Green23 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 29 minutes ago, Xpert said: I Đenkin opis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 (edited) On 8/29/2019 at 9:41 AM, Liska Manjina said: Praška Slavija je izuzetno dobra ekipa, napraviće oni dosta problema svim ekipama. Dosta ulažu u fudbal Česi poslednje dve godine! Ajaks je mnoooogo slabiji u odnosu na prošlu godinu. Kakav prekid ima Ziješ 😮 On i Tadić su zaista klasa, ali ostatak tima nije na tom nivou. Naravno nedostaje de Bek ali mislim da će ove godine teško izaći iz grupe. Meni je apsolutna misterija kako Neres igra ispred Promesa, ali kontam da imaju namjeru da ga zavaljaju za neke velike pare. Po meni prosečan igrač, možda grešim. Ez aj sed 😄 šteta samo što primiše nesretan gol u 90+ Šteta samo što su upali u grupu sa 3 aždaje. Ljudi igraju baš moderan fudbal, a uz sve to su fizički besprekorno spremni i uigrani. Souček je stračan igrač, ne znam samo kako ga nije pokupila neka jača ekipa, ali za njega se zna da je strastveni navijač Slavije i da je zaljubljen u klub. U poslednje vreme su se baš podigli tako da me ne bi začudilo da su mu dali jak ugovor u cilju da zadrže kapitena. Posle Zvezde, omiljeni tim 😄 @Nate Nije Haland ni mogao igrati protiv nas prošle godine obzirom da je bio na pozajmici u Moldeu. Inače Solskjer/šer mu je bio trener i on ga je doveo u Molde, dao mu i šansu, tako da ima logike to što ga dovode u vezu sa Jedinstvom iz Mančestera. Edited September 18, 2019 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 (edited) ja bih da pomenem samo kalidua kulibalija. kakva lakoca u odbrani takva i naprijed. na stranu to da je stavio u dzep sve sto mu je bilo blizu od crvenih dresova, mene jos vise fascinira njegova uloga u izgradnji napada napolija. dosta akcija krece njegovim pasovima ka sredini ili direktno ka napadu, ne libi se i da krene u trk prema napadu i ucestvuje u istom sa mnogo sigurnosti u svemu tome. cak i kad pogrijesi po neki pas primjecuje se da puca od samopouzdanja i da uputi poneki riskantan pas. jos uvijek mi nije jasno da neko od ovih prebogatih klubova nije tresnuo nekih 60-70 miliona za njega. u 28oj je godini, moze isporuciti jedan ugovor od 3-4 godine na ovom nivou sasvim sam siguran. Edited September 18, 2019 by nemanjau5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 18, 2019 Author Share Posted September 18, 2019 (edited) Olimpijakos dominirao, pogodio i stativu, al naivno skrivio penal i Kejn rutinski za 0:1. 0:2 Moura. Prelako sve ovo deluje. Edited September 18, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_white Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Dobar Oli ali olako primise ne jedan ko dva gola. Prilicno neozbiljno s obzirom da igraju kuci. Mi ako dobijemo kuci Oli imamo velike sanse da uzmemo to trece mjesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Oli igra prilicno neobavezan fudbal za takmicenje kakvo je LS...Najlakse je izaci, napasti kao muva bez glave...i onda to ovako zavrsi protiv ovako namazane ekipe...nije to Krasnodar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 18, 2019 Author Share Posted September 18, 2019 Bas zanimljiva utakmica. Smanjili domacini. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 29 minutes ago, ZiS said: Oli igra prilicno neobavezan fudbal za takmicenje kakvo je LS...Najlakse je izaci, napasti kao muva bez glave...i onda to ovako zavrsi protiv ovako namazane ekipe...nije to Krasnodar... Najlakše je braniti se i reći da je to jedini način. Olimpijakos to upravo potvrđuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Najlakše je braniti se i reći da je to jedini način. Olimpijakos to upravo potvrđuje. Pa ja to nigde nisam napisao...ostavljali su mnogo prostora u prvom poluvremenu...uostalom, nije jos gotovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 35 minutes ago, ZiS said: Oli igra prilicno neobavezan fudbal za takmicenje kakvo je LS...Najlakse je izaci, napasti kao muva bez glave...i onda to ovako zavrsi protiv ovako namazane ekipe...nije to Krasnodar... 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 (edited) Izblamirase se ovi iz Olimpijakosa stvarno. Izasli ljudi da igraju fudbal, pa jos stvorili i vise dobrih sansi od Totenhema i uzese bod. Stvarno, ko to jos radi? Edited September 18, 2019 by threepwood 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Gospodin Rajovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 U Bjelicu ušao Milojev duh Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 7 minutes ago, Bugl Khan said: U Bjelicu ušao Milojev duh To je ona prica... bez razloga se ljudi plase Atalante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Hattrick Oršić Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 32 minutes ago, Bugl Khan said: Hattrick Oršić Sta kazes, najteza moguca grupa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 (edited) 9 minutes ago, goldberg said: Sta kazes, najteza moguca grupa? Nisam očekivao da je Dinamo ovako jak. Iznenadili su me. Ali da, svakako teža od npr Genka koji prima 6 u Salzburgu. Edited September 18, 2019 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Just now, Bugl Khan said: Nisam očekivao da je Dinamo ovako jak. Iznenadili su me. Ali da, svakako teđa id Genka koji prima 6 u Salzburgu. Salzburg je takodje jak tim, ima bolji koeficijent od Dinama. Da li je 2:6 ili 0:4 potpuno je svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 3 minutes ago, goldberg said: Salzburg je takodje jak tim, ima bolji koeficijent od Dinama. Da li je 2:6 ili 0:4 potpuno je svejedno. Ako ima bolji kof od Dinama onda je stvarno jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Bravo za dinamo. Poklon kvota 1x 1.7 Leverkuzen ocekivano raspad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 4 hours ago, threepwood said: Izblamirase se ovi iz Olimpijakosa stvarno. Izasli ljudi da igraju fudbal, pa jos stvorili i vise dobrih sansi od Totenhema i uzese bod. Stvarno, ko to jos radi? Umesto da postave blok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 On 8/31/2019 at 10:01 AM, Darko said: Dinamo je po meni izvukao dobru grupu, imaju šanse (male naravno) da završe drugi. I sa Šahtorom i sa Atalantom se može igrati, mada su oba dvoje favoriti protiv Dinama. Kao što rekoh, Dinamo ima šanse u ovoj grupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 (edited) Kane daje iz penala -> Sigurno kao smrt. Bravo, junace. Obozavam tog coveka. Btw, gledao sam Bajern-Zvezda, i pregledao posle hajlajte ostalih utakmica. Bajern ocekivano rutinski odradio posao, Zvezda je mogla mozda do 1 gola i to je sve. - Siti je bas dobro igrao i odmorio malo Aguera, Bernarda i Davida. Marez, ilkan i Jesus, strelci golova su idealni za ovakve utakmice. Sterling mashina uvek daje sve od sebe... - Juve/ATM je bilo prstanje koliko mi deluje. - Tottenham se ponovo blamira posle vodjstva od 2 razlike. - PSG ocekivano zgazio Real. Bice madridjani u problemu ove sezone Sve u svemu, nije lose za prvo kolo. I Sampion je porazen ponovo u Napulju, lepo lepo. Edited September 19, 2019 by delgado dopuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 18 hours ago, nemanjau5 said: ja bih da pomenem samo kalidua kulibalija. kakva lakoca u odbrani takva i naprijed. na stranu to da je stavio u dzep sve sto mu je bilo blizu od crvenih dresova, mene jos vise fascinira njegova uloga u izgradnji napada napolija. dosta akcija krece njegovim pasovima ka sredini ili direktno ka napadu, ne libi se i da krene u trk prema napadu i ucestvuje u istom sa mnogo sigurnosti u svemu tome. cak i kad pogrijesi po neki pas primjecuje se da puca od samopouzdanja i da uputi poneki riskantan pas. jos uvijek mi nije jasno da neko od ovih prebogatih klubova nije tresnuo nekih 60-70 miliona za njega. u 28oj je godini, moze isporuciti jedan ugovor od 3-4 godine na ovom nivou sasvim sam siguran. Posle Van Dajka najbolji stoper na svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Sem kad da sjajan autogol protiv Juventusa ili kad ga je Salah prosle godine na Enfildu prosao kao cunj kada je dao gol koji je Napoli izbacio iz LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts