korona je najveća prevara Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Sada bi se bar tri forumasa ubila da je Teo onomad potpisao za Zvezdu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Ja se ne bih ubio, ali sam i takođe govorio da je on loše rešenje za nas na poziciji prvog pleja uz Juniora kao sekundarnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 A inace postoji plej koji je dobar uz veprinu kao sekundarnog. 😂 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 28 minutes ago, Sector said: A inace postoji plej koji je dobar uz veprinu kao sekundarnog. 😂 Rasel Vestbruk. On moze da izgura i 60 minuta bez da izadje iz igre 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Kakva ocekivanja imate od Gista, Brauna? Vase misljene o Beronu, kako ce se snaci u EL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 2 hours ago, pepe sancez said: U kom konceptu Avramovic? U ovom danas apsolutno suvisan pored Dzenkinsa i Berona. Nista vise plej u odnosu na njih. Da nam ovaj Lo(re)nzo bude dobar za 30 minuta, ostalih deset mogu da dijele i Davidovac i Dzenkins, a Filip neka bude u rerni za ne naj boze. Bilo je pitanje koji domaci bekap plej umesto Filipa, a da nam je dostupan, i naveden je jedan Pot. Za poziciju domaceg bekapa uvek Avramovic pre Pota i navedenih. Nije bila tema koncepcija ovog tima, gde se potpuno slazem da ce bekap plej biti Dzenkins, a da ce Filip (iz tvojih usta u Bozje usi) biti u rerni da se krcka na 200 stepeni i podgreva po potrebi, mozda tek oko Bozica i Uskrsa kad je vreme mrsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 3 hours ago, Predragdjape said: Kakva ocekivanja imate od Gista, Brauna? Vase misljene o Beronu, kako ce se snaci u EL? Sve zavisi kako Filip odigra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Definitivno smo izbegli opasnu minu, hvala Teodosicu sto je izabrao Italiju uvek je bio ciganin. Ovo vuce ozbiljnu hronicnu povredu, ladio je jaja pola godine, odigrao par minuta polu ozbiljne kosarke i opet obnovio istu povredu. Poslednja stvar sto je nama trebala je da 1 plej propusti brat bratu polovinu utakmica i da CF3 deli minute sa DD-om na pleju. 8 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Ma ne mogu da mu se dovoljno zahvalim sto je izabrao virtus😁😁😁 je l nam sada i teo ne valja? Ne bih da sirim neke teorije zavere ali mi ovo lici na teov i saletov dil jos pre teovog potpisa za virtus. Dodji na pripreme, pa cemo izmisliti neku povredu. Ocigledno nespreman za njega bi najbolje bilo da propusti SP i radi individualno. Sa ovakvom formom bilo bi neposteno da neko otpadne zbog njega. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 😐 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 25 minutes ago, Zizu said: Sve zavisi kako Filip odigra Nije da nisam ocekivao da ce se pomenuti Filip, ali ajde, ocigledno i ja pitam puno(glupost) 🙂 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 (edited) 19 minutes ago, Nate said: Ma ne mogu da mu se dovoljno zahvalim sto je izabrao virtus😁😁😁 je l nam sada i teo ne valja? Ne bih da sirim neke teorije zavere ali mi ovo lici na teov i saletov dil jos pre teovog potpisa za virtus. Dodji na pripreme, pa cemo izmisliti neku povredu. Ocigledno nespreman za njega bi najbolje bilo da propusti SP i radi individualno. Sa ovakvom formom bilo bi neposteno da neko otpadne zbog njega. Iznenadilo bi me da je drugačije i da nešto pošteno može da se uradi. Ne zna se šta je gore, jer ako je zaista došlo do povrede, to je posledica neprofesionalizma i zapuštenosti. Šteta što glava nije ispratila takav talenat. Edited August 11, 2019 by VoodooDerina Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 17 minutes ago, VoodooDerina said: Šteta što glava nije ispratila takav talenat. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Svakako da nam treba jos jedan plej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 sedi miran vepre...bilo bi previše. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 😱😱 Jbt, ne mogu da verujem da pojedinci jos uvek pisu o Potu ... Klasican cirkuzant!!, Na ovaj sastav, dodao bih jos MWill tip pg-a, i rock 'n roll baby 😄 P.S: 'vi ozbiljno ovo za Tea&Saleta... Pa jbm mu misa, valjda na tom trulom zapadu postoje kakvi lekarski pregledi I slicna sranja😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 (edited) izražavanje zahvalnosti Teodosiću što je odabrao Virtus a ne KKCZ i to sada nakon povrede, je čista hipokrizija i smrdi na memlu. čast svakom ko nije mogao zamisliti roster koji je u stanju da tokom cele sezone uspešno sakriva oba pleja u odbrani. Edited August 11, 2019 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Ima li nekih novosti oko ozbiljnosti Moove povrede? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 heh, uhvatih sebe ovih dana u razmisljanju da me vise brine fajeova nego teova povreda, ili sto bi me brinula povreda bilo kog reprezentativca dragi bravo, da li sam ja los covek 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 On 8/10/2019 at 1:55 PM, Wingwalker said: Odgovor je 42. Voleo bih da sam slusao sta su mi govorili roditelji. Sta su ti govorili? Ne znam nisam slusao 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 55 minutes ago, Casaubon said: Ima li nekih novosti oko ozbiljnosti Moove povrede? Igraju danas sa Turskom ... ostaje da vidimo da li će igrati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 srecna nam osma godisnjica poslovno- tehnicke saradnje sa fmp-om, i sveukupne renesanse. 2 olimpijska ciklusa su iza nas, ne znam zasto celnistvo kluba kasni sa konferencijom za stampu na kojoj bi se rekapituliralo uradjeno u ovih 8 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 srecna nam osma godisnjica poslovno- tehnicke saradnje sa fmp-om, i sveukupne renesanse. 2 olimpijska ciklusa su iza nas, ne znam zasto celnistvo kluba kasni sa konferencijom za stampu na kojoj bi se rekapituliralo uradjeno u ovih 8 godina. Prisećamo se gde smo bili 2011. uz jedan koktel prijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 http://www.zurnal.rs/kosarka/zvezda/83848/pesic-o-zvezdi-i-zasto-teodosic-jos-nije-za-crveno-bele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Šta se dešava sa Gistom? Neko mi reče da je upitan? Navodno neki mediji objavili. Bio sam van zemlje pa nisam u toku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts