Gudura Posted August 5, 2019 Author Share Posted August 5, 2019 (edited) Aufff majko mila, prelazni rok zavrsen 03.08. , kakva nadrealna situacija za prosecnog navijaca KK CZ. I sada smo osudjeni da u nedostatku boljih tema, do oktobra citamo besomucno drvljenje o Filipu, kao da ce ga to oterati iz voljenog nam kluba...ko ce to da podnese, auffff😫 Edited August 5, 2019 by Gudura 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 7 minutes ago, Gudura said: Aufff majko mila, prelazni rok zavrsen 03.08. , kakva nadrealna situacija za prosecnog navijaca KK CZ. I sada smo osudjeni da u nedostatku boljih tema, do oktobra citamo besomucno drvljenje o Filipu, kao da ce ga to oterati iz voljenog nam kluba...ko ce to da podnese, auffff😫 Plus sto trinaesto prase ima cak i svoju temu, a ova je namenjena prelaznom roku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 14 minutes ago, Gudura said: do oktobra citamo besomucno drvljenje o Filipu a od oktobra ce tek biti veselo kad Davidovac izvisi zbog njega. ovo je sad zagrijavanje : ) 2 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 (edited) 40 minutes ago, Gudura said: Aufff majko mila, prelazni rok zavrsen 03.08. , kakva nadrealna situacija za prosecnog navijaca KK CZ. I sada smo osudjeni da u nedostatku boljih tema, do oktobra citamo besomucno drvljenje o Filipu, kao da ce ga to oterati iz voljenog nam kluba...ko ce to da podnese, auffff😫 Ciganska posla. Kapiram da su zaboravili da je dosao jbt Derik Braun, Gist I brat Djenka se vratio. Edit, a posebna priča je sto smo produžili MVP-ija Aba lige što niko nije mogao ni da sanja. Edited August 5, 2019 by propolis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 sacekajte da vidimo Ficu sa proper plejom Lorenzov size omogucava da Jr provede neke minute i na dvojci 2 2 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 17 minutes ago, propolis said: posebna priča je sto smo produžili MVP-ija Aba lige što niko nije mogao ni da sanja. Edited 16 minutes ago by propolis Bitadze je MVP Aba lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 2 minutes ago, OnionKnight said: Bitadze je MVP Aba lige Misli na finalnu seriju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 1 minute ago, zemljoradnik said: Misli na finalnu seriju. Naravno, ali da se ne prevari neko kad pročita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 (edited) Razumeo bih ja da se o tome toliko tupi kada bi imalo ikakvog efekta i odjeka, ali onda dođemo u halu i ne čujemo nijedan jedini zvižduk ili uzvik protivljenja Čoviću - ništa, nula. Sa druge strane se tema beskonačno flood-uje i potpuno je nečitljiva. Edited August 5, 2019 by VoodooDerina 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 3 hours ago, goldberg said: Ne smeta toliko Filip Covic u ekipi, koliko smetaju neka nemusta opravdanja koja se posezu da bi se opravdalo njegovo prisustvo u 12. Pocev od "hajde recite mi ko je bolji domaci plej od njega?". Ne mozemo mi da nadjemo ni bolje domace resenje na 4 od Simanica pa nam nije smetalo da tu imamo dva stranca. Prosle sezone se cak nije ni znalo na koliko godina je potpisao nas drugi plej. Pa se onda govorilo da se plej nece dovoditi jer vec imamo 6 stranaca i nemamo para pa dovedemo stranca koji igra 2 i 3 gde je guzva. Nece biti nikakav problem da on odmenjuje igrace, ali u evroligi treba da imamo 7 spolja + 5 unutra, a tih sedmorica mladih su: Brown, Djenka, Baron, Dobric, Laza, Deki i Perper. Veliko je pitanje da li je to potureno od strane kluba ili su ljudi prosto neupoznati. Nevezano za Filipa u nasem narodu se mnogo i na drugim temama iznose misljenja koja nemaju pokrica u realnosti. Nekako sam ubedjen da Covic senior uopste ne pusta nikakve price vec da je pre u fazonu moze mi se i nemam sta kome da objasnjavam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 3 minutes ago, kokodakalo said: Nekako sam ubedjen da Covic senior uopste ne pusta nikakve price vec da je pre u fazonu moze mi se i nemam sta kome da objasnjavam. naravno da se covic senior bavi forumima i javnim mnjenjem generalno po tom pitanju je slican vrhovnom psihu cak se i slicne botovske metode primenjuju tako neko tamo, "u stabu", smisli postapalice i kljucne reci koje ce da se plasiraju....i onda se po forumima pojavljuju novi nickovi sa upravo tim "koji je to bolji domaci plej nama dostupan" i sl 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 4 hours ago, Princeton said: Bilo bi puno bolje da se Ogi Jaramaz (ili Ennis), preziva Covic, ali jbga, moramo se krpiti sa ovim sto imamo 😛 Ennis - nisam ja došao ovde da pravim faulove u finišu odlučujuće tekme plejofa...retko bezobrazan stvor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 3 hours ago, Gudura said: Aufff majko mila, prelazni rok zavrsen 03.08. , kakva nadrealna situacija za prosecnog navijaca KK CZ. I sada smo osudjeni da u nedostatku boljih tema, do oktobra citamo besomucno drvljenje o Filipu, kao da ce ga to oterati iz voljenog nam kluba...ko ce to da podnese, auffff😫 Pa ti si kriv. Rano si otvorio temu. Da si je otvorio mesec dana kasnije sad bi tek dosao Gist i cekali bi Djenku i Kuzmica, a pleja ne bi bilo do septembra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 (edited) Quote Olympiacos releases preseason game schedule 17/9: Prep game vs. Crvena Zvezda 20/9 Prep game vs. Crvena Zvezda Edited August 5, 2019 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 (edited) Bas sam hteo pitat kad ce neki pripremni mec. Mecevi ce biti u Atini? Edited August 6, 2019 by slavisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Na Kritu 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Mislim da smo rekli sve sto ima da se kaze,Stimca izbegli za sad,dobili Browna na playu,ispljuvali juniora...Pa mislim da ovde nema sta da se kaze i vidi do decembra kad bi mogli da dokupimo sta nam bude trebalo.Pozicije 1 i 5 su prilicno deficitarne worldwide,ali nekako smo tu uvek najtanji iz godine u godinu.Sad kad je konacno dosla mitska zver na poziciju 4,moramo da je prebacujemo na poziciju 5.Na kecu imamo coveka koji se trazi sa 28 godina i igraca koji nije prosao u Kao Drami gde mislim da bi ja prosao sa 43 godine.Optimista sam po rodjenju,pa verujem da ce igraci od 2 do 4,dobro pokriti nedostatke na 1 i 5.Verujem da ce biti dosta situacija gde ce DeDa sa 3 na 1,a Gist sa 4 na 5,pa sta nam bog da.Optimizam nije bez razloga jer imamo DeDu,Dobrica,Djenku,Barona i Stratosa,za koje nemam nikakvu sumnju da su na mestu gde treba da budu ove godine.Od Derika Browna ocekujem dosta,jer nam je isponizavao centarsku liniju u dresu Lokomotive sa sve Bobijem koji nije mogao da ga pomeri cm kad se dobro postavi u reketu.E sad ostaje da se vidi sta je ostalo od te snage u ovim godinama.Kapiten ce biti standardno dobar u odbrani,(molim protivnicke ekipe da ga ne ostavljaju samog za 3).I na kraju dobri div Ojo,za mene i dalje velika misterija.Ne bi me cudilo da na kraju sezone ode u Olimpijakos kao nagradu za dobru sezonu,ili pak pukne naslov Ojo u Mornaru na 3+1 godinu.Cigani sta da vam kazem,jedva cekam oktobar....;) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Odigrao si siguricu nema sta. Dvoznak u fiksu a negde i troznak:) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 16 hours ago, Firga said: Pa ti si kriv. Rano si otvorio temu. Da si je otvorio mesec dana kasnije sad bi tek dosao Gist i cekali bi Djenku i Kuzmica, a pleja ne bi bilo do septembra. dobri stari last kat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 2f3ada368732b5354e7f5b0ef2b28803.webp b1538aff690aadf076ff94cc8c52cf48.webp 8e9d3390058dc136240c134554cab947.webp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 17 hours ago, Obi-Wan said: Ennis - nisam ja došao ovde da pravim faulove u finišu odlučujuće tekme plejofa...retko bezobrazan stvor... Sva sreca pa je Alimpije drzao ostale igrace pod celicnom disciplinom, pa smo i pored bezobrazluka Enisa Plavog izgledali kao timcina. Mada, ja sam i rekao da se kojim slucajem preziva Covic, sto mu implicira da bi bio fin, dobar momak, voljen od suigraca i strucnog staba.. Jedino bi bio bolji kosarkas, pa bi i mi imali neke koristi :) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 2 hours ago, Zizu said: 2f3ada368732b5354e7f5b0ef2b28803.webp 109.54 kB · 42 downloads b1538aff690aadf076ff94cc8c52cf48.webp 144.02 kB · 15 downloads 8e9d3390058dc136240c134554cab947.webp 63.84 kB · 17 downloads Da li ce Cola i Chipsy baneri ikada biti sklonjeni 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 ono kad cijeli dan provedeš u spidu zbog obaveza i rešiš da se relaksiraš uveče... ...a na temi dva nova posta...i niti jedan o Filipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Ja nisam stigao da ga pljunem danas, izvinjavam se. Vidjecu da iskombinujem nesto malo kasnije uz vecernju kaficu. 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Sva sreca pa je Alimpije drzao ostale igrace pod celicnom disciplinom, pa smo i pored bezobrazluka Enisa Plavog izgledali kao timcina. Mada, ja sam i rekao da se kojim slucajem preziva Covic, sto mu implicira da bi bio fin, dobar momak, voljen od suigraca i strucnog staba.. Jedino bi bio bolji kosarkas, pa bi i mi imali neke koristi :) Ko je bolji trener Džikić ili Alimpijević, i zašto je Alimpijević? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts