SunZero Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Beron, KC, Brown, vintage Kuzmic, Ojo, Mo, ova ekipa uz ozbiljnog pleja koji ce da cvrsto drzi uzde i igra odbranu (neki Nelson 2.0 sa mudima i glavom) moze da osvoji EL jos 2 preduslova su Fica out i Danga umesto Lazica 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Nisam ispratio,jel Goss slobodan igrac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Jedan je Filip,nema mjesta za drugog sa tim imenom. Edited June 28, 2019 by Jelencom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 4 minutes ago, propolis said: Okej je Filip Skrab za kombo beka, zna dosta sa loptom i ima fin sut. Ukoliko ga Zenit ne produži mozda razmisliti o njemu. Em plej em Filip. Ne moze, popunjeni smo na obe pozicije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 5 minutes ago, Tamburinjo said: Em plej em Filip. Ne moze, popunjeni smo na obe pozicije. a i tesko da je gori scrub od Fice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 31 minutes ago, SunZero said: Beron, KC, Brown, vintage Kuzmic, Ojo, Mo, ova ekipa uz ozbiljnog pleja koji ce da cvrsto drzi uzde i igra odbranu (neki Nelson 2.0 sa mudima i glavom) moze da osvoji EL jos 2 preduslova su Fica out i Danga umesto Lazica Uhuh, kako je nedostajalo ovo loženje ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 misljenja sam da od odabira prvog pleja bukvalno zavisi koliko cemo visoko leteti u EL, a rekla bih da mozemo najvise do sada ukoliko se kockice posloze... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Brine me sto pleja nema ni u najavi. Ajde bre insajderi otvorite se ako znate. Sta je sa Jasonom Grangerom iz Baskonije? Zar mu nije istekao ugovor? Koliko znam koleno je sanirao tj. igrao je protiv PAO u plej off-u. Mislim da bi nam dobro lego. Pricalo se da je uso u sukob sa trenerom. Mislim da bi nam samo tako lego, s' obzirom da moramo dobro da se otvorimo ako kupujemo samo jednog pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Moze li bez izraza groblje na temi i pdf-u. Hvala. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Moze Gos... i Djenka umesto KC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 34 minutes ago, pepe sancez said: Moze li bez izraza groblje na temi i pdf-u. Hvala. sto mi je milo zbog tvog avataraaaaa 😊 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 44 minutes ago, I Pantelija je bio delija said: Brine me sto pleja nema ni u najavi. Ajde bre insajderi otvorite se ako znate. Sta je sa Jasonom Grangerom iz Baskonije? Zar mu nije istekao ugovor? Koliko znam koleno je sanirao tj. igrao je protiv PAO u plej off-u. Mislim da bi nam dobro lego. Pricalo se da je uso u sukob sa trenerom. Mislim da bi nam samo tako lego, s' obzirom da moramo dobro da se otvorimo ako kupujemo samo jednog pleja. Jason ima ugovor za sledecu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 12 minutes ago, Боги said: Obratiti paznu na igraca sa brojem 6 , nesto mi poznat ?!!! Neka bude na pola od ove forme pa mi smo na konju; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Па циљано сам и гађао ту 6-ицу у пређашњем посту Нека нам и плеј буде упола тога, онда не морамо за Брауна да бринемо.. Испоручиће он своје. Није ни чудо што је најбоље партије пружао управо у Локосима Edited June 28, 2019 by Боги Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 1 hour ago, SunZero said: Beron, KC, Brown, vintage Kuzmic, Ojo, Mo, ova ekipa uz ozbiljnog pleja koji ce da cvrsto drzi uzde i igra odbranu (neki Nelson 2.0 sa mudima i glavom) moze da osvoji EL jos 2 preduslova su Fica out i Danga umesto Lazica Osvaja univerzum, ne EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 1 hour ago, SunZero said: Beron, KC, Brown, vintage Kuzmic, Ojo, Mo, ova ekipa uz ozbiljnog pleja koji ce da cvrsto drzi uzde i igra odbranu (neki Nelson 2.0 sa mudima i glavom) moze da osvoji EL jos 2 preduslova su Fica out i Danga umesto Lazica Bukvalno su obojica produzili ugovore pre 3 dana, jedno su zelje a drugo je Covic Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 12 hours ago, Dobar Los Milos said: 13 hours ago, BojanaCZV said: zadrzati celu ekipu najboljih I pojacati se, moze! Ajde zagrli i Ficu, molim te. Zahvalni smo za svaki plus(-ić) kad vec moramo da ga gledamo. Nema Bojana toliko dugačke ruke da bi uspela da obgrli Filipa. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Odličan posao kluba u dosadašnjem delu prelaznog roka. Veoma je bitno zadržati starosedeoce poput Laze i produžiti odane i vredne strance poput Bilija i Fajea. Koašarka je timski sport, a barem u EL ima mali milion primera da 12 individualac ne čine tim. Kad dodjes u ekipu koja je na okupu duzi vremenski period i u kojoj nisu naruseni međuljudski odnosi, onda ti je mnogo lakse da se uklopis i da odradiš ono zbog čega si doveden. Upravo su taj neki kontinuitet i "krvava kolena" ono što nas čini drugačijim od Armanija, Galate, Himkija, proslogodisnje Buducnosti. Jasno ti je da ne mozes doci u takvu ekipu samo da bi odradio ugovor, uzeo lovu i nabio statistiku. Od svih potpisa daleko najdraza su mi dva produzenja ugovora sa kapitenom Lazicem. Da si nam ziv i zdrav i da podigneš još veliki broj pehara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 nisam otpratio pažljivo komentare: jel ostanak fayea znači da je stratos out? ne bih se obradovao : i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 25 minutes ago, uini said: nisam otpratio pažljivo komentare: jel ostanak fayea znači da je stratos out? ne bih se obradovao : i Ne , nikako 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Jooj kakva bi bombetina bila da dođe Teo..A zamislite euforiju kad se vrati iz Kine ovencan slavom..Ćoki, to ti je 2000 sezonskih da plane početkom oktobra dok si rekao keks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 1 minute ago, mister-no said: Jooj kakva bi bombetina bila da dođe Teo.. A zamislite euforiju kad se vrati iz Kine ovencan slavom.. Ćoki, to ti je 2000 sezonskih da plane početkom oktobra dok si rekao keks. Sanjas, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Svet je lep kada sanjamo. Moram priznati da je misteru masta u formi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 8 minutes ago, Kronostime said: Sanjas, a? Gazda, vidim ja da i ti sanjas sa nama... 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts