NikadProtivKaline Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 covek bi rekao da ce ove kvazi insajdere bar nekoliko dana biti blam da se pojavljuju...ali avaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakito Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 2 minutes ago, Swift Pancakez said: covek bi rekao da ce ove kvazi insajdere bar nekoliko dana biti blam da se pojavljuju...ali avaj Ajde oladi. Nije me blam jer je info bila iz prve ruke. Iz kluba. Sta se desilo zadnja dva dana pa nije došao, stvarno ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Ko da pogresan info da mu stondisha dodeli ban od 7 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 jovic i markovic ni da cuju za zvezdu, jedini argument za tea da dodje u zvezdu je bio zato sto jos nije igrao za nas. forumasi kazu da tomic nece igraca iz amerike, mora se naci neki kompromis, nemoze biti passfirst, 190cm, jeftin, iskustvo u evroligi i na to jos jeftin i slobodan. u nekom aspektu treba popustiti i potpisati bar jednog igraca. nasi centri igraju primarno odbranu, kao i dzenkinsa i lazica, davidovaca ne bi trosio samo na poziciji PG vec polivalentno na visi pozicija po potrebi, ima skil i mozak za dobru uloga kao zakrpa za svaku situaciju. (offtopic:srry za nakaradni srpski, fali mi fond reci nisam odrastao u srbiji 🙂 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar je Dzontra... Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) @Pakito Da da, jos su ti svi verovali ovde, al eto, bas su te sjebali Teo&Čova, srušili ti dugo građeni integritet. Pa pitaj u klubu, da gazda izda neko saopstenje i abolira par vas insajdera... Edited July 14, 2019 by Dobar je Dzontra... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 jel se zna za Kuzmića i saobraćajku, stigle mi 2 poruke a nigde nema na netu, navodno se u Bosni slupao i povređen je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Jbg ja da me neko pita koga od realnih pg da dovedem ja ne bih znao, ova lista je jako siromasna. Mozda kvalitetom je najbolji Noris Kol, mada njegov karakter, finalna serija i to je jako tesko. Grendzer npr je dobar izbor ali isto ima klub i povredu koju vuce iz sezone u sezonu. Jedino da nam Kari ucini i da nam da na pozajmicu Pangisa i da ga lapo lapo placamo, ja nisam pametan. Nadam se da nece dovoditi polovnjaka Kalneitisa koji u klubovima nikad i nije dobro igrao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) Nekako mi se čini da će baš Kalneitis završiti kod nas. Edited July 14, 2019 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozelj Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Neki info u vezi Kuzmića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Sad sam zavrsio razgovor sa drugarom iz Banjaluke. (Nezvanicno) tacno je. Kuz je teze povredjen kod nekog sela tu kod Banjaluke. Jbg ljudi, sta da vam kazem drugo. 😥 Sva moguca podrska za Ognjena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 A u pičku materinu. Ne zbog kluba, tima, već lično zbog njega. Koliko je čovek malerozan, neverovatno. Drž se Ognjene!!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Da li je moguce... Nasam se da ce momak biti dobro cim pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) ucinak domcih igraca u domacim takmicenjima 2019 1-50 i 51-100 X - PPR ballhandling y - komponovano Winshares i Oliver Dean -bball on paper Boja - PER Velicina - floor impact index simbol - slicnost igraca (clustering) shvatite ovo kao pregled, nisam mogao da nadjem neki zajednicki imenitelj razlicitih domacih liga sem koeficijent uleba koji nije merodavan(grcka liga najjaca) Edited July 14, 2019 by nudelholzchef Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 koji pehovi prate kuza, nadam se da je covek ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 http:// https://srpskainfo.com/srpskainfo-saznaje-kosarkas-zvezde-tesko-povrijedjen-u-saobracajci-u-banjaluci/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 A pre samo par nedelja je bila izjava predsednika Virtusa kako nece po svaku cenu da jure EL, kako nece da slede negativne primere Milana i njihovo basnoslovno upumpavanje novca bez rezultata itd itd...I onda odjekne ova bomba. Meni i dalje nije realna ova suma novca koja se pominje s obzirom o kom timu se radi.. Oni su maltene duplirali novac u odnosu na onu prvu ponudu koja je bila 1.2 miliona. Verujem i da taj Milano npr nije spreman da da ovoliki novac nekom igracu. Sigurno su u medjuvremenu dobili neke cvrste garancije sponzora. Sve u svemu oni sa ovim timom koji imaju sada nisu sigurni ni za finale Serie A, a kamoli za nesto vise u EC. Cist sumnjam da im je posle ovog ispucavanja ostalo jos mnogo novca da malo pristojnije popune ostale pozicije u timu. Moguce i da vec imaju neki dil sa Djordijem oko wildcarda za sledecu sezonu EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 O jebem ti jutro kad te ovakve vesti docekaju... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) 5 minutes ago, MrTripleDouble said: A pre samo par nedelja je bila izjava predsednika Virtusa kako nece po svaku cenu da jure EL, kako nece da slede negativne primere Milana i njihovo basnoslovno upumpavanje novca bez rezultata itd itd...I onda odjekne ova bomba. Meni i dalje nije realna ova suma novca koja se pominje s obzirom o kom timu se radi.. Oni su maltene duplirali novac u odnosu na onu prvu ponudu koja je bila 1.2 miliona. Verujem i da taj Milano npr nije spreman da da ovoliki novac nekom igracu. Sigurno su u medjuvremenu dobili neke cvrste garancije sponzora. Sve u svemu oni sa ovim timom koji imaju sada nisu sigurni ni za finale Serie A, a kamoli za nesto vise u EC. Cist sumnjam da im je posle ovog ispucavanja ostalo jos mnogo novca da malo pristojnije popune ostale pozicije u timu. Moguce i da vec imaju neki dil sa Djordijem oko wildcarda za sledecu sezonu EL. Misliš da je Armani dao manje love Rodrigezu? I Nedović ima 2m po sezoni. Drži se Ognjene! Edited July 14, 2019 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 4 minutes ago, Green23 said: Misliš da je Armani dao manje love Rodrigezu? I Nedović ima 2m po sezoni. Drži se Ognjene! Cenim da je tako. Pa Mike James je kod njih dobio 5m za 3 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Užasna vijest, nadam se da će sa Ognjenom biti sve u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Ozbiljno je povredjen, uspesan oporavak zelim Ognjenu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Poceli su lokalni mediji izbacivati vijesti tako da je tacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Mislim da pisanjem ovde nikako ne mozemo pomoci Ognjenu osim neke nade da ce proci sve kako treba jer po nekim informacijama u prilicno je teskom stanju. Svaka druga tema vezana za KKCz je necitljiva u ovom trenutku za mene licno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Zajebite potencijalna pojačanja, čoveku je ugrožen život. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 http://www.prijedordanas.com/?p=130618 Jebeno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts