Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted
Just now, Stex said:

sad je jedno sigurno, Harden prsten osvojiti nece pa da igra jos 150 godina

Ajde sto Harden nece ali brkata budala deluje kao je ovo kap koja je prelila casu i ide sebi da prekrati muke.

• Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted
Just now, Threekola said:

Gerald totalno uništio momentum raketa sa onim zabadanjem 1vs3 i od tad kreće serija Gs i to je ćao đaci

To je i neko moje razmisljanje. +7, kontra, Taker ne uzima otvorenu trojku, Gerald se zabija i promasuje i ode sve u ..

Mada, da se ne lazemo, nije HOU ona ekipa od prosle godine, fali tu Ariza, fali bolji CP3 (veceras samo odigrao dostojno proslogodisnje serije) itakoto, ali GS je prosto premocna i sampionska ekipa. Iggy je ponovo sabio, Dray odigrao fantasticnu odbranu, stari Luni odigrao tekmu karijere a Splash Brothers su samo dovrsili posao.

Ostaje Djanis kao zadnja nada 😄

• Like 3
Posted

Treba istaci da je Kerr ovaj mec vodio kao all time great.

Pogodio je sve rotacije, startovanje sa Bogutom pun pogodak. bas je oducio brkatog Pringles od kosarke...

• Like 1
Posted

Mnogo bolji trener je Kerr od Mike.

Ubacio je sve sta ima u mix -> Cooka, Jerebka, Mekinija, Lunija, kombinovao postave, dok se Mika ogranicio na svoje veterane i nije pustio ni Hausa, ni Farida (mada kao ima neku povredu?) , izbacio je Pola u kljucnom trenutku i pustio Hardena da usere tekmu.

Slicna prica kao pre 2 godine u G6 kada nije igrao Kawhi i Spursi su ih nasamarali u Tojota centru. End of en era za Rakete, rekao bih.

• Like 2
Posted (edited)

Ovo je bas ekser u glavu Houstonu. Sdruge strane kakva srcanost, timski duh i sjajna kosarka. Mora se izdvojiti Looney koji je odigrao sjajan mec. Iggy, Klay, Dray standardica, i tek u drugom poluvremenu Steph ali vrijedilo ga je cekati. Potpuno zasluzeno. 

Edited by nemanjau5
  • Like 1
Posted
7 minutes ago, delgado said:

To je i neko moje razmisljanje. +7, kontra, Taker ne uzima otvorenu trojku, Gerald se zabija i promasuje i ode sve u ..

Mada, da se ne lazemo, nije HOU ona ekipa od prosle godine, fali tu Ariza, fali bolji CP3 (veceras samo odigrao dostojno proslogodisnje serije) itakoto, ali GS je prosto premocna i sampionska ekipa. Iggy je ponovo sabio, Dray odigrao fantasticnu odbranu, stari Luni odigrao tekmu karijere a Splash Brothers su samo dovrsili posao.

Ostaje Djanis kao zadnja nada 😄

Zadnja nada Djanis i Bruuuče poludi

Posted (edited)

Harden ocigledno nije pobjednik. Opet negdje sam osjecao zadnjih par minuta kako nece preuzeti utakmicu i staviti tacku na istu sa autoritetom. Stef je iz onakvog kanala kao razmazan od neke droge dosao i stavio 33p i rijesio utakmicu. Na kraju krajeva Harden je fulao 5 slobodnih bacanja sto je i konacna razlika utakmice.

Edited by nemanjau5
Posted
5 minutes ago, LordOfTerror said:

Jel moze sada  barem da se odbaci teza kako bi ove 2 djanare izbacile GS prosle sezone da se nije povredio ljuti mapetovac? :default_coffee:

Moze. Iguadala je dokazao da bi serija bila resena i ranije da se on nije povredio, a posle je u finalu objasnio Klivlendu neke stvari.

Definitivno kada uzimamo Stepha, Klaya, Draya i Duranta kao big4 i okosnicu najboljeg tima ikad, moramo imati u vidu i Iguadalu kao petog clana Hampton's five.

Btw, koliko su smesne sad one liste 1-15 igraca gde su razni KrisPolovi, Hardeni, PolDzordzovi ispred Lebrona. Mogu da prihvatim da su ove sezone samo Giannis/Durant/Kawhi ispred i toeto.

• Like 3
Posted

Valjda ce negde da se pojavi podatak koliko puta su udvojili Stefa na celoj tekmi. Cisto da se vidi koliko je njegov impakt na igru veci od samog skoringa i odakle Iguodali prostora da opali 8 otvorenih trica.

Igi kao u finalu 2015. iskoristio apsolutno sve sto mu je dato, neverovatan igrac i pobednik. Klej odrzao ekipu u prvom dok je bilo napeto. Ceo tim je odigrao dobro, nema sta mnogo da se prica o tome, cak je i Bogut imao dobru rolu.

Livingston se vratio par godina unazad i to je mozda i bio kljuc ovde.

Posted
10 minutes ago, SunZero said:

gde si bio battleborne kad je bio niko :classic_biggrin:

On meni čežnju, ja njemu tough love. To je recept za true pasiju.

4 minutes ago, delgado said:

Moze. Iguadala je dokazao da bi serija bila resena i ranije da se on nije povredio, a posle je u finalu objasnio Klivlendu neke stvari.

Definitivno kada uzimamo Stepha, Klaya, Draya i Duranta kao big4 i okosnicu najboljeg tima ikad, moramo imati u vidu i Iguadalu kao petog clana Hampton's five.

Btw, koliko su smesne sad one liste 1-15 igraca gde su razni KrisPolovi, Hardeni, PolDzordzovi ispred Lebrona. Mogu da prihvatim da su ove sezone samo Giannis/Durant/Kawhi ispred i toeto.

Svakako je Lebron barem top5 u ligi...

On, Kat, Kemba, Trae Luka/Fox/Booker.

Posted

strasan je bio Iggy, meni je heroj i ismevani Looney, kakve 2 partije je izvukao, frontcourt matchup je ipak bio najveca sansa Hjustona i onda jeda kesa od igraca ovako posprda prehajpovanog Clinta

sto kaze Delgi, end of an era za Roketse, 2 velike prilike su propustili a CP3-ijev ugovor tek ulazi u malignu fazu

• Like 1