Mile1 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Na kraju se ispunila moja prognoza Bajern-Psg u finalu Ne znam kako gledaju glavesine koje kroje LS-om ali bih razmislio da ostane ovaj sistem takmicenja.Bas ozbiljan kvaltet na ovom f8 turniru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 34 minutes ago, Crni Bombarder said: E,sad vise nece biti takvih prilika za Lion jer Bajern vise nema imperativ da toliko pritiska i otvara toliko prostora. Bar mi tako logika govori 32 minutes ago, 12Laki said: I Barselona je mislila isto. Mislim da ili nisi dobro procitao moj post ili ga nekako nisi razumeo. Napisao sam kako mislim da Lion nece vise imati toliko prostora jer Bajern ne mora toliko da rizikuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 4 minutes ago, Crni Bombarder said: Mislim da ili nisi dobro procitao moj post ili ga nekako nisi razumeo. Napisao sam kako mislim da Lion nece vise imati toliko prostora jer Bajern ne mora toliko da rizikuje. Aaaa. Jbg. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Nego..onome iz Bajernove skaut sluzbe,ko je otkrio Dejvisa u Vankuveru,trebaju da tripliraju platu u klubu. Kakav ubod,leptejebo! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 1 hour ago, Mile1 said: Na kraju se ispunila moja prognoza Bajern-Psg u finalu Ne znam kako gledaju glavesine koje kroje LS-om ali bih razmislio da ostane ovaj sistem takmicenja.Bas ozbiljan kvaltet na ovom f8 turniru Ovaj format nema budućnost. Prvi razlog je naravno ekonomski, svaka utakmica više u KO fazi donosi novac, tako da je uefi u interesu da ih bude što više, a ne što manje. Druga stvar je to što je maltene nemoguće na 2 nedelje zatvoriti ekipe negde u Evropi, mnogo bi trpela domaća prvenstva i bilo bi teško uklopiti to sve u raspored ekipa i stadiona. Jedina opcija je ovako na kraju sezone, ali to ostavlja ogromnu rupu tokom nedelja kada se inače igra LŠ. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 9 hours ago, Crni Bombarder said: Nego..onome iz Bajernove skaut sluzbe,ko je otkrio Dejvisa u Vankuveru,trebaju da tripliraju platu u klubu. Kakav ubod,leptejebo! Jeste ubod, ali Dejvisa su trazili i drugi klubovi, plus je placen 9 miliona sto bi bilo kao da neki klub nekog igraca iz sl plati 30 miliona... dakle, znalo se da ce biti opasan igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 U sportu se često dešava da ekipa koja je do finala pobedila sve utakmice izgubi to finale...jel tako @Xpert !? Znači PSG osvaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Samo da instant klubovi ne osvajaju. Jedino se Celzi provukao onomad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 1 hour ago, Sprivel said: Samo da instant klubovi ne osvajaju. Jedino se Celzi provukao onomad. Dva osvojena KPK pre dolaska Abramovica jasno govore da se instant ne moze koristiti u istoj recenici sa ovim klubom. Hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Dva osvojena KPK pre dolaska Abramovica jasno govore da se instant ne moze koristiti u istoj recenici sa ovim klubom. Hvala. Do dolaska Romana, 1 liga, 3 fa kupa i 2 karabao kupa. Sigurno se moze naci dvadesetak trofejnijih engleskih klubova. Nema na cemu, nemoj se trigerovati toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 3 hours ago, vepar said: Jeste ubod, ali Dejvisa su trazili i drugi klubovi, plus je placen 9 miliona sto bi bilo kao da neki klub nekog igraca iz sl plati 30 miliona... dakle, znalo se da ce biti opasan igrac Bio je Rookie godine u MLSu kolko sam ja shvatio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 (edited) Izvanredna partija Davida Alabe sinoc. Mislim da je odigrao gotovo bez greske. Svaka lopta osvojena ili ociscena..svaki duel dobijen..bas je postigao punu igracki zrelost. Bice odlicno finale,potrudicu se da napisem i neku najavu ili takvo sto. Edit:veliki propust sam napravio sto nisam pomenuo izvanrednu partiju Anhela di Marie protiv Lajpciga. Naklon majstoru Edited August 20, 2020 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Ako se gleda matchup trebalo bi da prsti u finalu. Ipak kada prodjemo kroz istoriju finala uglavnom budu tvrdi mecevi i manje atraktivni nego prethodni deo takmicenja. Nadam se prvom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Kakva steta sto je Depay promasio onu sansu, pa posle toga jos jedna dobra prilika kad je Nojer odbranio. Bayern je naravno za klasu bolji tim, ali mogli su Lionci uneti malo neizvesnoti u mec da su prvi postigli gol. Sto se finala tice, nadam se da ce Neymar bolje sutirati ako dodje opet do neke dobre sanse. Bayern svakako blagi favorit Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 sve se namesta da nabijemo peseze u super kupu i nateramo vandu da potrci za lautarom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 1 hour ago, delgado said: mogli su Lionci uneti malo neizvesnoti u mec da su prvi postigli gol. Jasno da bi utakmica bila dosta rezultatski neizvesnija i napetija, ali i da su postigli dva gola opet bi na kraju bilo 3:2 za Bajern. Razlika u kvalitetu je evidentna, ali valja reći da Lion ima strašan zalog za budućnost u manevru (Auar-Caqueret-Bruno), treba tu dodati i Rein-Adelaide-a koji izlazi iz povrede, a pre iste je bio strašan. Rajan Čerki je isto neviđeni talenat, dečku je samo nebo granica ako ovako nastavi. Strašan omladinski pogon imaju, samo da im je malo doterati odbranu i mogli bi lagano da pariraju Parizu. Valja pomenuti da sledeće godine neće igrati u Evropi pa će biti maksimalno fokusirani na prvenstvo, očekujem da barem namuče PSG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Gnabry je imao izuzetno zanimljiv razvojni put. Dosao kao veliki talenat u Arsenal, godinama je tumarao oko prvog tima, ali nikad nije dobio pravu sansu. Igrao za njihov mladi tim, slali ga na pozajmicu u WBA. Cinilo se da od njega nece biti nista, ali vratio se u Njemacku i spasio karijeru. Odigrao po jednu dobru sezonu za Werder i Hofenhajm. Posle toga stize u Bajern, prva sezona dobra, a ove sezone se potpuno afirmisao, jedan je od najboljih igraca Bajerna. 9 golova u LS, odlicni nastupi za reprezantaciju Njemacke. Poenta je kad si veliki talenat da ima uvijek vremena da zablistas. Neki igraci pocnu odmah sa 18-19 da razbijaju, ali neki talenti sazrijevaju kasnije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 4 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Gnabry je imao izuzetno zanimljiv razvojni put. Dosao kao veliki talenat u Arsenal, godinama je tumarao oko prvog tima, ali nikad nije dobio pravu sansu. Igrao za njihov mladi tim, slali ga na pozajmicu u WBA. Cinilo se da od njega nece biti nista, ali vratio se u Njemacku i spasio karijeru. Odigrao po jednu dobru sezonu za Werder i Hofenhajm. Posle toga stize u Bajern, prva sezona dobra, a ove sezone se potpuno afirmisao, jedan je od najboljih igraca Bajerna. 9 golova u LS, odlicni nastupi za reprezantaciju Njemacke. Poenta je kad si veliki talenat da ima uvijek vremena da zablistas. Neki igraci pocnu odmah sa 18-19 da razbijaju, ali neki talenti sazrijevaju kasnije. Meni je on uvek bio bas dobar i nikad mi nije bilo jasno sto mu ne veruju tamo uopste. Bas mi je drago sto je proigrao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Nista cudno, Arsenal vec dugo vremena unistava mnoge igrace i talente Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 8 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Gnabry je imao izuzetno zanimljiv razvojni put. Dosao kao veliki talenat u Arsenal, godinama je tumarao oko prvog tima, ali nikad nije dobio pravu sansu. Igrao za njihov mladi tim, slali ga na pozajmicu u WBA. Cinilo se da od njega nece biti nista, ali vratio se u Njemacku i spasio karijeru. Odigrao po jednu dobru sezonu za Werder i Hofenhajm. Posle toga stize u Bajern, prva sezona dobra, a ove sezone se potpuno afirmisao, jedan je od najboljih igraca Bajerna. 9 golova u LS, odlicni nastupi za reprezantaciju Njemacke. Poenta je kad si veliki talenat da ima uvijek vremena da zablistas. Neki igraci pocnu odmah sa 18-19 da razbijaju, ali neki talenti sazrijevaju kasnije. Sećam se da sam pisao na starom forumu da ga se Arsenal prelako odrekao.Tad se već pričalo da će biti Bajernov igrač i da će ga polako pripremati za prvi tim. Svaka čast Bajernu kako su to sve izveli.Za male pare dobili odličnog igrača. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Bit će zanimljivo vidjeti gdje će stajati Bayernova obrana protiv PSGa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Ma nek stoji isto kao protiv Barse i Oiona pa da gledamo 10+ mec😁 Vrvt ce Flik malo povuci nazad odbranu i odigrati opreznije ali bilo bi dobro da bilo ko da gol u prvih 15 minuta i da gledamo spektakl. 5:3 Bajern😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 1 hour ago, Miki28 said: Koja su predvidjanja za vcrs? Ja idem na goleadu, 5:3 Bajern posle preokreta Kvotovah te jer si omasio temu Kad sam upao..lepo,veliko finale dostojno najelitnijeg evropskog klupskog takmicenja. I ne samo evropskog. Misljenja sam da bi ove dve ekipe vrlo lako gledali u finalu i da nije bilo prekida sezone i izmenjene zavrsnice. Bajern se pod Flikom od motora koji je kasljucao pretvorio u masinu za mlevenje mesa! Impozantna transformacija. Flik je malo "ocistio" Bajernovu igru od nepotrebnih stvari i viskova i sada to izgleda nalik onom Bajernu pod Jupom Hajnkesom. Igra im je tecna,igraju direktno i konkretno,zaista kao dobro podmazana masina. Bokovi su im mocni,Flik je probudio Milera,a Levandovski je ubica. Imaju i bolju sredinu od Parizana i utisak je da treba da zaustave Di Mariu i Nejmara i tako zavrse pricu. Slaba tacka im je desni stoper,sporiji Boateng i tu ce slabost eksploatisati PSG. Parizani su trenutno jedina ekipa za koju smatram da ima sansu protiv Bavaraca. Pre svega jer imaju ovaj trio fantastiko napred - Nejmar,M'bape i ADM. Njih trojica rade ubitacnu tranziciju,brzi su, i kao trojka i 1na1 svaki od njih moze da napravi dar-mar. No,da bi uopste dosli u priliku da to ucine morace najpre nekako da uspore bavarski stroj na sredini terena i bace mu pokoji klip u tockove. Tu bi im kao suvo zlato vredeo verati,ali sumnjam da ce poceti utakmicu. Za Parizane ce od kljucne vaznosti biti da zaustave Bajernovu igru preko bokova.. Lakse reci nego uciniti i jedan Bernat ce se djavolski namuciti sa Gnabrijem i Kimihom npr. Bajern deluje kao opravdani favorit,ali je vec gubio takva finala u istoj ulozi (1987. i 2012.). Nemam simpatija pred finalni mec i navijam za otvoren,uzbudljiv fudbal sa mnogo golova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Finale LS bez publike... Da mi je neko ovo pricao... 😔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts