Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted
  On 5/7/2019 at 1:33 AM, LayupFromTheMidget said:

Nemam pojma odakle Janisu 39 poena uopste nije tako izgledalo

Expand  

Primetio sam da postoji velika razlika u tome koliko je dominacija igraca na tekmi primetna u zavisnosti od toga kako se postizu poeni.

Ako spamujes midrange kao Kawhi i Durant, svi ce biti odusevljeni i delovace kao da si sam dobio protivnika. Takodje, ako se Curry zapali na 3-4 minuta, delovace isto. Ali ako celu tekmu postizes poene na sve moguce nacine, cak i kao roll-man u pnr, ako dosta ides na liniju za bacanja i postizes vecinu poena u reketu, to ce uvek delovati kao tihi i neprimetni poeni.

Evo covek je veceras odigrao fenomenalnu tekmu, pored ovih uber-efikasnih 39 poena bio je fantastican u odbrani, vec dugo je uz Drejmonda najbolji help-defender u ligi. Ali ponovo, bez gledanja u statse niko ne bi stekao utisak da je ovo Kawhi - KD nivo dominacije iz prethodnih tekmi.

• Like 3
Posted

Izgleda da je Milvoki mnogo ozbiljnija ekipa nego što se misli. Čak mi je zaličilo da su ovo lagano odradili u drugom poluvremenu, uz činjenicu da su im Celtics-i u tome nesebično pomogli. Janis porobio, strašne brojke na kraju sakupio. :thumbsup:  Kyrie totalno razočarao. Nije gotovo, imaju Kelti priliku da se iskupe - samo je ta prilika na dugačkom štapu.

Malo istrgnuto iz konteksta (drugačija hijerarhija i usage), ali ovako se kretao PER i procenat uzetih šuteva za tri poena u odnosu na ukupan broj šuteva iz igre Brook-a Lopeza tokom karijere. Ne bi se reklo da je ovaj tip igre za njega efikasniji :kece:

Brook Lopez.jpg

• Like 3
Posted (edited)

Свиђа  ми се како Капела након одмотавања аутоматски гледа ка корнеру. Лијепо игра Хјустон кад Харден погађа ове тројке, доста се опција отвара

и након поста 4 посједа најгрђа могућа.

Edited by Big Ticket
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...