Obi-Wan Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Upravo sam shvatio da nema ništa od ovoga...pa Vučić još nije prokomentarisao Teov dolazak...ono (obraća se novinarima) ako me pitate (niko ga ne pita) da vam već odgovorim za Tea.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ako Teo potpise gospodin i gospodza bice soubiz par godine. Ocekujem zajednicki poster u Novostima tokom oktobra meseca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Teu je Moskva bliska verovatno jer je tamo mogao neometano da šeta gradom i da živi normalno i da ga niko ne vuče za rukav svakih 50 metara. Sigurno mu je slično bilo i u LA. Beograd znači odricanje od svega toga, da li je spreman videćemo. Što se para tiče mislim da peakuje (hehehe seewhatididthere) na oko 1.5m po sezoni right now. Mi mu to dajemo na dve. Pošteno. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 U igru umesto igrača sa brojem 4 Miloša Teodosića ulazi igrač sa brojem 3 Filip Čović To da čujemo sa razglasa Pionira pa da se proglasi moratorijum na košarku jedno 5 godina 14 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 1 minute ago, NMX said: U igru umesto igrača sa brojem 4 Miloša Teodosića ulazi igrač sa brojem 3 Filip Čović To da čujemo sa razglasa Pionira pa da se proglasi moratorijum na košarku jedno 5 godina Direktna i radikalna interpretacija narodne izreke - s konja na magarca. 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakito Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 U redu. Necu pisati nista vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 5 minutes ago, NMX said: U igru umesto igrača sa brojem 4 Miloša Teodosića ulazi igrač sa brojem 3 Filip Čović To da čujemo sa razglasa Pionira pa da se proglasi moratorijum na košarku jedno 5 godina Aman, bre, Pionir se renovira - potrajace to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NROX Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ako uzmemo u obzir da smo Teu ponudili cifru zbog koje i dalje razmislja, jasno je da jos neki faktori odlucuju o njegovoj odluci. Verujem da manjak para nadoknadjuje jeftinijim zivotom u BG, a mozda pre cinjenica da je porodica u BG koja ga sigurno nagovara da prihvati ponudu Zvezde na zadovoljstvo sve tri strane. Nema sumnje da je takodje bitan cinilac ko ima konkurentan roster. Ukoliko je zaista tacna informacija da je odbio zivot u Izraelu jer pored para nemaju ili nece imati konkurentan tim, pitanje je dakle, ko ispunjava uslove? CSKA ocigledno pravi novi tim, svestan da ce se tesko ponoviti ova godina, sto je i logicno, trazenje Milutinova samo potkrepljuju informacije koje dolaze iz MOskve. MIslim, da, ukoliko Moskva otpadne kao opcija ko je klub koji ispunjava sve njegove uslove? Mozda Olimpija MIlano sa Mesinom? Zaista ne vidim da se utrkuju za Milosem a i da je on rad da ide u Valensiju ili slicne klubove. Tako da je sasvim realno i moguce da zavrsi karijeru u Crvenoj Zvezdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 8 minutes ago, taliesin said: Direktna i radikalna interpretacija narodne izreke - s konja na magarca. Ne znam za naredne izreke ali ja bih rekao da je to sa konja na vepra. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 6 minutes ago, Pakito said: U redu. Necu pisati nista vise. Pisi slobodno. Ko ti brani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ako nista drugo, Teov potpis bi bio sjajna prilika da se udje u novu fazu ludila koje je karakteristicno za ove topike u sezoni prelaznog roka. Ne mogu da docekam postove tipa: nije igrao dugo, ko zna u kakvom je stanju, kad bude trebalo da se uigrava s ekipom bice na SP, sta cemo mi kukavci s Teovom odbranom, nije on dosao zato sto nas voli, ko zna sta je sve dobio pored ugovora o cemu mi ne znamo nista, Vucic digao kredit kod MMF-a da bi Teo dosao u Zvezdu a nama vezane ruke i noge, taj je los za atmosferu, pricali su mi da kad je bio u Moskvi, bla, bla,,,. Ovo sada sa histerijom oko dolaska nece biti nista za taj bogougodni period koji nas ocekuje ako potpise. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakito Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 1 minute ago, suptil said: Pisi slobodno. Ko ti brani? Admini. Nema potrebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Just now, Pakito said: Admini. Nema potrebe. Ma jok sta ti je. Najveselija tema, a ti se ustrucavas. Aj sad napisi dobijes reputaciju odma od mene. Baci bombu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 8 minutes ago, Pakito said: U redu. Necu pisati nista vise. 8 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Dobar dan. Sta kazu insajderi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 (edited) Histerija nastaje kada bord Evrolige izglasa da od naredne sezone roster broji 14 igraca pa skapiramo da pored Tea i filipa ima mesta za jos jednog pleja. Edited July 11, 2019 by suptil 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 3 minutes ago, suptil said: Histerija nastaje kada bord Evrolige izglasa da od naredne sezone roster broji 14 igraca pa skapiramo da pored Tea i filipa ima mesta za jos jednog dva pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 7 minutes ago, Manoly said: Dobar dan. Sta kazu insajderi? Posalji Bloods-u poruku da ga cekamo, dva, tri reda da napise 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 9 minutes ago, suptil said: Histerija nastaje kada bord Evrolige izglasa da od naredne sezone roster broji 14 igraca pa skapiramo da pored Tea i filipa ima mesta za jos jednog pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 A što je najludje Teo je stvarno idealan za naš tim. Gomila dobrih pnr igrača i dobrih šutera, koje neko treba da poveže. Čika Laza i Djenka da ga menjaju u odbrani... Valjda i to što zna Tomića od pre ima neke koristi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 16 minutes ago, suptil said: Posalji Bloods-u poruku da ga cekamo, dva, tri reda da napise 😄 Jos da mu udjemvu trag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 24 minutes ago, Manoly said: Dobar dan. Sta kazu insajderi? 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ja apsolutno ne verujem u bilo kakvu mogucnost da Teo dodje kod nas, niti pokusavam sa zamislim sbbkbb. Sam cu d'izadjem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Na kraju cemo imati tim u kojem ce Filip uzgledati kao Causic umesto Robija u sezoni 90/91. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ode Caco u Armani bwhohoh.... jos jedan manje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts