fancy Posted April 29 Share Posted April 29 (edited) On 4/27/2024 at 11:12 PM, Fat Zadd said: Kopija Li-Ninga Meni su ti kineski modeli manje vise svi isti ( za "udobnost" ne znam). Od nekoga ko je 10 godina ekskluzivni Nike korisnik i ko zadnjih 5 godina odigra preko 40 utakmica po sezoni sa pripadajućim svakodnevnim treninzima (nekad i X2) veruj na reč da su Anta KT8 patike kojima nije bilo potrebno uhodavanje i nošenje rezervnih, starih, na prvi trening. No, kakogod, danas, u direktnom probanju pred kupovinu novih Lebron Zoom NxxtGen AMPD i KT9, Anta je počistio patos Lebronkama... KT9 je patika, kao i KT8, koju kad obuješ imaš osećaj da je nosiš već mesecima. Sve u svemu, Rocco 🐶 🦴 je stigao kući, slike idu kad se vratimo iz gradske bleje 3 sata kasnije: Edited April 30 by fancy * slike * Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 29 Share Posted April 29 On 4/8/2024 at 5:55 PM, alpaka Bereta Sida said: 13.04 Nike ponovo izbacuje Kobe 4, meni licno najljepsa kosarkaska patika ikad. https://www.nike.com/at/en/launch/t/kobe-4-protro-philly-basketball-shoes-na Kobe najlepse. Ikada. Ali ove. Inace pre neki dan obukao Mamba Instict, bio u neko branje sremusa, pa reko ajde da izbunarim neke stare paticke sto imam kod mojih kuci. Epska patika. Mnogo je volim. _____________ Inace kad smo kod patika, malo offtopic, video sam da je New Balance krenuo da proizvodi kosarkaske gilje. Kakve su? Ja imam lifestyle ovakve. Sa dizajnom oni trenutno kidaju, imaju zilion lepih modela. Ali su u poredjenju sa Asics-om, okovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 1 Author Share Posted May 1 Ne znam, meni su new balance dosta ružne i bezlične patike, nemam pojma kakve su ove za basket. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 17 Author Share Posted September 17 De'aaron Fox je dobio svoj signature model of Curry brenda (ćerka firma Under armour), izgledaju dosta...kineski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 17 Share Posted September 17 (edited) Mali dobio pre 2 meseca, dok još nisu izašle u ovoj boji: Li Ning BadFive 4 Kaže da su neverovatno dobre, lagane na nozi, jezivo dobar grip na parketu, čak i neobrisanom, udobne i bogato postavljene. Nismo nikad čuli za taj brend, al pojavio se lik na onoj trenerskoj klinici u junu u Pioniru, pa podelio košarkašima demonstratorima nekoliko pari za reklamu. Dobar potez, iako kod nas zvanično nema dilera tih patika. Edited September 17 by fancy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted September 17 Share Posted September 17 Li-Ning nije nepoznat brend, bio je i Dvejn Vejd njihovo zaštitno lice a kod nas je bilo patika u Đaku dugi niz godina... Posedovao sam jedan par oko 2010 godine, nisu mi se baš pokazale najbolje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 17 Share Posted September 17 Koliko se sećam, teniserka Jelena Janković je takođe nosila njihovu opremu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 17 Author Share Posted September 17 Li Ning je bukvalno najpoznatiji kineski brend sportske opreme. Inače ta Way of Wade linija nikad nije dospela na naše (a možda ni evropsko) tržište a bilo je tu odličnih modela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 18 Share Posted September 18 Od Kineza samo Antu priznajem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 18 Share Posted September 18 Dobra Anta, dobra. KT8 I KT9 su vrhunske, provereno. Ali je i ovaj Li Ning BadFive 4 model top. To kažu svi koji ih trenutno ozbiljno troše (a nekad bili Nike-only "manekeni" ). Napreduju i Kinezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 18 Author Share Posted September 18 Nisam nikad nosio kineze pa ne znam kakvi su što se performansa tiče a i dizajnom mi se malo šta tu sviđa osim Kyrie Anta 1 i po nekog WOW modela i Jimmy Butler nekih Li Ning modela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 18 Share Posted September 18 Jokić je pričao da su Kinezi iz 361 čije patike nosi dosta otvoreni za poboljšanja i da su baš udobne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 24 Author Share Posted September 24 Izašle i Jayson Tatum 3, postoji kontinuitet dizajna sa prethodna dva modela i liče dosta na one neke 90s patike za basket, ne sviđaju mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 24 Share Posted September 24 Ove zelene sa narandžastim detaljima su mi cuteish. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 24 Share Posted September 24 Prva dva modela jako podsecaju na one tike koje je Reebok pravio za Shaqa i Kempa 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 27 Share Posted September 27 Da volim crno bele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 27 Author Share Posted September 27 Loši retardirani momak NBA lige Ja Morant dobio je novi model Nike Ja 2, izgledaju nekako soc Zapravo su veoma slične modelu Nike Sabrina 2, ali su mi bolje ove što su pravili za Ionescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts