je bila spektakl do tada. 

Lauri i Lenard nestali u poslednjoj četvrtini, kao i Kari, Van Vleet i Siakam povukli do titule.

Green na granici genijalnosti i ludila. Sve dobro što je uradio večeras -- a bilo je dosta toga -- uspeo je da razjebe u poslednjih par minuta.

Šteta što nećemo imati priliku da gledamo sedmu sa zdravim Klejom. Neverovatno je igrao dečko.

Edited by medobrundo
Posted

Toronto Raptors 2019 Nba Champions.

Kawhi MVP

Bravo za Serza, kakve partije u finalu.

Pascal MIP

Lowry general

FVV sjajan sa klupe.

Bravo za sve

Nurse fenomenalno vodio ekipu, sad je nebitan onaj tajmaut.

• Like 1
Posted

Apsolutno zasluženo. Jbga za povrede, dešavale su se mnogima na putu Warriorsa ka dinastiji. Raptorsi su bili pravi izazivač. Dostojanstveno i proslavljaju ovo, bez pompe i ostalih sranja. 

• Like 2
Posted

Ostaje zal sto su i protiv 2.5 igraca na kraju porodili titulu mada stvarno ne bi bilo smisla da se u ovakvom odnosu igra i 7. mec.

Ako nista poginuo je Golden State za sve pare, dinastija je gotova ali verovatno ne iz razloga iz kojih su svi mislili.

Ako je Klay povredio ACL stvarno nemam predstavu sta ce raditi sledece sezone...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...