wwww Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) Broj pobeda na Wimbldonu: Broj QF na Wimbldonu: Broj pobeda na slemovima: Broj meceva na Slemovima (vec uracunat Fedov mec): Edited July 8, 2019 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 FedEx otvorio kliniku... 17’ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Izgleda da je i Beretini cuo da je Boxy rodj 😄 srecan rodj Boxy :) ja necu biti zlotvor, pa cu ti pozeleti da Fed ne ponovi bodove od prethodne godine 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Da ne bude da neću da čestitam - 🥂🎂 poklon? Ovogodišnje SF 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Retko sta mi je draze u tenisu od meceva gde klasa razmontirava udarače. Kako Fed rutinski trpa ovog balvana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Samo neka Federer stize do polufinala i finala, da se ne povuce, a i da se mladji ne razmasu. NIsikorija dobija lagano u sredu. Na putu je jos jedan epski mec u polufinalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ova Beretinijeva predstava je teska sramota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Beretinijevo saplitanje i pad najbolje opisuju njegovo danasnje izdanje. Ispostovao Fed Boxy za rodjendan, nema sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Broj pobeda na Wimbldonu: Broj QF na Wimbldonu: Broj pobeda na slemovima: Broj meceva na Slemovima (vec uracunat Fedov mec): Svasta bi ja ovde napisao i izkonstruisao ali necu da se glupiram. [emoji3]Konorsa ce verovatno prestici, Feda nema sanse, ali impresivne brojke u svakom slucaju.PS: Moram to je jace od mene - za koga Beker navija ovih dana i koliko je 69 +3 [emoji848] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 cene karata: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) 10 minutes ago, kalistenika u rutini said: Svasta bi ja ovde napisao i izkonstruisao ali necu da se glupiram. Konorsa ce verovatno prestici, Feda nema sanse, ali impresivne brojke u svakom slucaju. PS: Moram to je jace od mene - za koga Beker navija ovih dana i koliko je 69 +3 Moja prognoza je 90+ pobeda na Vimbldonu. Kakva je konkurencija za buducnost, msm da ce prestici Dzimija i po cetvrtfinalima ili bar stici. Ako bude zdravlja, imace Novak 340+ pobeda uz preko 400 meceva na slemovima. Ovo sve zavisi koliko ce Novak biti zainteresovan da produzi karijeru. Sudeci po klincima koji ne ostavljaju nikakav znak, i dalje je veca pretnja 38-godisnji Federer. Mislim da se Novak nece povuci, bar ne dok je u TOP5. Edited July 8, 2019 by Drakaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Videli smo koliko je Fedov zreb postao tezi rokadom Coric-Beretini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Kakvi ste....a ja joj poželeo da je Fed obraduje plasmanom u finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Just now, Yi Sun Shin said: Kakvi ste....a ja joj poželeo da je Fed obraduje plasmanom u finale. Još jedne želje za finale ovde! I čestitke Boxy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 5 minutes ago, Yi Sun Shin said: Kakvi ste....a ja joj poželeo da je Fed obraduje plasmanom u finale. Epski TB u petom setu SF. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Gvido Pelja igra QF Vimbldona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Bravo za Palju, covek igra u zivotnoj formi poslednjih meseci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Crni Miloše. Mislim da će RBA lako rešiti Pelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) Edited July 8, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Sta je bre ovo, Pelja dobio Raonica na Vimbldonu...Lud turnir skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 1 hour ago, Yi Sun Shin said: Novak će na keca samo ako Miloša i Aguta gurnu na CC, pošto mečevi koji se ukrštaju u SF treba da se igraju paralelno. Pa sad, i nije bas neko pravilo. Prosle godine su u isto vreme igrali Novak na CC i Federer na kecu, a bili su na razlicnim stranama zreba. Po meni Federer na Centru u sredu je sigurica, dok za drugi mec birace se izmedju Rafe i Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 17 minutes ago, Green23 said: Crni Miloše. Mislim da će RBA lako rešiti Pelju To smo mislili i za Andersona i Raonica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 12 minutes ago, Elias said: Pa sad, i nije bas neko pravilo. Prosle godine su u isto vreme igrali Novak na CC i Federer na kecu, a bili su na razlicnim stranama zreba. Po meni Federer na Centru u sredu je sigurica, dok za drugi mec birace se izmedju Rafe i Novaka. Skroz je ok da Novak igra na jedinici, ali nije uopste fer da tri puta uzastopno igra na terenu 1, prvi nosioc, svetski broj 1, aktuelni i cetvorostruki sampion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Agut je drugo...on nije raspali serverčina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts