Old 666 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Federer i Edberg su default odgovori...za ova dva ostala bi morao da guglam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 2 minutes ago, Keira said: Ne vidim razlog podizanja tenzije niti skanja na pominjanje Federera u bilo kom smislu sem superlativa . Ako si pazljivo procitala ceo post , pocetak sledeceg pasusa jasno da je komentar bio saljive/ironicne prirode Ne znam o cemu pricas, nikakvo dizanje tenzija ja ne vidim, samo je suludo da se ponavljaju price za svaki turnir i da se ljudi cude sto je domaci igrac na glavnom terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Connors je meni neverovatan , iako poslednjih godina malo skrajnut iz price o najvecim igracima. Neverovatna konstantnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Evo pravila za ponasanje u redu za karte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 2 minutes ago, Boxy said: Ne znam o cemu pricas, nikakvo dizanje tenzija ja ne vidim, samo je suludo da se ponavljaju price za svaki turnir i da se ljudi cude sto je domaci igrac na glavnom terenu Ako ne znas u redu. A ja sam se htela nasaliti ocigledno ne shvatam sta treba pisati a sta ne.Vidim samo da je opsesija ogromna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 1 minute ago, wwww said: Evo pravila za ponasanje u redu za karte Ja imam neki plan da pokusam da sledece godine odem na W, ali kad vidim da vec sad cekaju u redu za utorak ali to mi je najveca zelja, da odem na W i to mnogo pre sto se Roger pojavio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 2 minutes ago, Keira said: Ako ne znas u redu. A ja sam se htela nasaliti ocigledno ne shvatam sta treba pisati a sta ne.Vidim samo da je opsesija ogromna Mozda nije do opsesije, mozda je samo fora glupa, nije uspela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ako planiras otici sto pre po mogucnosti. Prica se da se tereni u Roehamptonu sele, uklanjaju. Po meni jedan od najlepsih delova Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 2 hours ago, Boxy said: @Borko are we aready for kviz? Nisam jos. Moram da se prebacim iz Formula 1 moda u tenis mod. Trenutno sam potpuno ravnodusan prema Vimbldonu. Ocekujem da se transformacija desi sutra u toku dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 12 hours ago, Yi Sun Shin said: Federer i Edberg su default odgovori...za ova dva ostala bi morao da guglam. Mislim i da je Kes bio juniorski sampion, nisam siguran ko je 4. (Lendl je uzeo juniorsku titulu, ali onu gavnu nije). Jedino bih mogao da tipujem po nekoji logici i secanju (da skorasnji sampion nisu bili to i u juniorma). Tu je Borg prvi pik, Kodes drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 sad kad se Djokovic prejede, pa nece moci lepo da se krece Wimbledon to serve up vegan version of classic strawberries and cream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 izgleda da ce ipak Mareja ubaciti na CC ili C1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Koliko je lepa vimbldonska trava prvog dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 nesto najlepse sto postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Ja sam se fokusirao na Raonica u trecem kolu a nisam video Opelku u drugom. Nece mu uzeti 3 poena na servis onim prevarantskim blok riternom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Koji je ovo amater sto prenosi na SK1? Uzasan lik, ubio mi je entuzijazam u prva 3 gema. Lepo je dobiti ovako nekog bezveznjakovica u prvom kolu, taman da se zagreje lepo pa moze Opelki da se uzme i set, u tajbrejku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 stanje redovno, Malkolm kuka kako Stan nema sanse i nema pojma, turnir je definiitvno poceo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Tipsarevic uzeo 1.set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Bas lep duel na SK3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Dobio ovog recikliranog Nalbandijana i odbranio 45 poena, ja zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Ovi amateri sa SK nisu daleko od ES ekipe, samo deluju malo profesionalnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Tipsa izgubio drugi set u tb-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Kaze brat Gulbis se priprema za forhend kao helikopter. Hoce da prenosi Viskovic nesto ili smo osudjeni na ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 8 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Hoce da prenosi Viskovic nesto ili smo osudjeni na ovo? Djokovica posto je na licu mesta, uglavnom samo nasi i mecevi sa centralnog i terena br. 1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts