alcesta Posted September 23 Share Posted September 23 Alkaraz izvukao Evropu na mišiće. Od onoga što sam uhvatila, glavni mi je utisak kako se Zverev posmotava kad se lome setovi. Uspeo je da dobije poslednji meč, ali inače kad god sam pogledala gubio je setove u završnici. Razumem da je igrao pred svojom publikom, odgovornost prema timu i tako to, ali ako on toliki pritisak stavi na sebe na egzibiciji, kako očekuje da nešto uradi u završnicama slemova? Pre tri godine je bio bolji igrač nego danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 28 Share Posted September 28 Blagi bože Ko ovo gleda, i ko im ovo režira, neko ko se bavi igricama? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 28 Share Posted September 28 Medvedev na oklopnom medvedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted September 29 Share Posted September 29 Ispravite me: Medvedev - His dark materials Rune - Vikings + Tor Alkaraz - Ja robot, recimo Siner - Bordzije Nadal - bilo koji golemi, od klasicnih Titana do golema iz Spajdermena Djokovic - Assassin's creed + Dzon Snow vibe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 29 Share Posted September 29 Predobra reklama. Samo sto su otvorili sa referencom na najbolju Nike reklamu ikada je vec govorilo da ce biti top reklama. Djokovic je ja mislim Bran iz GoT, mislim da ovo nema nikakve veze sa AC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 29 Share Posted September 29 Meni je Siner kao neki rimski imperator, ali su ga nakitili stvarno previše Medvedev na oklopnom medvedu, taman onaj iz Mračnih tkanja sa skandinavskim imenom koje nema šanse da zapamtim Nisam baš za Rafu pohvatala. Sve u svemu previše CGI ali reklama je bolja nego što će biti mečevi 5 hours ago, Geronimo said: Ispravite me: Medvedev - His dark materials Rune - Vikings + Tor Alkaraz - Ja robot, recimo Siner - Bordzije Nadal - bilo koji golemi, od klasicnih Titana do golema iz Spajdermena Djokovic - Assassin's creed + Dzon Snow vibe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 16 Share Posted October 16 Prenosi li neko kod nas ovaj arapski turnir? Stvarno mi je gnjavaža da lovim strimove za egzibiciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 16 Share Posted October 16 1 hour ago, alcesta said: Prenosi li neko kod nas ovaj arapski turnir? Stvarno mi je gnjavaža da lovim strimove za egzibiciju. Tviter je prenosio, potpuno regularno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 16 Share Posted October 16 (edited) Koji su rezultati nista ne mogu da nadjem ? Edit : evo nadjoh da je Sinner dobio Medu i sutra igra sa Novakom a Alkaras dobio Rune -a i sutra igra sa Rafom Edited October 16 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 16 Share Posted October 16 Siner UBIO Medu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted October 17 Share Posted October 17 Siner u ful terminator modu. Nole došao u ful egzibijskom modu. Velika prilika da će biti ovde pekarskih proizvoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 17 Share Posted October 17 Uzeo mu Noliša gem, ej, prvi put ove godine, ni brejk lopte nije imao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 17 Share Posted October 17 ...i set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted October 17 Share Posted October 17 Ima li negde stream da se gleda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 17 Share Posted October 17 Tviter, ali sinner servira za meč, posle vraćenig brejka. Aj, bar ga nije ubio Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 17 Share Posted October 17 Bolji je Sinner dosta trenutno iako je ovo čak mogao i da dobije Novak, ali skroz nebitno. Nole igra sad u nekom leru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 17 Share Posted October 17 Di je nebitno, a lova Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 19 Share Posted October 19 Quote UŽIVO: Đoković – Nadal, poslednji čin epskog rivalstva Jebote, naježi me... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 19 Share Posted October 19 (edited) Ima li neko link? Nemam Tviter tako da ne mogu tamo da ga tražim. Ili je ovaj gore link za sve mečeve? Edit: ne, ipak nije Edited October 19 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted October 19 Share Posted October 19 (edited) Edited October 19 by Elias 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 19 Share Posted October 19 Hvala u međuvremenu nađoh i ovde, s arapskim komentatorom https://www.facebook.com/turkialalshik/videos/البث-المباشر-لنهائيات-بطولة-six-kings-slam-/1723462278432234/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted October 19 Share Posted October 19 Srecom nisam kod kuce, nemam bas snage da gledam ovu odjavu legendarnog rivalstva, makar bila i na egzibiciji 😞 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 19 Share Posted October 19 (edited) Ne znam jesam li ja toliko oćoravila ali loptica se uglavnom ne vidi iako je slika odlična I to je to... kraj jedne ere navijala sam za tri seta, da ih gledamo još malo, a čini mi se da je i Novak dobar deo drugog seta razmišljao o tome Lepi govori na kraju, Arapi se otvorili i za zlatni reket Edited October 19 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 19 Share Posted October 19 Ja nisam pisala ništa na Rafinoj temi, jer nisam htela da budem licemerna, eeeeeee, al danas je i meni knedla bila u grlu. Kakvi Alkarazi i Sineri, ovo više biti neće A pobedu večeras je odneo gospodin sa sunčanim naočalama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 19 Share Posted October 19 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts