Kooineeperk Posted August 28 Posted August 28 Coco stradao na fudbalu za ono sto je na kosarci kao "dobar dan".
Don Dusko Posted Sunday at 07:06 PM Posted Sunday at 07:06 PM 31 minutes ago, djole0504 said: Bravo cigani! Zaslužuje degenerik ovo! Trajno Nek se forumas vrati na delije.net i tamo hvali bacanje topovskih udara na Stojkovica. Na ovom forumu to ne prolazi. 4
Kooineeperk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago On 9/28/2025 at 9:06 PM, Don Dusko said: Trajno Nek se forumas vrati na delije.net i tamo hvali bacanje topovskih udara na Stojkovica. Na ovom forumu to ne prolazi. Ahahahahaa evo, mnogo sam zalostan 😄 Ovo je onaj lik sa kosarke sto je djonom krenuo na mene u svom drugom-trecem postu, tako nesto. Po nastupu se odmah videlo da je neki sipkas. 😄
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 hours ago, tsva said: Ne gleda taj utakmice. On se javi oo defaultu. Kao svaki valjani bot Za Porto najbolje moguce ispalo. Odmorili igrace i rutinski cekali na kraju da nas prelome jer dobre ekipe nadju nacin da pobede a lose da izgube kao sto je prosli vikend Kragujevac bezveze izgubio na Marakani 7 dana - post je upucen Markossu koji je svakako jedan od najkorektnijih forumasa ovde.
Small Owl Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nije mi bilo jasno kome je upućen njegov post, nelogično mi je da se odnosilo na @Markoss, čovjek je jedan od najnormalnijih ovdje.
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne pratite/ne čitate forum (ovaj i stari) dovoljno pažljivo ili dovoljno dugo..imaju njih dvojica neki rant između sebe..ili jedan prema drugome..kako god.. Edited 2 hours ago by Drug Crni slovo
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 hours ago, Small Owl said: Nije mi bilo jasno kome je upućen njegov post, nelogično mi je da se odnosilo na @Markoss, čovjek je jedan od najnormalnijih ovdje. Evo ti ceo niz: 21 hours ago, Markoss said: Gde je Seol stajao kod primljenog gola? Bukvalno ga ona dalja kamera nije hvatala? Gledao tiktokove kod aut linije? 21 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: “ Skupio ” u sredini, na kraju bio prvi iza strelca gola. 19 hours ago, tsva said: Ne gleda taj utakmice. On se javi oo defaultu. Kao svaki valjani bot Za Porto najbolje moguce ispalo. Odmorili igrace i rutinski cekali na kraju da nas prelome jer dobre ekipe nadju nacin da pobede a lose da izgube kao sto je prosli vikend Kragujevac bezveze izgubio na Marakani
dzoneee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Само да се насмејем на warn који сам добио од @Don Dusko 😅 Капирам да бих исто добио и за постове који на исти начин таргетирају рецимо неки Реал Мадрид, Манчестер Сити или Бајерн уместо Црвене Звезде 😒 У принципу заиста ме баш брига и за банове а камоли упозорења али најискреније. Мислим ок ту сам пишем слабо, с времена на време, углавном када је нека репрезентативна текма или ето кад Звезда пукне у Европи 😄 А јебига шта ћу, јаче од мене.. али оно нисам шунтав толико да не видим да је форум претежно Звездашки.. довољно говори активност на теми о Звезди и на осталим... мада реално и Звезда има највећу фан базу у земљи што јес јес.. и да ме брига и мало за то пазио бих како пишем о њеном величанству и најсрБскијем клубу у држави 😄 Но warn је смешан друштво, али реално. 😄 Ајде да сам вређао неког, ајде да сам псовао.. само написао да ми је клуб одвратан и одговорио Маркосу на ја мислим коректан начин с обзиром да се он ухватио за граматику... иначе баш би му то запало за око да је пост био о хвалоспеву Зведине игре на Драгау 😁 Но што се тиче моје форумске судбине можда би боље било Звезди да добије Брагу у следећој иначе ко зна... 😄 За крај могу ја добити и 17 банова и упозорења... ништа то неће утицати на крајње исходе Звездиних мечева у Европи који се мање више неће мењати превише у односу на ово сада. 😉
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisi ti dobio warn bez razloga, jasno je da je ovo forum gde prisustvuju Zvezdasi i Partizanovci i da je neko ko je deklarativno grobar ili delija napisao nesto slicno za suprotni tabor, sta mislis sta bi bilo?Jos si dosao na kraju meca kad su svi emotivno ranjivi i napises post za koji si dobio warn, dobro pa te neko nije iznapusavao pride. Samo si upozoren da to ne radis ili da smanjis. Sad da li ce Zvezda gubiti ne bi trebalo da utice na tvoje pisanje ovde i nacin na koji pises. 1
Recommended Posts