Vredni mrav Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Naš novi plej nema 28 godina jer 26. avgusta puni 29 godina i uzima 30. Igrač u 4 deceniji života prvi put u Evropi. Evo ne znam sta da mislim... 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 A gde je 30, tu je i 40. Posle 40 mozes i da umres. 29 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Podseti me Mrav na moju pokojnu babu. Ne znam kojim trikovima, ali uvek je uspevala da nabaci svima jedno minimum 3 godine jace nego sto imaju. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 7 hours ago, Haggard said: Naravno,back up plej je užasno bitna karika. Bili bismo dosta jači da je umesto npr. Derika Brauna doveden još jedan jak plej. Zapravo i nije ni priblizno bitna karika koliko je mi predstavljamo jer nas maltretira vepar. U svim dobrim rezultatima zadnjih godina samo smo jednom imali ozbiljnog bek ap pleja i to Nejta koji je polivan masovno dok nije poceo da igra dobro. Micic i Radicevic su bili uzasni, Marcus neupotrebljiv u drugom mandatu, Ennis u sustini i nije plej, Jovic na pocetku tesko i loptu prevodio u EL. Nama je taj bek ap plej tradicionalno mucenje ali nas nije kostalo uopste rezultata na kraju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 7, 2019 Author Share Posted August 7, 2019 (edited) 7 hours ago, Wingwalker said: da li je još neko čuo onu urbanu legendu o pravom razlogu renoviranja Pionira...? Ili da ne potežem to ovde ? Ja nisam...a voleo bih da cujem P.S. Vec si objasnio...sorry Edited August 7, 2019 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Kuzmic kaci slike sa odmora i kupanja, izgleda da sve radi skroz normalno tako da ne vidim razlog da uskoro ne krene polako da radi individualno, tj nista kasnije nego sto ce tim da se okupi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 15 hours ago, Šarac said: Ali je zato bio vrlo recit i protiv kada mu manager doveo Lipovija, Rakicevica,kada je skautirao Mekela, Thompsona, gle cuda sada nije imao nista protiv Zipsera i Lesorta u novom klubu ( MIsko strikes again). Niko mu nije ni nudio FC kada je imao nba playeve svake godine, back up play mu dolazi iz Milwaukee bucks, imao Jovica, Marcusa, Vasu, bas je imao potrebe bilo ko da mu nametne Filipa. Radonja je rekao da filip nije igrac za zvezdu( a uzgred to bi rekao i za rocestija, reglanda itd. ne voli skracene plejmerke , pogotovo ako je odbrana upitna) kao sto je rekao i za npr.Pulena. Za Mekela se slozio jer u teoriji ima ono sto on voli. Tebi se ovo mozda ne svidja, ali tako je. Drugom delu foruma se ne svidja sto je Tomic rekao Filip je igrac za zvezdu. Svaki ciganin ima neku ideju kako bi tim trebalo da izgleda i uvek ima neki igrac kojeg vecina ljudi pljuje od Simonovica, preko Bjelice pa nadalje, ove godine je to opet tzv.vepar, kad ne bude on bice neko drugi i sve u krug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 15 hours ago, Šarac said: Ali je zato bio vrlo recit i protiv kada mu manager doveo Lipovija, Rakicevica,kada je skautirao Mekela, Thompsona, gle cuda sada nije imao nista protiv Zipsera i Lesorta u novom klubu ( MIsko strikes again). Svi su oni kosarkasi koji se nisu snasli u Radonjicevom sistemu. Filip ne dobacuje ni do prvog dela. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 6 hours ago, ... said: A gde je 30, tu je i 40. Posle 40 mozes i da umres. Tastaturu pregriz`o ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 šta se dešava sa Rakičevićem...? da li je počeo da jede leba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 kakve to ima veze sa kkcz? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) čisto ono...brinem. Edited August 7, 2019 by Wingwalker 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 petar samo da nije u partizanu rakicevic i hemijska olovka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 7, 2019 Author Share Posted August 7, 2019 2 minutes ago, Wingwalker said: šta se dešava sa Rakičevićem...? da li je počeo da jede leba ? Klinac mi trenira u Dinamiku, pa ga cesto vidjam, i dalje izgleda kao maskota za Unicef program pomoci gladnima😂 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 6 minutes ago, Wingwalker said: šta se dešava sa Rakičevićem...? da li je počeo da jede leba ? Dao mu je vepar plan ishrane za masu pa cekamo rezultate. 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Priča se da Filip i dalje radi na odmaščivanju...tako da očekuj slim-fit Filipa na početku sezone...sad je na 75kg. ovo Vepar će izaći iz mode pa će morati da se apdejtuje u nekog srndaća...il šta već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Jest da svi pricaju da je Filip fin momak i na mestu, al mene bi bilo sramota da sa 178cm izgledam onako valjkasto i profesionalno igram kosarku, da ne pominjem da je u pitanju ABA - EK nivo, a od ove sezone i EL. Cisto boljenje paje u ''moze mi se, tata mi kupio'' fazonu, tako da to sto je mozda pristojnijeg recnika i ponasanja od oca, ne znaci mnogo kad se sve stavi u kontekst. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) Kada smo ga već dobrano opravili, ako ponude nisu dovoljno ozbiljne, red je da odigra još jednu sezonu kod nas pa posle nek ide po Fenerima i Enbiej-ima. Nadam se da će Faje biti specijalista za odbranu na zaebanim četvorkama kada je Braun na klupi a ostalo da pokriva Boriša, koji uz ovu dvojicu u jednoj EL sezoni može da završi još tri razreda. Jeste donekle luksuziranje ali negde mora i da preliva sa ovakvim rosterom. Edited August 7, 2019 by Wingwalker mistake Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Samo što je ova fotka od pre 3 godine i što je danas kod Miška 8 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 daj ne kvari žurku... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Agro imas zuti karton zbog laganja o visini nakon opomene. Naredni put ide trajni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Pa zar nisam prosli put napisao 180cm? Sta je medjunarodno priznati standard za Nesinog malog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 173 ali smo u znak dobre volje zaokruzili na 175. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 3 hours ago, kalistenika u rutini said: petar samo da nije u partizanu rakicevic i hemijska olovka Ugovor potpisan u cuvenoj teta Vesninoj kuhinji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) ali zato rispekt za klubski crveni štambilj... Edited August 7, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts