delgado Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 26 minutes ago, LordOfTerror said: Ma kako stvari stoje Durantu je verovatno pukao misic. Skoro je proslo mesec dana od povrede a on jos uvek nije poceo nista da trenira. Eventualno vidim da se vraca u nekom scenariju ako budu gubili 0-2 ili ako bude bilo 2-2 pa za taj 5. mec u Torontu ali to je bas sve na dugackom stapu. Durant (calf) is still not taking part in on-court activities and is unlikely to play at the start of the 2019 NBA Finals. Ovo sam nasao samo na ESPN fantaziju. 26 minutes ago, Miki28 said: De si Delgi legendo? Kawhi ovo ono? Evo me Miki, sjebah tetivu juce na basketu... ALi bicu ok za par dana. Gledam Tipsu sada kako pokusava da izbori peti set protiv Dimitrova... Nisam gledao skoro nista od ove serije osim malo na preskoke kad ukljucim, partijalo se, ali sreca tu je nbafullhd pa cu uzivati u 4 pobede mog Toronta, sve cu lepo da odgledam od g3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 (edited) Slazem se. Ovo je vec svojevrsno cudo sto su napravili, toliko su cekali Cousinsa i na kraju ostati bez njega i Duranta je preozbiljan udarac. Dosli su do toga im startuje Bogut koji je dosao u USA sa turistickom vizom i Mekini... Edit: Inace trebati dodati kakva je sramota sto Durant ni ne dolazi na utakmice Warriorsa, sto vise govori o njemu kao coveku... Edited May 26, 2019 by LordOfTerror 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 26 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Imam osecaj da je KD odigrao svoj poslednji mec u dresu Dubsa. To bi bilo bas cool. Jos da GS izgubi u finalu bez njega i jackpot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Ja sam utiska da ćemo svi biti razočarani nedostatkom neizvjesnosti u finalu. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Jok,fasciniran sam koliko svi,ukljucujuci i retardirane medije of USA,podcenjuju Toronto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Boogie je defanzivno rupcaga. Biće problem za Gsw, ako ofanzivno ne bude imao impact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 16 minutes ago, Shonewizard said: Ja sam utiska da ćemo svi biti razočarani nedostatkom neizvjesnosti u finalu. 😁 Pa uzece GS bar 1 ili 2 utakmice. Nece to lako Toronto rijesit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 U duhu starog foruma, zumbule da ima i neka korist i od tebe stavi lepo anketu da se iskopaju rovovi izmedju prave strane (sever) i bestidne bandwagonere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Loonie sasvim korektno igra ceo PO. Ako neko ume da iskoristi centre i nađe im pravu ulogu u ovom timu GSW-a to je Kerr.Setimo se JaVale McGee-a prve zvezde Shaqtin a fool, cela američka javnost se sordala sa njim a on napravio ogromne probleme LBJ-u u switchevima i bio izuzetno koristan sa obe strane terena. A tu je i Bogut, role player petica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 56 minutes ago, Miki28 said: To bi bilo bas cool. Jos da GS izgubi u finalu bez njega i jackpot Ja bih voleo da GS dobije. Koji ce to biti rat u najavi izmedju Durenta i tviterasa. 😄 Durent legacy ⬇️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Navijam za Kandzu, ali mi je win win situacija Ko God uzeo titulu izmedju Raptorsa i Durantless Warriorsa. Ako GS uzme titulu bez KD-a, biće to udarac na EasyMoneySniper-ov legacy, pa će biti burno leto i na društvenim mrežama i na FA marketu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 igrace durant 100% sam siguran Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Ako bi nekim cudom mogao da uzme Toronto, a da igra Durant. To bi bio idealan scenario 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 igrace durant 100% sam siguran I ja mislim, možda propusti eventualno prvu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 valjda su vece sanse Toronta ako zaigra poludistanca trol sto je svratio da se ogrebe za Stefove titule? upropastice idilicni flow kojim su satrali strasne Blejzerse 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Banujte ga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 8 hours ago, Miki28 said: Godinu dana ali kakvih godinu dana. Finale NBA lige i to krvavim putem protiv bas jakih ekipa. Sad slijedi najtezi test Pa ovo je istok, kakvo slavlje Lebron je sa slabijim Kavsima dolazio do finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 22 minutes ago, Zvezdinho said: Banujte ga. Jedna od najsladjih pobjeda. 5 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Pa ovo je istok, kakvo slavlje Lebron je sa slabijim Kavsima dolazio do finala. A isto tako na istoku nije imao ovakvu konkurenciju zadnjih godina kao sto su Fila i Milvoki ove godine. Jedino mi pada na pamet Indijana iz vremena Majamija Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 (edited) A on mucenik samo otisao u finaliste istoka. Bas ono istorijski uspeh posle proseravanja kako je istok sranje cele sezone istok je nikad jaci bas zato sto je otisao Lebron pa su gurnuli all inove Edited May 26, 2019 by LayupFromTheMidget 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Shaq imao saigraca u finalima od 84 do danas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 48 minutes ago, Jerotije Pantic said: Shaq imao saigraca u finalima od 84 do danas. U moru kretenskih USA stats trackera ovo je bas vauuuu podatak. Mozda jedan od retkih rekorda koji nikad nece biti oboren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 26, 2019 Author Share Posted May 26, 2019 3 hours ago, LayupFromTheMidget said: U duhu starog foruma, zumbule da ima i neka korist i od tebe stavi lepo anketu da se iskopaju rovovi izmedju prave strane (sever) i bestidne bandwagonere. Izvolite, momci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Sa ili bez Duranta, GS ovo uzima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 <<<<<--------------------------------------- I red je da nastavimo jos 1 tradiciju, finalni avatari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts