wwww Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Zene su makar zavrsile meceve i to u regularnim uslovima. I tako osigurale turniru da ce se sutra igrati finale (to je bila filozofija sveg ovog, kako se meni cini). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Upravo tako, sve je uradjeno da se finale igra u subotu, po svaku cenu. Bacanje na sporedne terene i igranje ranim jutrom je za cilj imalo da se u subotu to zavrsi, pa da se svi posvete onome sto je bitno . @alcesta Mislio sam na finale zena, upravo ovo sto je i wwww napisala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Nisam siguran koliko je pouzdana informacija ali procitah da ce se mecevi iz Laver Cupa racunati za H2H i ne samo to vec ce se mecevi iz prethodna dva izdanja racunati u H2H. Koji fail i obezvredjivanje zvanicnih ATP turnira. Bukvalno ne znam kada sam cuo gluplju odluku, naravno ako je istina ,a ne neki trac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Sramotna odluka... bukvalno pisanje po svima ali kad znamo ko je sve ukljucen u organizaciju tog eventa sve je mnogo jasnije. Ali dobro, da se povuce ova trojka pa ce se ovaj dosadni sport i vratiti u svoju nebitnost u narednim decenijama a prava prenosa raznih kupova ce se dobijati gratis uz kupljena prava neke turske serije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Bilo je jasno da se nesto slicno moglo ocekivati nakon nedavne objave ATPa da je sklopio Ugovor sa LC po kome on postaje deo ATPa , da mu ustupa/prodaje deo svojih resursa , kao sto su sudije. zvanicni fizioterapeuti ATPa, deo tehnologije S.Fraser iz londonskog The Timesa je juce pisao u The Slice odeljku/subscribe/ da je zvanicno lice iz ATP potvrdilo navode. .Prvobitno se mislilo da je greska na sajtu kada pojavio h2h izmedju Nadala i Isnera u kome John ima jednu pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 15, 2019 Author Share Posted June 15, 2019 Katastrofa. Dobro bi bilo da se i bekstvo iz Londona 2014. racuna u H2H onda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Katastrofa. Dobro bi bilo da se i bekstvo iz Londona 2014. racuna u H2H onda. Pa znas kad cu sledeci put da pomazem oko rekorda [emoji19] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 I Rima 2019.🤔 Mislim da je h2h ovde manje bitan vec broj pobeda , osvojenih titula.. Connors je isuvise dugo vlasnik rekorda a i on je igrao mnogobrojne manje znacajne turnire.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 I ta "titula" ulazi u broj osvojenih titula igraca? WTF? Onda izjednacite sve egzibigije, realno ozbiljniji tenis se igra na Kooyongu i Boodlesu jer je neposredno pred pocetak sezone/slema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Ne tvrdim , ali od necega se mora krenuti. Ko je pre dve tri godine kada je poceo da se odrzava mogao pretposaviti da ce ovo desiti, vrv malo ko sem menadzerskog tima LC.. Aktuelna su razna zezanja na snm koje sve egzibicione meceve treba racunati u h2h. koje exo proglasiti Slamovima😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Ne moze LC da udje u broj titula kad je timsko takmicenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Ne racuna se ni DC ali se svakako pominje u CVu igraca Kako se cini neutralnom posmatracu,ovo sa h2h za sada, vise nego jasna poruka, istorija se moze prepravljati , ako bude potrebe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Smesno je sto su ubacili h2h, ali opet h2h je najmanje bitna stavka.Ali sve zavisi sta su planirali sa LC, cim je postao deo atp toura, imaju oni ozbiljnije planove i ovo je samo pocetak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 jedan oftopeech gde je @wwww ... je l' i ona upala u isti vagon sa @Goga64? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 On 6/15/2019 at 6:12 PM, Keira said: ... h2h ovde manje bitan vec broj pobeda , osvojenih titula.. Connors je isuvise dugo vlasnik rekorda a i on je igrao mnogobrojne manje znacajne turnire.. https://www.tennismagazin.de/news/roger-federer-jimmy-connors-rekord-atp-laver-cup/ U sustini u teniskim medijima malo se pise o ovom presedanu za sada, bez namere da se sagleda i sira slika , uticaj na buducnost takmicenja na Touru, niti eventualno preispita odluka ATP . Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Koga jos boli dupe za H2H, o cemu vi raspravljate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Ne mogu da se setim, je li se h2h iz Hopman kupa računao u zvanični skor ili nije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Ne HC je od pre par godina ITF takmicenje , ni sada na ATP sajtu nema , od ove godine , niti od ranijih godina. LC je postao deo ATP pre mesec ili dva..Format je drugaciji u odnosu na postojeci, odlucujuci set je super TB h2h je bitan u smislu racunanja w/l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Ocigledno mnogobrojni problemi nakon godina idealnog statusa quo izlaze na videlo. Deluje da je potrebno veliko spremanje. Nezavisna upravljacka tela /oba/ i Unija igraca bi mogli biti platforma da se korupcija iskoreni. https://www.theguardian.com/sport/2019/jun/18/feliciano-lopez-wimbledon-match-fixing-allegations Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Na krstarenju s familijom ( imam i ja dušu) Najiskrenije ... laknulo mi je! [emoji3]Ne samo sto si se provodila na otvorenom morETu - i to mi je drago - vec sto te nismo, tacnije sto te ovaj pdf nije izgubio. :)Ne znam sta i cije skrabanje je teta Gocu pogodilo pa je digla ruke od pisanja, to sam propustio, ali ne i njen poslednji upis, pa sam pomislio na konto istog, da si mozda i ti izgubila strpljenje i digla ruke, kao sto si cini mi se vec jednom pri samom kraju starog foruma uradila?U svakom slucaju, welcome back, pa da i #16 pojurimo, proslavimo i zajedno iskomentarisemo. [emoji6] 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 https://tennis.life/2019/06/28/weller-evans-elected-finish-gimelstob-term-player-council/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 https://www.gq-magazine.co.uk/article/john-mcenroe-interview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 polse jucerasnjeg glasanja za taj savet, Haase i Valverdu su dali ostavke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 i Dzejmi Marej, to se upravo sad pojavilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts