Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Keira said:

Ne vidim razlog podizanja tenzije niti skanja na pominjanje Federera u bilo kom smislu sem superlativa . Ako si pazljivo procitala ceo post , pocetak sledeceg pasusa jasno da je komentar bio saljive/ironicne prirode

Ne znam o cemu pricas, nikakvo dizanje tenzija ja ne vidim, samo je suludo da se ponavljaju price za svaki turnir i da se ljudi cude sto je domaci igrac na glavnom terenu :default_coffee:

Posted

Connors je meni neverovatan , iako poslednjih godina malo skrajnut iz price o najvecim igracima. Neverovatna konstantnost

Posted
2 minutes ago, Boxy said:

Ne znam o cemu pricas, nikakvo dizanje tenzija ja ne vidim, samo je suludo da se ponavljaju price za svaki turnir i da se ljudi cude sto je domaci igrac na glavnom terenu :default_coffee:

Ako ne znas u redu. A ja sam se htela nasaliti ocigledno ne shvatam sta treba pisati a sta ne.Vidim samo da je opsesija ogromna

Posted
1 minute ago, wwww said:

Evo pravila za ponasanje u redu za karte :classic_biggrin:

spacer.png

Ja imam neki plan da pokusam da sledece godine odem na W, ali kad vidim da vec sad cekaju u redu za utorak :ajme:

ali to mi je najveca zelja, da odem na W i to mnogo pre sto se Roger pojavio :classic_biggrin:

Posted
2 minutes ago, Keira said:

Ako ne znas u redu. A ja sam se htela nasaliti ocigledno ne shvatam sta treba pisati a sta ne.Vidim samo da je opsesija ogromna

Mozda nije do opsesije, mozda je samo fora glupa, nije uspela :smiley33:

Posted

Ako planiras otici sto pre po mogucnosti. Prica se da se tereni u Roehamptonu sele, uklanjaju. Po meni jedan od najlepsih delova

Posted
2 hours ago, Boxy said:

@Borko

are we aready for kviz? :61:

Nisam jos. Moram da se prebacim iz Formula 1 moda u tenis mod. Trenutno sam potpuno ravnodusan prema Vimbldonu. Ocekujem da se transformacija desi sutra u toku dana.

Posted
12 hours ago, Yi Sun Shin said:

Federer i Edberg su default odgovori...za ova dva ostala bi morao da guglam. 

Mislim i da je Kes bio juniorski sampion, nisam siguran ko je 4. (Lendl je uzeo juniorsku titulu, ali onu gavnu nije). Jedino bih mogao da tipujem po nekoji logici i secanju (da skorasnji sampion nisu bili to i u juniorma). Tu je Borg prvi pik, Kodes drugi.

Posted

Koji je ovo amater sto prenosi na SK1? Uzasan lik, ubio mi je entuzijazam u prva 3 gema. 

Lepo je dobiti ovako nekog bezveznjakovica u prvom kolu, taman da se zagreje lepo pa moze Opelki da se uzme i set, u tajbrejku.

Posted
8 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Hoce da prenosi Viskovic nesto ili smo osudjeni na ovo?

Djokovica :classic_biggrin: posto je na licu mesta, uglavnom samo nasi i mecevi sa centralnog i terena br. 1.

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...