Marko Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Od svih igraca, bas on da tako ispadne kao da ce da ukrade loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Katastrofalan meč Danny Greena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Titulaaaa 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 (edited) Duh Krisa Vebera zivi Ovo je i preko pola i izmisljen tajm out Edited June 14, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Kari promašio otvoren šut za pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Just now, LayupFromTheMidget said: Duh Krisa Vebera zivi Ovo je i preko pola i izmisljen tajm out Nema tajmauta, tehincka za GS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Koja je ovo fora jbte Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Just now, LayupFromTheMidget said: Duh Krisa Vebera zivi Isto im se hvata. To bi bilo to, Kari omasio sedmu tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Brutalan je napad nacrtao Ker, odlican sut je imao Stef Link to comment Share on other sites More sharing options...
127.0.0.1 Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 1 minute ago, medobrundo said: Kari promašio otvoren šut za pobedu. Van Vleet bi pogodio ovo vrv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Svaka cast Torontu na tituli, vise od ovoga se nije moglo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Bravo sjevernjaci, bravoooooo. Cestitke i GS, sampionski su se borili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Zaslužena titula Raptorsa. Ogromna šteta zbog ovoliko povreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Cesitke svima nama koji navijamo za toronto. Ja sam secam kada sam ja poceo da navijam za njih bilo je to veoma davno, evo celih 16 dana su prosla... Cestitke pravim navijacima Toronto valjda ih ima bilo je par na bivsem. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ajde bre sudije, pajseri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Nemoj neko da vas laže da su neki drugi osim Dubsa šampioni. Jedini. Pravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Cak i Kawhi pokazao emocije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 14, 2019 Author Share Posted June 14, 2019 Jebiga. Cestitke Maretu i gospodji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 (edited) Ne bi se lepo proveo, prema svemu viđenom, Toronto, da je Klej ostao do kraja. Kakva šteta, upropaštena utakmica, koja je bila spektakl do tada. Lauri i Lenard nestali u poslednjoj četvrtini, kao i Kari, Van Vleet i Siakam povukli do titule. Green na granici genijalnosti i ludila. Sve dobro što je uradio večeras -- a bilo je dosta toga -- uspeo je da razjebe u poslednjih par minuta. Šteta što nećemo imati priliku da gledamo sedmu sa zdravim Klejom. Neverovatno je igrao dečko. Edited June 14, 2019 by medobrundo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Toronto Raptors 2019 Nba Champions. Kawhi MVP Bravo za Serza, kakve partije u finalu. Pascal MIP Lowry general FVV sjajan sa klupe. Bravo za sve Nurse fenomenalno vodio ekipu, sad je nebitan onaj tajmaut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Teško sranje. Nadao sam se sedmoj, zaslužila je ova serija to, ali povrede se ispriječile. Nadam se da je Klay ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Apsolutno zasluženo. Jbga za povrede, dešavale su se mnogima na putu Warriorsa ka dinastiji. Raptorsi su bili pravi izazivač. Dostojanstveno i proslavljaju ovo, bez pompe i ostalih sranja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ostaje zal sto su i protiv 2.5 igraca na kraju porodili titulu mada stvarno ne bi bilo smisla da se u ovakvom odnosu igra i 7. mec. Ako nista poginuo je Golden State za sve pare, dinastija je gotova ali verovatno ne iz razloga iz kojih su svi mislili. Ako je Klay povredio ACL stvarno nemam predstavu sta ce raditi sledece sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 DAVID OCERUPAO GOLIJATA! North braco, north...! Presamarasmo ove padavicare. Steta za Kleja. Frodo vv srusio Mordor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Bas mi je drago zbog Reptorsa. Bravo! Kavaji nečural born čemp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts