Davidović Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 9 minutes ago, Davidović said: Za sada koliko mi se cini Reptorsi provociraju sut Grina sto nisam ocekivao. Odlican za sada Siakam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 gasol briljira 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Profesor Marc Gasol. Bolja odbrana Stepha na pick igri nego bilo koji navikani atleta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Klay i Steph prodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Doktorska partija Gasola za sada na obe strane. Očigledno je ideja GSW da spreče Kawhia po svaku cenu, pa i po cenu da se ostali razigraju. Odlična odbrana Raptorsa, čim je Steph stao sa učinkom ostalih mogu da žive. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Gasol faktora na oba dijela terena, Lowry fino kontrolise tempo, Danny boy nasao sut. Siakam pegla odlicno. Jos Kawhi da se prikljuci i da se ne glupira sa faulovima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Nije dobro. Mora Stef vise da napada obruc i da tera Gasola da se krece lateralno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Fantastičan Gasol na obje strane terena. Meni izgleda da Kawhi i dalje vuče povrjedu, lijepo se vidi da kod svakog skok šuta lopta ostaje kratka i završava na prvom obruču, čini se da problem nije saniran. Kako sada stoje stvari ovo će biti neizvjesna serija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Bas me zanima kad ce Ker odluciti da igra Stef - Drejmond pnr. Posto ovo sranje sa Lunijem ne radi nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Ne moze debeli Mark, sta kazu strucnjaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Mark je dobio i bakse samo sto to mnogi nisu skontali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Toronto rutinski,iako nema ucinka Kawaia.Steph me opet razocarava.Odo da spavam,ne mogu vise da izdrzim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Dva puta su sudije propustile da sude faul odbrane na Klayu kad je trebalo da pokupi ofanzivni skok. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 14 minutes ago, Davidović said: Za sada koliko mi se cini Reptorsi provociraju sut Grina sto nisam ocekivao. Odlican za sada Siakam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Pa normalno da Kavaj nije uradio nista kad ga udvajaju, ne znam sta ocekujete, zato su i natrpali ostali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 1 minute ago, Bobby Axelrod said: Toronto rutinski,iako nema ucinka Kawaia.Steph me opet razocarava.Odo da spavam,ne mogu vise da izdrzim. Lijepo spavaj,sutra je Ciro i RG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Nick Nurse je iznenadio Kerra jer pokusava da ga pobedi njegovim oruzjem. Toronta ove sezone uopste nije krasila brza igra i prerano zavrsavanje napada. Usli su u trku sa GSW i cinilo mi se da je to od pocetka losa ideja , ali vidim odlicno guraju. Verovatno su i u Voriorsima ocekivali dosta drugaciji Toronto koji iz pozicionog napada pokusava da im nasteti , a dobili su nesto sasvim drugo. Sledece sto bi istakao je sut za tri poena Reptorsa koji su pogodili svaki otvoreni sut , ukoliko budu kaznjavali svaki propust odbrane GSW-a na perimetru blizu su da povedu u seriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Ako ništa, odmah se oslobađa lopte Kawhi kad dođe double team, ne ide glavom kroz zid. Da su uspeli Raptorsi bolje da osiguraju def skok bila bi ozbiljnija razlika. Ali Danny Green, koji je to lik. Promašuje potpuno otvorene trojke al zato pogađa neke nebulozne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Kriterijum sudnjenja totalno favorizuje Toronto sto je normalno, domaci teren i sve ali ne bi bilo na odmet da sviraju ocigledne faulove. Svakako mi je najjace bilo kad Curry ide na loptu na koju Van Vleet ni ne zna gde je i povlaci Stepha za rame ali oni nekako sviraju faul u napadu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 (edited) Pa nije problem sto Kawhi udvajaju nego sto kad ga nisu udvajali se zabijao kao bizon u 3 igraca pod kosem. 2/7 iz igre, 0 asista, 1 izgubljena, 3 faula. Grin moze da ga poducava kosarkaskim elementima, a da ne pricam o Dr. Marku za kog sam pricao da je glavni igrac za Toronto jos u seriji sa Milvokijem kao razigravac a ovde sam i najavljivao da ce od njega zavisiti serija jer ako uspe da bude na terenu i brani Stefa ( sto je 3x fantasticno uspeo) u napadu moze bas da im nanese stetu jer nema ko da ga cuva. Lowry takodje odlican. Deluje da Toronto uzima lagano game 1, mnogo vise raspolozenih igraca u napadu, lagano igraju odbranu gde jure samo Kleja i Stefa a ostale ignorisu. Edited May 31, 2019 by Magia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 ok je Iggy ustopovao Kandzu, gotovo bez neke cesce ispomoci, ali vise je do Kahwija nego do odbrane kao da su mu sipali trankvilizatore u gatorade, nekarakteristicno za njega bira pogresna resenja u napadu, usporen je i sloppy sa loptom mozda je i do te povreda Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 odlicno cuvaju lenarda vidi se da im je on prioritet cak i po cenu da naprave 4 na 3 situaciju za toronto. medjutim cini mi se da ne moze dovoljno da se odlepi od parketa pri skoku. u svakom slucaju odlican rezultat za repse s obzirom na kljakavog kavaja. izgubljene lopte, stara boljka gsw se opet ukazala ali me brinem za njih kad su sposobni za minut dva naprave strasan rezultatski nalet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Just now, riviera said: ali me brinem za njih kad su sposobni za minut dva naprave strasan rezultatski nalet. Nisam siguran koliko je to izvodljivo protiv elitne odbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 2 minutes ago, LordOfTerror said: Kriterijum sudnjenja totalno favorizuje Toronto sto je normalno, domaci teren i sve ali ne bi bilo na odmet da sviraju ocigledne faulove. Svakako mi je najjace bilo kad Curry ide na loptu na koju Van Vleet ni ne zna gde je i povlaci Stepha za rame ali oni nekako sviraju faul u napadu. A pogleda li ti kad je Bugi igrao nogom , a sudije pustile da se dalje igra i otvorili kontru Voriorsima nakon cega je Kuk poentirao uz faul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Pogledaj ti ovo, covek sam omasi kucanje i dobije bacanja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts