Skyglider Posted July 26, 2019 Author Share Posted July 26, 2019 Iskreno, posto je ostalo jos tri mesta u ovoj nasoj prvoj ligi, razmisljam da pozovem jos tri tradicionalna clana, tipa Steva i onda da ta liga bude zatvorena, to jest, da se u nju ulazi samo ako neko odustane. Jer prosle godine smo imali situaciju da je usao nekav D-Wade, koji je na pola sezone batalio da igra i da namesta roster, a recimo pre toga je pravo da igra izgubio Steva, koji je sa nama bio od pocetka, tj. od 2010. godine i uvek redovno ispunjavao svoje obaveze Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 12 minutes ago, Skyglider said: Iskreno, posto je ostalo jos tri mesta u ovoj nasoj prvoj ligi, razmisljam da pozovem jos tri tradicionalna clana, tipa Steva i onda da ta liga bude zatvorena, to jest, da se u nju ulazi samo ako neko odustane. Jer prosle godine smo imali situaciju da je usao nekav D-Wade, koji je na pola sezone batalio da igra i da namesta roster, a recimo pre toga je pravo da igra izgubio Steva, koji je sa nama bio od pocetka, tj. od 2010. godine i uvek redovno ispunjavao svoje obaveze Kapiram tvoje razmišljanje, jer je stvarno zanimljivo igrati ligu sa starim članovima, jer su se stvorila raznorazna rivalstva i anekdote, koje ligi daju poseban čar. D-Wade jeste usrao stvar, ali mislim da ne treba sad kažnjavati ostale zbog toga. Siguran sam da ima pravih ljubitelja fantasya koji bi ispoštovali igranje u prvoj ligi kako treba. Tako da sam ja zato da ostavimo taj dogovor o prohodnosti iz druge lige u prvu. Kompromis između ove dve opcije bi mogao da bude wildcard. Recimo ako neko odustane, mesto ne zauzima sledeči po redu iz druge lige, nego učesnici prve lige glasaju o tome ko če zauzeti upražnjeno mesto. Što se tiče bodovanja, o kojem ste pričali predhodnih dana, Ja tu nebi menjao ništa. Na ovoj način igramo več jako duko i navikli smo na ligu ovakva kakva jeste. Eventualno to sa defanzivnim igračama po poziciji, ako se može srediti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Ja nisam za zatvorenu ligu. Ima vise nego dovoljno aktivnih i proverenih forumasa/igraca, koji mogu nastaviti. Mislim da je sad najveci izazov skupiti dovoljno igraca za drugu ligu. Neka se krene od 8, pa ako se moze ici na vise, jos bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 E kasnim malo ali tu sam, izbacio me Xpert iz PO na user prošle godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Sad vidim da sezona krece 5.9. ja sam mislio da je nedelju kasnije Ja se sa letovanja vracam 2.9. cenim da nema sanse da draft bude 3. uvece? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Uključiš autopick i voila. Pa ja sam tu a kontam da uključim autopick, sigurno neće draftovati lošije od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Prosle god sam odlicno draftovao, a i u suprotnom ne bi dolazilo u obzir, sta god da se desi da ja budem odgovoran Nema veze, snaci cu se preko app verovatno, mada je dosta nepreglednija od kompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 (edited) Ajmo jednu pomoć prijatelja. Deset igrača, 1 PPR, 2WR+2RB+1TE+1FLEx....Trojica keepera iz prošle sezone. Barkley i Hopkins su no brainer-i. Traži se treći. Potencijalni kandidati: Tyreek Hill, Dalvin Cook, Tarik Cohen. Deshaun Watson Edited July 28, 2019 by Yi Sun Shin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 (edited) Cook Edited July 28, 2019 by Bobby Axelrod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Ko je komesar u suicidu? To obavezno obnoviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 28, 2019 Author Share Posted July 28, 2019 7 hours ago, Romantik said: Ko je komesar u suicidu? To obavezno obnoviti. Ja sam. Naravno da cemo da obnovimo, zasto ne bi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Nisam ni ja za zatvaranje lige, i to sto sam bio medju ostecenijima nekorektnim vodjenjem ekipe D-Wade. Mozda samo da se postavi dodatni uslov da svi koji igraju prvu svoju sezonu u prvoj ligi moraju da obezbede co-ownera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 On 7/28/2019 at 12:00 PM, Yi Sun Shin said: Ajmo jednu pomoć prijatelja. Deset igrača, 1 PPR, 2WR+2RB+1TE+1FLEx....Trojica keepera iz prošle sezone. Barkley i Hopkins su no brainer-i. Traži se treći. Potencijalni kandidati: Tyreek Hill, Dalvin Cook, Tarik Cohen. Deshaun Watson Tko su dostupni igrači? U vakuumu Hill, ali lako moguće da je više dostupnih WRs nego RBs pa zato i Cook možda nije loš izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Oce li bit mjesta na kraju da znam sto mi je cinjeti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 (edited) Koliko vidim, ima 11 ucesnika u ligi. Nedostaje jos 3. U ligi su: Sky, L' imperatore, Ridjis, Boki, Lavrnja, Gaga, NBK, Kolbas, Romantik, Lineker i Xpert. Prijavljeni da zele igrati: Twister, Larry(Felipe), Ikac, San Epifanio, Karipesic, Elias, Sharp (pobednik druge lige), Djole. Trebalo bi da se dogovorimo, kako cemo. P.S. Imanuel Kant, pobednik lige, se nije jos prijavio? Jurgen, Steva... se takodje nisu javili. Edited August 1, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Ma igrace Kant sigurno. A ima nas vidim i i za ligu 2 lagano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Igram i ja, u kojoj god da sam ligi, računajte na mene 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Ajd malo da se poslozimo i podsetimo prosle sezone :) ko je 14. koji fali za A ligu (Kant, Sharp su 12 i 13)? Neko iz A, ili drugi iz B lige? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 14. je lik koji nije postavljao ekipu, tako da on otpada iz svih kombinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Na starom topiku II lige je Nervozni poštar (ne znam da li je na novom forumu i pod kojim nikom) najavljivao učešće, a i Zetterberg je najavio mogućnost da neće biti dostupan u avgustu, a da bi svakako igrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 3 hours ago, nlavrnja said: Ajd malo da se poslozimo i podsetimo prosle sezone 🙂 ko je 14. koji fali za A ligu (Kant, Sharp su 12 i 13)? Neko iz A, ili drugi iz B lige? Pored Sharpa, iz II lige se kvalifikovao i Elias. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 (edited) 5 hours ago, nlavrnja said: Ajd malo da se poslozimo i podsetimo prosle sezone 🙂 ko je 14. koji fali za A ligu (Kant, Sharp su 12 i 13)? Neko iz A, ili drugi iz B lige? Djole je bio clan prve lige i igrao plejof. Al nije daleko dogurao. Treba da vidimo, ko je jos ispao iz prve lige, pored D-Wadea, koji je izbacen. Evo sad vidim - Lineker je bio taj. Edited August 2, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 (edited) Ja još čekam pozivnicu od Sky-a pa da podučim ovu neznalicu iznad btw vidim da vam nešto ne valja računica... Lineker je valjda ispao u B ligu, sad sam prelistao topik sa prošlog foruma? Edited August 2, 2019 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Jos da sem A i B lige napravite neku ligu za Rookie-je 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Ja sam da popunimo A ligu sa Kantom, Djoletom, Sharpom i Eliasom, a da se Lineker prebaci u B ligu (ako se Kant javi). @anfield Nema potrebe za rookie ligom. Lepo krenes u B ligi i lagano ucis. Mi igramo na https://sports.yahoo.com/fantasy/ Tu imas i probne (mock) draftove, gde mozes vezbati. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts