pavijan2 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 4 minutes ago, Haggard said: Split i Zadar, prva dva kola i dva ubedljiva poraza. tada je pedaliran i mladjani vepar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Сјећа ли се неко реченице на TO у Задру/Сплиту, ђе Миливоје ауторитативно урла нешто у фазону "we need initiative" Катићу чини ми се. Каква је то превара од тренера јбт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 5 minutes ago, pavijan2 said: tada je pedaliran i mladjani vepar. Sam se povukao. Rekao da ne želi da smeta ekipi koja trpi pritisak zbog njega. Tada je bio bolji čovek nego sad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 5 minutes ago, pavijan2 said: tada je pedaliran i mladjani vepar. Da se vrate slavni dani nase proslosti... 10 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 7 minutes ago, Haggard said: Sam se povukao. Rekao da ne želi da smeta ekipi koja trpi pritisak zbog njega. Tada je bio bolji čovek nego sad. dobio je ponudu koju nije mogao da odbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Samo Mike James, samo bahato![emoji41] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Sta je bilo sa Lazicem posle, zna li iko jel trenirao nekog?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 5 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Sta je bilo sa Lazicem posle, zna li iko jel trenirao nekog?. Bio u Šljonsku čini mi se odmah posle Zvezde, gubim mu trag malo nakon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Sve se glasnije spominje Toney Douglas Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Daglas je ok, ima sve ali opet ne volim sto je u pitanju jos jedan veteran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 5 minutes ago, Zizu said: Sve se glasnije spominje Toney Douglas Gde se spominje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 5 minutes ago, khabib said: Gde se spominje? Po kaficima, u Strahinjica bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) Douglas dobar defenzivac i od svega zna da odradi mali deo, ali generalnno ipak ispod proseka i bez elana Edited July 29, 2019 by nudelholzchef Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 10 minutes ago, nudelholzchef said: Douglas dobar defenzivac i od svega zna da odradi mali deo, ali generalnno ipak ispod proseka i bez elana Jesi ga pratio cesce? Koliko me secanje sluzi dobar je i suter? Ili sam nesto pomesao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 gledam statistiku, Douglas kao suter TS% - 47% eFG% - 42% na 15.1 uzetih suteva za 30.7 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 1 hour ago, Big Ticket said: Сјећа ли се неко реченице на TO у Задру/Сплиту, ђе Миливоје ауторитативно урла нешто у фазону "we need initiative" Катићу чини ми се. Каква је то превара од тренера јбт "Rasko nama treba inicijativa" na sred tajm auta pri negativnom rezultatu za svoj tim izusti pospani Milivoje Lazic glasom mesavine Ljiljane Smajlovic i Vojislava Kostunice. 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 3 hours ago, uini said: svaka čast rašku ali pravi heroji obogalje svoje saigrače Zasto sam ocekivao da ces postaviti blizi primer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 uf, jesam li ja jedini uz dekarda koji ne bi imao nista protiv nabijaca statistike mike jamesa? ukoliko ima i promil sanse za tim naravno. cisto su,mnjam posto prosle godine nije produzio sa pao jer je trazio ugovor kao kalates, citaj 2 miliona po sezoni. ok, mozda nije bas ono sto nam treba, ali pricati da bi bio kancer mi isto nema previse smisla. prvi mandat u baskoniji je bio odlican. meni se cini da je on najvise poludeo kad su ga odjebali u nba. ako se dobro secam, sabio je i summer league i pocetak sezone obecan mu je garantovani ugovor a onda ga zadnji dan otpustili sa two-way. od tad se stvarno pretvorio u nabijaca statistike, ali sa pravim trenerom koji bi ga vratio u sistem kapiram da bi opet mogao da bude zver. odlicno trci u ledja, drzi tempo, ne plasi se velikih suteva, mada bi nekad mogao da puovuce i rucnu, sa singltonom i gistom je lepo vrteo pick. armani i onako decenijama igra divlju kosarku, nije nikakvo merilo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 7 minutes ago, Nate said: uf, jesam li ja jedini uz dekarda koji ne bi imao nista protiv nabijaca statistike mike jamesa? Zasto bi nekome smetao Majk Dzejms? Nije da ce taj neki lik koji treba da dodje da bude nesto bolji. Jedini problem je plata tu. E sad, ne znam sto se tice njegovog ugovora. Po ovome sto vidim, njemu Armani dodje 1.9 miliona za ovu sezonu. Oni moraju da mu plate sve to svakako, jedino ostaje da se dogovore sa drugom ekipom da se troskovi malo smanje. Sigurno mu niko ne bi preuzeo celu platu. Neki Feldin slucaj (ako se ne varam). Sto nas opet dovodi do onoga koliko mozemo da se ispruzimo. Koliko je bese nudjeno Jovicu? Majk svakako vredi makar malo vise. Mislim, moguce da lupetam bez ikakvog smisla. Ukoliko niko drugi ne bi zeleo da uleti sa vecom kintom, mozda je to nesto na cemu se da raditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Ma uletece cska/makabi sa polovinom te sume i lagano ga uzeti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 1 hour ago, Zizu said: Po kaficima, u Strahinjica bana Nista od toga znaci. Gazda je vec davno rekao da mu kafici u Strahinjica Bana i Banovica Strahinje nece praviti tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 15 minutes ago, bosMan_jr said: Ma uletece cska/makabi sa polovinom te sume i lagano ga uzeti Znam, ali njima zelim nesto bolje. Plus, gde bi drugde Majk imao prilike da bude mvp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Mislim da bi on i Tomić bili pravi fit, ne bi morao da igra toliko kao u Armaniju i ne bi bio opterećen ofanzivno, jer fala Bogu, kod nas ima ko da prangija a zapostavlja se da pored šuta i prodornosti ima i na EL nivou vrhunski pregled igre, što je nama zapravo najvažnije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 3 hours ago, Haggard said: Sam se povukao. Rekao da ne želi da smeta ekipi koja trpi pritisak zbog njega. Tada je bio bolji čovek nego sad. Zar nije Milivoj otišao na 1-4 pa dosao VV. A ovoga citiranoga se baš sećam da je ovako bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) 12 minutes ago, Stondisha said: Zar nije Milivoj otišao na 1-4 pa dosao VV. A ovoga citiranoga se baš sećam da je ovako bilo. Otisao je na 0-2, Vukoicic pobedio na debiju Olimpiju, a onda onaj poraz protic Cedevite i Almondova bacanja. Zatim jos jedan hladan tus od, ispostavice se kasnije, prvoplasirane Igokee u Pioniru od pola kosa razlike. Edited July 29, 2019 by Firga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts