Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neću ništa da kažem, da ne ureknem (ovo mi je drugi po redu forum u koji se useljavam), ali nam svima želim dobru atmosferu na forumu.

P.S. Ako bi mogla Politika da se stavi iznad Društva, kako je i red. 😉  

• Like 4
Posted

Ja se taman registrovao tamo kad ga ono ugasiste 😄

Nadam se da necete tako brzo i ovaj hahaha 😄 

Velike pohvale za brzu reakciju i koliko vidim forum izgleda odlicno, jos vremenom par detalja da se sredi i to bi bilo to. 😄 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Jebem li ga, mozda je malo i glupo sto prvi post ovde krecem psovkom, ali mislim da je za nekog ko je tek pre 10 minuta saznao za gasenje starog foruma ovo sasvim pristojan pocetak.

Razmisljam kako je zapravo od jednog trenutka u kojem ,dok jos nisam bio clan starog foruma, gde je bilo jace od mene da se registrujem i odgovorim na necij upis doslo do toga da od kad sam video vest da se stari forum gasi osecam neku kao prazninu u sebi.. Dosta cudno.. 

Sta je sve proslo kroz stari forum, nadam se da ce se druzenje nastaviti i ovde i da ce biti dobra posecenost forumu, hvala svima koji su omogucili da ostanemo zajedno (gej stop) 😀

Grota je da stari topici sa onog foruma odu u zaborav ipak se tu na neki nacin pisala istorija, koliko su samo ti topici videli Milicica,Munforda,Teodosica,Krasica........ Pa ona legendarna otvaranja topika (pricam o Zvezdinim zato sto sam na njima uglavnom), pa neprikosnoveni Liske i njegova "velika borba" za prvu postavu naseg tima....

• Like 2
Posted

De ste deco moja.

Imate dole predloge i kritike, pa da resavamo probleme u hodu ako ih ima.

Slusamo vox populi 😉 

mada smo vecinu stvari mi vec izvecali i dogovorili se.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Crni Bombarder said:

Jel ti otvaras Novakovu temu? :classic_biggrin:

Uh, tesko mi da pisem sastave. Ali mozda ti da kopiras onaj tvoj uvod za Filipa, steta da ostane izgubljen.

Posted
2 minutes ago, wwww said:

Uh, tesko mi da pisem sastave. Ali mozda ti da kopiras onaj tvoj uvod za Filipa, steta da ostane izgubljen.

Dodji na tenis. Tamo cemo nastaviti razgovor,a zoe je i pojasnila neke stvari. 

Posted

Moram da pohvalim izgled i funkcionalnost novog foruma, sa mobile sam se lagano registrovao, u Safari brauzeru radi fantasticno sve(i stari sam tako koristio, nikad nisam imao one aplikacije, a 95% vremena sam preko fona ulogovan), SVAKA CAST! 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

dobar dan dobri ljudi, evo i mene :classic_biggrin:

necu biti originalan, ali to ne umanjuje potrebu da se zahvalim ekipi koja je zalegla da se ovo desi - hvala svima

• Like 3
Posted

Sretan novi pocetak, forum izgleda odlicno. 

Hoce li biti mjesta za neki kulinarski dio?

🙂

• Like 7